2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım doğumdan sonra çatlayanı ya da çatlağı ortaya çıkanı hiç görmedim, ablam hamileliğinde az çatladı 100 kilo ile hamile kaldı iç karnı bayağı genişti,116 kilo ile doğuma girdi. son bir kaç ay içinde çatladı öyle çok renklide değildi çatlakları.

kuzenim de harita gibi çatladı bu bence karnın çok fazla kuru kalıp gerilmesiyle alakalı..

ben çok fazla nemlendirici bebek yağı kullanmadım ama yanlarımda çatlak oldu.. kuzenim de doktor tavsiyesiyle jel kullandı ama aşırı derecede çatladı yani çatlayacağı varsa bi şekilde çatlıyor. son iki ay kesinleşir çatlayıp çatlamayacağımız bence canım

ay nıhayet cıkıyoruz bız :S öğlen 12de donerım artıkım sıcakta pofffff.. gorusuruz kızlar..
dikkat et kendine canım görüşürüz

tabi gündüz yanında olması da büyük avantaj :) haklısın canım yeter ki işi olsun buna da şükür.

üşenmekten acımdan ölcem valla.. bi kavaltı yapim
hadi doyur karnını bebişin aç kalmasın afiyet olsun canım..

günaydınlar
nasılsınız güzel anneler ve tatlı bebişleri
ben rahat uyuyamadığım bir gecenin ardından burdayım
yine işe geldim((
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ? hayırdır neden rahat uyuyamadın ? ben bu gece çok rahat uyumuşum maaşallah bana..

günaydın cnm oo sabah sabah işleri bitirmekle uğraşıyorsun ne güzel sempatiksalakcinni
ben iyiyim sen nasılsın ?
keşke hiç ütü yapmasak ne güzel olurdu, çamaşır işim bitti diye düşünürken eşim dün iş kıyafetlerini getirdi onları yıkadım daha onlar toplanacak.. bitmiyor bitmiyorrr ne kadar yaparsak yapalım nankör bu ev işleri sırnaşık şeysırnaşık şey

günaydın esracım, valla doğru diyosun bi türlü bitmiyo ev işi, her gün ya yemek ya çamaşır ya temizlik yapıyorum mutlaka ama yine bitmiyo yine bitmiyo, eşimde her sabah işe giderken aynı şeyi sölüyo, bugün hiç bi şi yapma dinlen, anam nasıl olcek o, ben yatarsam kim yapacak bu işleri, hooooooffffffffff.....

Ayyy hem uyku tutmuyor hem sıcak beni çok yoruyor
hemde 3-4 gündür böyleyim uyku düzenim değişiyor sanırım
bende tam olarak anlayabilmiş değilim

keşke ütü gerekmeyen kumaştan üretseler şu gömlek ve kumaş pantolonlarıda bizde rahat etsek...
günaydın canım
anam ne güzel bir dilek. sizin işiniz benden daha zor. ben ne kumaş pantolon ütülerim ne de gömlek. yani 40 yılda bir olsa da..
ben de tişört ve kot ütülemekten bıktımmm.. ve de kocaman bir sepet ütüm var, bugün yapıcam göya..

aynen canım benim eşimde yapma diyor ama ben yapmazsam kim yapıcak ablam yakın bana ama o da oruçlu kendi evini temizlicek hali kalmıyo bide gelip benim işlerimi mi halledicek. yavaş yavaş yapıyorum işte...
ilk 4 ay eşim temizliyordu yemeğimizi hazırlıyordu çamaşır bulaşık filan hep yapıyordu Allah için :)) tabi şimdi iyiyim ya ondan yapmıyorsun diye dert yanıyorum ama kime yanıyorum :))))
kızım sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsun da ben ona yapacağımı bilirim :))

söylemesi ayıp 8 gündür biz parise gitmiyorduk dün sordum neden yaklaşmıyorsun yanıma diye, korkuyorum bebeğe birşey olur diye dedi canım benim yaa..
ama insan ilgi sevgi şevkat parisi bekliyor bir yerde :kedi: sempatiksalakcinni neyse korkusunu aldım da gittik çok şükür kaydirigubbakcemile3
benden çok o endişe ediyor kıyamamdelikafadulden

bende oturup tüm eşyaları ütülemem zaten ütü yapmayı sevmem
lazım oldukça ütü yaparım
eşim takım elbise giymese ütüyle fazla işimde olmaz ama onun için yapıyorum arada fazla ütüleme dediğim gibi hiç sevmiyorum ütü yapmayısempatiksalakcinni

esra sen kaç yıllık evliydin :1rolleyes:

günaydın kıslar nasılsınız?ben hiç ii değilim bi yandan sıcak bi yandan kolum çok kötü oldu aşıdan sonra hala kıpırdatamıyorum evimi pok götürüyor kolum kalkmıyor ayyy çok sıkıldım ...

