2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim geceleri ve sabahları parmaklarım şişiyor ve ağrıyor. ama uyuşma yok. yarın sorucam doktoruna. uyuşma varsa karpal tünel sendromu olabilir. doktorunla konuş canım.

evet.. en iyisi onunla konuşmak.
ama hamilelikte genelde olan bişey galiba..

evet canım benim arkadaşım haziranda doğurdu. ne giydireceğimi şaşırıyorum diyor. onun bebeği de pişik oluyormuş hep. biz rahat rahat sarar sarmalarız bebişleri:)

günaydın herkese. gece uyuyamadım sıcaktan yaa pofff. ben döndükçe oğlum da döndü durdu. tüm pencereler açık bi perde kıpırdasa ya yahu. iyi ki bu aylara denkgelmedi doğumumuz.

hoşgeldin burcu...

evet artık makinadan şüpheleniyorum p.tesiye kadar devam edicem diyete sonra gidip bende ölçtürücem
meyveyle alakalı değildir aksine onda da şeker var
akşam tekrar ölçücem boshayallersmile

en iyisi bence, hiç olmazsa net bi sonuç alırsın, belkide listende değişiklik yapılması gerekiyo, bu beslenme şekli sana uymamış olabilir, bakalım benim ne olacak...

eğer ii çıkarsa pazar sabahı kendimi ödüllendircem iloş dünde sölemiştim, pide, çay ve bal olacak kahvaltımda, anam gram şeker vermedi kadın bana ya, meyveden alcan şekeri dedi, yani buda can neticede, istiyo arada birde olsa...

günaydınn anneciklerrr ve kuzularııı

begüm ben yıkadım açtım eşim arkadan tuttu lifle şampuanla yıkadım fiskiyeyle duruladım bişiycik olmadı

kıyamam canım valla bilirim el ağrısı hiçbişeye benzemiyo.. ben alışkınım iş yapmaya çok yorulmuyorum da abartınca da yataklık oluyorum.. idare ediyorum hayatım ne yapayım kim yapıcak ben yapmazsam..

benimde elimde ve kolumda uyuşma oluyor ama üstüne yatıyorum onun için oluyor sanırım.

bende her sabah kalktigimda kasik agrilariyla kalkiyorum ama sonra geçiyor. Birde bu aralar yan yatinca kizim çok tekmeliyor :) anasinin kuzusuuuuuuu

geçen hafta cildiye dr.una gittiğimde o da öle dedi, iyiki bu aylarda doğurmuyorsun çok zor olurdu diyo, kardeşinin eşi doğurmuş 1 hafta önce, ev yanıyo ama klima açamıyorlar kendileride çocukta kan ter içinde sürekli diyordu...

ay bu arada cildiyeci dedim de, beni acayip şaşırttı o gün ya, ben buna en son 16 haftalıkken karnımda çıkan kırmızı lekelerden dolayı gitmiştim, hamile olduğumu söledim kremi ona göre yazsın diye,

kaç haftalıksın dedi 16 dedim bende, bu sefer gittiğimde kadın bana ne dese beğenirsin, geçen geldiğinde 16 haftalıktın bak 27. haftaya geldin bile az kaldı dedi,

anam ne ara hesapladı nasıl yaptı annamadım, bunu odaya girince söledi bide hemen...annamadım yani, ilginç...

hoşgeldin burcu...

hoşbulduk nalancım. nasılsın? yükleme mi yaptıracaksın? inşallah iyi çıkar. ben de bu hafta yaptırıcam ama bence yüksek çıkıcak benim. ailede de var çünkü. neyse dikkat ederiz çıkarsa napalım. bu sıra da canım hep tatlı istiyor aksi gibi..

slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa

onların pclerinde kayıtlısın yavrim randevunu görüyor haftanı hesaplıyor hazırlık yapıyor işte sen odaya girincede patlatıyor sempatiksalakcinni

ben de başlarda üstüne yattığımı zannediyodum.
zaten ikisinde de oluyo..ikisinin ibrden üstüne yatamamki..
canım kilo alımına bağlı olarak ödem oluşuyormuş bileklerde. ödem de ellerimize giden sinirlere baskı yaptığı için ellerimiz ağrıyormuş. tuzu kestim ben rahatladım biraz bak aklıma geldi. bir de çok su içmek lazım..

anam ne ara hesapladı nasıl yaptı annamadım, bunu odaya girince söledi bide hemen...annamadım yani, ilginç...
bu dr lar çok fenalar ya hiçbişeyi unutmuyolar..

de yaa nalancım. bu kadar meyve vermeyin ama arada da olsa 1 çay kaşığı bal verin de..

sölicem valla, yani kahvaltıda hiç olmazsa az da olsa bal yiyim ya....

balın içindeki şeker en çabuk enerjiye dönüşen şeker türü benim bildiğim, yani yağa dönüşme oranı çok düşük...

herkese merhaba,

gecmişi oku oku bitirdim sukur sonunda...:)

bugun kızımı gorucem ınsallahhhh:teytey::sm_cool::sm_cool:

ben de başlarda üstüne yattığımı zannediyodum.
zaten ikisinde de oluyo..ikisinin ibrden üstüne yatamamki..

ayni sorun bendede var cnm iki ellerimde uyusuyo parmak uclarimi hissetmiyorum. gece yatarken dahada agri yapiyo hatta simdi bile parmaklarim uyusuk vaziyette. doktorum karpal tunel sendromu olabilir dedi. ve hamilelikten kaynaklaniyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…