2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bitirdim geldim ütülerimiiii :dance: bi tek diğer ütü olmayacakların yerleştirmesi kaldı o da çerez. yalnız çok fenayım her yerimden sular akıyor resmen.. yağları süreli 1 saat oldu 1 saat daha bekleyeyim.

kızlar sizi uyarayım ütü yaparken aklıma geldi. ben bir gün hiç ara vermeden ütü yaptım ama baya fazlaydı ve ertesi gün bir daha doğrulamadım (7 ay) taa ki ameliyat olana kadar :bbo: asla dinlenmeden ütü yapmayın. ve de sağ ayağınıza 10 dk sonra sol ayağınıza 10 dk yüklenerek yapın ütünüzü..

çocuğu kötü emellerine alet etme çok ayıp valla....ohaoldumsmile

meyveni yedinmi iloş....

o şuan benim kozum nalan herşeyi onun üstüne atıyorum

yok annem yemedim
sabah kalvaltı ettim 3 dilim yulaf ekmeği 2 domates 1 parça peynir yedim bi saat sonra ölçtüm şeker 151 çıktı:gitme:
meyve yemeğe korkuyorum nie böle çıktı anlamadım ağzıma şekerli bişi sürdüğüm yok
makinamı kafayı yedi nedir anlamadım mafoldumben

ne ara yaptın kııızzzzz, ben daha başlamadım bile, hala meyve yiyiyorum...

hihoyyytbijomm nbr ohh maşallahh şükür ütülerin bitmişş..Benimde dolu ütü var bebegın kıyafetlerini 3 gündür dinlene dinlene ütülüyorum belim agrıdıı.. Oturuarak ütülüyorum oda iyi oluyor ayakta kalmadankaydirigubbakcemile3 ama hiç halim yokkk nasıl kalkıp yapıcam ... sen ne zaman başlıcann yıkamaya :)

düşmüş çıkacak bijo demişti dersinn :dilcikar:

inşallah ya, çok merak ediyorum, ama iloşta diyette bak yüksek çıkmış, yani diyet yapmak yetmiyo belkide...

makina yanlış gösteriyodur ya, benim hastanede açlık şekerime baktılar öle bi makinayla 113 çıktı sonra laboratuvarda ölçüldü 103 çıktı yani arada baya fark var, hemen endişe etme, acaba meyve yemediğin için yüksek çıkmış olabilir mi...

ne ara yaptın kııızzzzz, ben daha başlamadım bile, hala meyve yiyiyorum...
sen meyve yemekten bişey yapamıyosun ki nalanım :) afiyet olsun canım yarasın kızına..

oy kim gelmiş Şeniz iyilik hayatım senden naber oh sen de yapmışsın ütüleri..
valla erken başlamışsın kız sen yıkamayaa. ben eylül sonu ekim başı gibi yapmayı düşünüyorum o işleri.

kızlar, herkese slm..
size bi sorum olcek.. ellerinde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı??
özellikle geceleri yoğun şekilde..???

slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa

saat 12 de kalkıcam ütülerimi yapıcam valla, anam günü yarıladık hala bi faaliyet yok anca tıkınıyorum sabah kalktığımdan beri...

günaydın herkese. gece uyuyamadım sıcaktan yaa pofff. ben döndükçe oğlum da döndü durdu. tüm pencereler açık bi perde kıpırdasa ya yahu. iyi ki bu aylara denkgelmedi doğumumuz.

kızlar, herkese slm..
uyuşma değil de ağrı çok yaşıyorum ben canım ama iş yapınca veya o gün çok yorulduysam. bu oda işlerini yaparken özellikle el ağrısından uykumdan uyanıyordum :bbo:

slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa
canım stor güneşlikler yıkanmaz ki.. ben benimkileri aşaya indiriyorum sonra da nemli bezle siliyorum. bi de kurulayıp takıyorum. iki yanında yuvarlak mekanizmaları var ya sen değil de eşin çıksın kendine doğru çeksin tak yapar çıkar. yatır yere sil taksın..

kızlar, herkese slm..

benim geceleri ve sabahları parmaklarım şişiyor ve ağrıyor. ama uyuşma yok. yarın sorucam doktoruna. uyuşma varsa karpal tünel sendromu olabilir. doktorunla konuş canım.

günaydın herkese. gece uyuyamadım sıcaktan yaa pofff. ben döndükçe oğlum da döndü durdu. tüm pencereler açık bi perde kıpırdasa ya yahu. iyi ki bu aylara denkgelmedi doğumumuz.

valla canım annem de öyle söyledi. eğer bu aylarda doğursaydın bebeğin isilik olurdu çok üzülür uğraşırdın dedi. ekim sonu kasım başı ideal. yenidoğanların isiliği kötü oluyormuş baya..

evet artık makinadan şüpheleniyorum p.tesiye kadar devam edicem diyete sonra gidip bende ölçtürücem
meyveyle alakalı değildir aksine onda da şeker var
akşam tekrar ölçücem boshayallersmile

sen meyve yemekten bişey yapamıyosun ki nalanım :) afiyet olsun canım yarasın kızına..

he valla hep meyve yiye yiye bi hal oldum burda...

bildiğim kadar onlar yıkanmıyor, bezi sabunlayıp siliyorsun güzelce, sonrada bezi ii ce yıkayıp sabunsuz bezlede siliyosun ve asıyorsun tekrar, yani ben öle biliyorum...

çokk sağol canım yaa. bende dediğin gibi yapayım hafta sonu o zaman. inanılmaz kirlendiler çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…