ah esracım biz parise gitmeyeli baya oldu, benim kocamda çok endişeli bu konuda, aman her şey yolundayken hiç riske atmayalım ilerde telafi ederiz nasılsa diyo, çok üzülüyorum ama zorlada yaptıramam ya adam sürekli bi endişe içersinde bebeğe bi şi olcak diye, bide yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ya az kaldı nasılsa diyo...
..
anlamadım fınfık ilkinde bu kadar kötü olmamıştı bu kez çok ağrı var ağrı kesici içmek istiyorum evde yok dün kocama al dedim ben bu sıcakta çıkmak istemiyorum dedim adam almadan gelmiş çocuğa bişey olur diyor ulan ben ağrıdan ölüyorum o ne olacak peki...
Ya şu erkeklerin hamilelik dönemi konusundaki cahillikleri beni öldürüyor yanlış anlamayın çünkü kendi kocamı da bu statüye dahil ediyorum..
Yahu herkesin elinin altında pc var internet var bir araştırsalar bir baksalar nolur sanki bizler bu dönemde neler yaşıyoruz nelerden etkileniyoruz.
Gebelikte cinsellik ile ilgili doktorun yasak koymaması halinde aslında anneye ve dolayısıyla bebeğe ne kadar faydalı olduğunu mutluluk hormonlarının çalışması sebebiyle bebeğinde mutlu olduğunu bilmiyorlar.
Aman bir sürü şey yani..
Miracle sana gelince doktorun yazmadımı sana ağrı kesici bana minoset vermişti.
O kocana da söyle ona göre hava hoş zaten bencil erkekler :umursamaz:
Feminist duygularım depreşti galibaaa:bbo:
sağlık ocağında ebe minoset ya da parol içebilirsin dedi ama doktorun başı kalabalık diye girip yazdırmadım eczaneden alıırm dedim unutup eve geldim canım...ya aynen çok cahiller ben diyorum görmemişin oğlu olmuş tutmuş şeyini koparmış diye kız olsaydıda buna benzer bi atasözü uydururdum bi ara elimi karnıma koyup oynuyomu diye bakıyodum adam bana elin bıngıldağına gelir öyle yapma diyodu sen düşün artık :)
hayır bu konu ile ilgili birşey bilmemeleri çok normal ona diyecek sözüm yok ama öğrenmemeleri, okumamaları falan bana çok garip geliyor şahsen benim kocam böyle bir dönem geçiriyor olsa ben bütün gün onun hakkında bir sürü bilgi edinirim..
Miracle valla Allah sana da yardım etsin senin kocanla da işin zor yani..
Ama yerinde olsam o lafın üzerine kocamın bıngıldağını patlatırdım sempatiksalakcinni
Miracle valla Allah sana da yardım etsin senin kocanla da işin zor yani..
Ama yerinde olsam o lafın üzerine kocamın bıngıldağını patlatırdım sempatiksalakcinni
Günaydın canım..
Allah allah şu aşı bir banamı dokanmadı:bbo:
anlamadım fınfık ilkinde bu kadar kötü olmamıştı bu kez çok ağrı var ağrı kesici içmek istiyorum evde yok dün kocama al dedim ben bu sıcakta çıkmak istemiyorum dedim adam almadan gelmiş çocuğa bişey olur diyor ulan ben ağrıdan ölüyorum o ne olacak peki...
Günaydııınnn... Nasılsınız güzel anneler..
Ya şu erkeklerin hamilelik dönemi konusundaki cahillikleri beni öldürüyor yanlış anlamayın çünkü kendi kocamı da bu statüye dahil ediyorum..
Yahu herkesin elinin altında pc var internet var bir araştırsalar bir baksalar nolur sanki bizler bu dönemde neler yaşıyoruz nelerden etkileniyoruz.
Gebelikte cinsellik ile ilgili doktorun yasak koymaması halinde aslında anneye ve dolayısıyla bebeğe ne kadar faydalı olduğunu mutluluk hormonlarının çalışması sebebiyle bebeğinde mutlu olduğunu bilmiyorlar.
Aman bir sürü şey yani..
Miracle sana gelince doktorun yazmadımı sana ağrı kesici bana minoset vermişti.
O kocana da söyle ona göre hava hoş zaten bencil erkekler :umursamaz:
Feminist duygularım depreşti galibaaa:bbo:
günaydın kızlar naslsınız.
bugün de aşırı sıcak galiba. ben kalkiyim pehlivan yağlarımı sürim sonra ütü yapim duş alim öğleden sonra olur.. sağlık ocağına gidim.
geçen gün tatildeyken sağlık ocağından aradılar. benim ebe izine çıkmış, bir kız diyo ki "hemen gelip aşı olun!" cahil mi zannetti ne yaptı. bir bağırdım artık yeter ben aşı olmicam 50 kere mi söylicem diye. bu sefer o zaman gelin kağıt imzalayın diyor. hiçbişey imzalamam zaten tatildeyim ne zaman döneceğim belli değil dedim.. dönüşte uğrayın dedi kapattı. demir ilacım bitmiş hem onu yazdırayım hem de şu benim ebe dönmüştür onla bi konuşayım..
günaydın gebeşler boshayallersmile
bu topiğin temizliği ütüsü bitmedi gitti
yahu hamilesiniz eccük keyfini çıkarın naz yapın iş yapmayın yaavvv:CüvCüv:
biri parismi dedi bilmiyorumkismile
bu kocaların hepsi aynı
geçen gün en sonunda ne bekliyosun sana tecavüz etmemimi diyi verdim valla bilmiyorumkismile :roflol:
bu kocaların hepsi aynı
geçen gün en sonunda ne bekliyosun sana tecavüz etmemimi diyi verdim valla bilmiyorumkismile :roflol:
bu kocaların hepsi aynı
yawrum nazımızı çeken yok ki kime yapalım :)))hahaaaaa senin paris olayıda iimiş.))
puhahaha:roflol::roflol::roflol: muhahaha:roflol::roflol::roflol: zuhahaha:roflol::roflol::roflol:
hayır birde bilselerki hamilik döneminde libidolarımızın tavan yaptığını ve aslında hayatımızın hiç bir döneminde bu kadar verimli olamayacağımızı :jeyyar: :roflol:
kızlar ben çıkıyorum, eşim hastaneye gitmişti cuma günü tahlil sonuçlarını alıcakmış, öğleden sonrada sağlık ocağına gidicez birlikte.. eşim bugün evde olucak. ben gelirsem geçmişi okurum ama muhabbete katılamayabilirim görüşmek üzere...
bu kocaların hepsi aynı
allah iyiligini versin:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: Allah senin iyiliğini versin iloş....:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?