ben istiyosam nolayım hep bu oğlanın suçu :kedi: :roflol::roflol:
4 gün sonra şeker yüklemem var çok merak ediyorum ne çıkacak...
çocuğu kötü emellerine alet etme çok ayıp valla....ohaoldumsmile
meyveni yedinmi iloş....
bitirdim geldim ütülerimiiii :dance: bi tek diğer ütü olmayacakların yerleştirmesi kaldı o da çerez. yalnız çok fenayım her yerimden sular akıyor resmen.. yağları süreli 1 saat oldu 1 saat daha bekleyeyim.
kızlar sizi uyarayım ütü yaparken aklıma geldi. ben bir gün hiç ara vermeden ütü yaptım ama baya fazlaydı ve ertesi gün bir daha doğrulamadım (7 ay) taa ki ameliyat olana kadar :bbo: asla dinlenmeden ütü yapmayın. ve de sağ ayağınıza 10 dk sonra sol ayağınıza 10 dk yüklenerek yapın ütünüzü..
bitirdim geldim ütülerimiiii :dance: bi tek diğer ütü olmayacakların yerleştirmesi kaldı o da çerez. yalnız çok fenayım her yerimden sular akıyor resmen.. yağları süreli 1 saat oldu 1 saat daha bekleyeyim.
kızlar sizi uyarayım ütü yaparken aklıma geldi. ben bir gün hiç ara vermeden ütü yaptım ama baya fazlaydı ve ertesi gün bir daha doğrulamadım (7 ay) taa ki ameliyat olana kadar :bbo: asla dinlenmeden ütü yapmayın. ve de sağ ayağınıza 10 dk sonra sol ayağınıza 10 dk yüklenerek yapın ütünüzü..
düşmüş çıkacak bijo demişti dersinn :dilcikar:
o şuan benim kozum nalan herşeyi onun üstüne atıyorum
yok annem yemedim
sabah kalvaltı ettim 3 dilim yulaf ekmeği 2 domates 1 parça peynir yedim bi saat sonra ölçtüm şeker 151 çıktı:gitme:
meyve yemeğe korkuyorum nie böle çıktı anlamadım ağzıma şekerli bişi sürdüğüm yok
makinamı kafayı yedi nedir anlamadım mafoldumben
sen meyve yemekten bişey yapamıyosun ki nalanım :) afiyet olsun canım yarasın kızına..ne ara yaptın kııızzzzz, ben daha başlamadım bile, hala meyve yiyiyorum...
oy kim gelmiş Şeniz iyilik hayatım senden naber oh sen de yapmışsın ütüleri..hihoyyytbijomm nbr ohh maşallahh şükür ütülerin bitmişş..Benimde dolu ütü var bebegın kıyafetlerini 3 gündür dinlene dinlene ütülüyorum belim agrıdıı.. Oturuarak ütülüyorum oda iyi oluyor ayakta kalmadankaydirigubbakcemile3 ama hiç halim yokkk nasıl kalkıp yapıcam ... sen ne zaman başlıcann yıkamaya :)
uyuşma değil de ağrı çok yaşıyorum ben canım ama iş yapınca veya o gün çok yorulduysam. bu oda işlerini yaparken özellikle el ağrısından uykumdan uyanıyordum :bbo:kızlar, herkese slm..
size bi sorum olcek.. ellerinde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı??
özellikle geceleri yoğun şekilde..???
canım stor güneşlikler yıkanmaz ki.. ben benimkileri aşaya indiriyorum sonra da nemli bezle siliyorum. bi de kurulayıp takıyorum. iki yanında yuvarlak mekanizmaları var ya sen değil de eşin çıksın kendine doğru çeksin tak yapar çıkar. yatır yere sil taksın..slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa
kızlar, herkese slm..
size bi sorum olcek.. ellerinde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı??
özellikle geceleri yoğun şekilde..???
günaydın herkese. gece uyuyamadım sıcaktan yaa pofff. ben döndükçe oğlum da döndü durdu. tüm pencereler açık bi perde kıpırdasa ya yahu. iyi ki bu aylara denkgelmedi doğumumuz.
inşallah ya, çok merak ediyorum, ama iloşta diyette bak yüksek çıkmış, yani diyet yapmak yetmiyo belkide...
makina yanlış gösteriyodur ya, benim hastanede açlık şekerime baktılar öle bi makinayla 113 çıktı sonra laboratuvarda ölçüldü 103 çıktı yani arada baya fark var, hemen endişe etme, acaba meyve yemediğin için yüksek çıkmış olabilir mi...
sen meyve yemekten bişey yapamıyosun ki nalanım :) afiyet olsun canım yarasın kızına..
slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa
slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa
uyuşma değil de ağrı çok yaşıyorum ben canım ama iş yapınca veya o gün çok yorulduysam. bu oda işlerini yaparken özellikle el ağrısından uykumdan uyanıyordum :bbo:
canım stor güneşlikler yıkanmaz ki.. ben benimkileri aşaya indiriyorum sonra da nemli bezle siliyorum. bi de kurulayıp takıyorum. iki yanında yuvarlak mekanizmaları var ya sen değil de eşin çıksın kendine doğru çeksin tak yapar çıkar. yatır yere sil taksın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?