benimki hep kumaş pantolon ve gömlek giyiyo, zaten mecburen giymek zorunda görevi gereği, malum kumaş pantolonda hemen buruşan kırışan bi şi, eskiden her gün ütülerdim baktım pantolonlar eriyo artık iki günde bir ütülüyorum...

ah esracım biz parise gitmeyeli baya oldu, benim kocamda çok endişeli bu konuda, aman her şey yolundayken hiç riske atmayalım ilerde telafi ederiz nasılsa diyo, çok üzülüyorum ama zorlada yaptıramam ya adam sürekli bi endişe içersinde bebeğe bi şi olcak diye, bide yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ya az kaldı nasılsa diyo...

bende nefret ediyorum ütü yapmaktan ama ne fark eder ki, her 3-4 günde bir ütü masasının başında buluyorum kendimi maalesef...

Günaydın canım..

Allah allah şu aşı bir banamı dokanmadı:bbo:

anlamadım fınfık ilkinde bu kadar kötü olmamıştı bu kez çok ağrı var ağrı kesici içmek istiyorum evde yok dün kocama al dedim ben bu sıcakta çıkmak istemiyorum dedim adam almadan gelmiş çocuğa bişey olur diyor ulan ben ağrıdan ölüyorum o ne olacak peki...

ah esracım biz parise gitmeyeli baya oldu, benim kocamda çok endişeli bu konuda, aman her şey yolundayken hiç riske atmayalım ilerde telafi ederiz nasılsa diyo, çok üzülüyorum ama zorlada yaptıramam ya adam sürekli bi endişe içersinde bebeğe bi şi olcak diye, bide yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ya az kaldı nasılsa diyo...

aslında size yasak değildi keşke bu kadar ayrı kalmasaydınız bize yasaktı kaç ay oldu doğrusu yasak olmasaydıda karnım bu kadar büyüyünce bırakırdım ben..o gün kocam doğumdan ne kadar sonra sizin tabirinizle parise gidilebilir dedi baktım internetten ona bakıyor dünyası yıkıldı 40 günü okuyunca :))).[/QUOTE]

ay yaa geçmiş olsun valla.. insanın neresi acırsa canı orda oluyo.. keşke netten bakıp gösterseydin minoset veya parol içebileceğimizi.. çok mu uzak ecz. gidip alsan hemen..

benim dr um onlar sinek ilacı be diyo :roflol: :roflol:

ay yaa geçmiş olsun valla.. insanın neresi acırsa canı orda oluyo.. keşke netten bakıp gösterseydin minoset veya parol içebileceğimizi..

benim dr um onlar sinek ilacı be diyo :roflol: :roflol:

sağol canım valla aynen öle çok mıymıntı da değilimdir ama bi iş yaptırmıyor bana gece de uyutmadı bu kol ağrısı...valla bizim herif tam görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış oldu canım ya 40 kere söyledim bişey olmaz doktor dedi diye yok içsende 2 saat kesecek yine ağrıcak boşver diyor şu sıcak biraz hafiflesin akşamüstü çıkıp alcam valla dayanamıyomm:))

günaydın canım iyiylik sen nasılsın ? ben aşı olmadım böyle şikayetleri çok duydum çevremden, zormuş Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer..

aslında endişelenmekte de haklılar bir yerde ama kendi adıma söyliyim niye yaklaşmıyo bişey mi oldu soğudumu benden gibi endişelerimde oluyor o yüzden ilgilenmesini istiyorum ohaoldumsmile dün bi de dalga geçiyo benimle ramazan da kapalıyız diyo sırnaşık şey geçen sene hiç kapalı değildin deyince mecbur kaldı zemuszemus

Günaydııınnn... Nasılsınız güzel anneler..

günaydın cnm hoşgeldin iyilik sen nasılsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…