arkadaşlar ya bişi sorcam çatlaklardan konuşmuşsunuz yaa benim annem dediki, benim hiç çatlağım yok dedim oda bana daha doğumdan sonra belli olur çatlayıp çatlamadığı şimdi karnın gergin belli olmaz dedi karındaki çatlaklar için
şimdilik benimde çatlak yok ben gün aşırı badem yağı sürüyorumm birde bebek yağıı
dikkat et kendine canım görüşürüzay nıhayet cıkıyoruz bız :S öğlen 12de donerım artıkım sıcakta pofffff.. gorusuruz kızlar..
tabi gündüz yanında olması da büyük avantaj :) haklısın canım yeter ki işi olsun buna da şükür.sağol hayatım.. ben eski uyku düzenime devam ediyorum o vardiyadayken. ben gece de yalnız kalıyorum ama alıştım sorun olmuyor. bu sefer gündüzleri evde oluyor güzel zaman geçiriyoruz. işi olsun da bu zamanda hiç önemli dğeil gerisi. zaten az kaldı birkaç sene bu işte :)
hadi doyur karnını bebişin aç kalmasın afiyet olsun canım..üşenmekten acımdan ölcem valla.. bi kavaltı yapim
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ? hayırdır neden rahat uyuyamadın ? ben bu gece çok rahat uyumuşum maaşallah bana..günaydınlar
nasılsınız güzel anneler ve tatlı bebişleri
ben rahat uyuyamadığım bir gecenin ardından burdayım
yine işe geldim((
günaydın cnm oo sabah sabah işleri bitirmekle uğraşıyorsun ne güzel sempatiksalakcinniGünaydın hatunlar ve bebişleri, nabersiniz bakim....
ben kahvaltımı ettim şu anda yine her zaman olduğu gibi çamaşırlarla uğraşıyorum, kuruyan çamaşırları katlamakla meşgulum, birazdan da malumunuz ütü yapmak zorundayım...keşke ütü gerekmeyen kumaştan üretseler şu gömlek ve kumaş pantolonlarıda bizde rahat etsek...
dikkat et kendine canım görüşürüz
tabi gündüz yanında olması da büyük avantaj :) haklısın canım yeter ki işi olsun buna da şükür.
hadi doyur karnını bebişin aç kalmasın afiyet olsun canım..
günaydın canım ben iyiyim sen nasılsın bebişin nasıl ? hayırdır neden rahat uyuyamadın ? ben bu gece çok rahat uyumuşum maaşallah bana..
günaydın cnm oo sabah sabah işleri bitirmekle uğraşıyorsun ne güzel sempatiksalakcinni
ben iyiyim sen nasılsın ?
keşke hiç ütü yapmasak ne güzel olurdu, çamaşır işim bitti diye düşünürken eşim dün iş kıyafetlerini getirdi onları yıkadım daha onlar toplanacak.. bitmiyor bitmiyorrr ne kadar yaparsak yapalım nankör bu ev işleri sırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın canımkeşke ütü gerekmeyen kumaştan üretseler şu gömlek ve kumaş pantolonlarıda bizde rahat etsek...
allah iyiliğini versin :roflol: :roflol:söylemesi ayıp 8 gündür biz parise gitmiyordukneyse korkusunu aldım da gittik çok şükür kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
anam ne güzel bir dilek. sizin işiniz benden daha zor. ben ne kumaş pantolon ütülerim ne de gömlek. yani 40 yılda bir olsa da..
ben de tişört ve kot ütülemekten bıktımmm.. ve de kocaman bir sepet ütüm var, bugün yapıcam göya..
söylemesi ayıp 8 gündür biz parise gitmiyordukdün sordum neden yaklaşmıyorsun yanıma diye, korkuyorum bebeğe birşey olur diye dedi canım benim yaa..
ama insan ilgi sevgi şevkat parisi bekliyor bir yerde :kedi: sempatiksalakcinni neyse korkusunu aldım da gittik çok şükür kaydirigubbakcemile3
benden çok o endişe ediyor kıyamamdelikafadulden
günaydın kıslar nasılsınız?ben hiç ii değilim bi yandan sıcak bi yandan kolum çok kötü oldu aşıdan sonra hala kıpırdatamıyorum evimi pok götürüyor kolum kalkmıyor ayyy çok sıkıldım ...
günaydın canım
anam ne güzel bir dilek. sizin işiniz benden daha zor. ben ne kumaş pantolon ütülerim ne de gömlek. yani 40 yılda bir olsa da..
ben de tişört ve kot ütülemekten bıktımmm.. ve de kocaman bir sepet ütüm var, bugün yapıcam göya..
aynen canım benim eşimde yapma diyor ama ben yapmazsam kim yapıcak ablam yakın bana ama o da oruçlu kendi evini temizlicek hali kalmıyo bide gelip benim işlerimi mi halledicek. yavaş yavaş yapıyorum işte...
ilk 4 ay eşim temizliyordu yemeğimizi hazırlıyordu çamaşır bulaşık filan hep yapıyordu Allah için :)) tabi şimdi iyiyim ya ondan yapmıyorsun diye dert yanıyorum ama kime yanıyorum :))))
kızım sağlıklı hayırlı bir şekilde doğsun da ben ona yapacağımı bilirim :))
söylemesi ayıp 8 gündür biz parise gitmiyordukdün sordum neden yaklaşmıyorsun yanıma diye, korkuyorum bebeğe birşey olur diye dedi canım benim yaa..
ama insan ilgi sevgi şevkat parisi bekliyor bir yerde :kedi: sempatiksalakcinni neyse korkusunu aldım da gittik çok şükür kaydirigubbakcemile3
benden çok o endişe ediyor kıyamamdelikafadulden
bende oturup tüm eşyaları ütülemem zaten ütü yapmayı sevmem
lazım oldukça ütü yaparım
eşim takım elbise giymese ütüyle fazla işimde olmaz ama onun için yapıyorum arada fazla ütüleme dediğim gibi hiç sevmiyorum ütü yapmayısempatiksalakcinni
Günaydın canım..
Allah allah şu aşı bir banamı dokanmadı:bbo:
ay yaa geçmiş olsun valla.. insanın neresi acırsa canı orda oluyo.. keşke netten bakıp gösterseydin minoset veya parol içebileceğimizi.. çok mu uzak ecz. gidip alsan hemen..anlamadım fınfık ilkinde bu kadar kötü olmamıştı bu kez çok ağrı var ağrı kesici içmek istiyorum evde yok dün kocama al dedim ben bu sıcakta çıkmak istemiyorum dedim adam almadan gelmiş çocuğa bişey olur diyor ulan ben ağrıdan ölüyorum o ne olacak peki...
esra sen kaç yıllık evliydin :1rolleyes:
ay yaa geçmiş olsun valla.. insanın neresi acırsa canı orda oluyo.. keşke netten bakıp gösterseydin minoset veya parol içebileceğimizi..
benim dr um onlar sinek ilacı be diyo :roflol: :roflol:
günaydın canım iyiylik sen nasılsın ? ben aşı olmadım böyle şikayetleri çok duydum çevremden, zormuş Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda geçer..günaydın kıslar nasılsınız?ben hiç ii değilim bi yandan sıcak bi yandan kolum çok kötü oldu aşıdan sonra hala kıpırdatamıyorum evimi pok götürüyor kolum kalkmıyor ayyy çok sıkıldım ...
aslında endişelenmekte de haklılar bir yerde ama kendi adıma söyliyim niye yaklaşmıyo bişey mi oldu soğudumu benden gibi endişelerimde oluyor o yüzden ilgilenmesini istiyorum ohaoldumsmile dün bi de dalga geçiyo benimle ramazan da kapalıyız diyo sırnaşık şey geçen sene hiç kapalı değildin deyince mecbur kaldı zemuszemusah esracım biz parise gitmeyeli baya oldu, benim kocamda çok endişeli bu konuda, aman her şey yolundayken hiç riske atmayalım ilerde telafi ederiz nasılsa diyo, çok üzülüyorum ama zorlada yaptıramam ya adam sürekli bi endişe içersinde bebeğe bi şi olcak diye, bide yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ya az kaldı nasılsa diyo...
Günaydııınnn... Nasılsınız güzel anneler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?