benim geceleri ve sabahları parmaklarım şişiyor ve ağrıyor. ama uyuşma yok. yarın sorucam doktoruna. uyuşma varsa karpal tünel sendromu olabilir. doktorunla konuş canım.
valla canım annem de öyle söyledi. eğer bu aylarda doğursaydın bebeğin isilik olurdu çok üzülür uğraşırdın dedi. ekim sonu kasım başı ideal. yenidoğanların isiliği kötü oluyormuş baya..
günaydın herkese. gece uyuyamadım sıcaktan yaa pofff. ben döndükçe oğlum da döndü durdu. tüm pencereler açık bi perde kıpırdasa ya yahu. iyi ki bu aylara denkgelmedi doğumumuz.
evet artık makinadan şüpheleniyorum p.tesiye kadar devam edicem diyete sonra gidip bende ölçtürücem
meyveyle alakalı değildir aksine onda da şeker var
akşam tekrar ölçücem boshayallersmile
uyuşma değil de ağrı çok yaşıyorum ben canım ama iş yapınca veya o gün çok yorulduysam. bu oda işlerini yaparken özellikle el ağrısından uykumdan uyanıyordum :bbo:
benim oyle çok bi iş yapabildiğim de yok ama ağrı özell,ikle geceleri hakkaten rahatsız ediyo..
sen de kendini çok yorma.. ben az bi iş yapınca hemen yoruluyorum yaw.. belim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrıyoo..
anam gram şeker vermedi kadın bana ya, meyveden alcan şekeri dedi, yani buda can neticede, istiyo arada birde olsa...
kıyamam canım valla bilirim el ağrısı hiçbişeye benzemiyo.. ben alışkınım iş yapmaya çok yorulmuyorum da abartınca da yataklık oluyorum.. idare ediyorum hayatım ne yapayım kim yapıcak ben yapmazsam..benim oyle çok bi iş yapabildiğim de yok ama ağrı özell,ikle geceleri hakkaten rahatsız ediyo..
sen de kendini çok yorma.. ben az bi iş yapınca hemen yoruluyorum yaw.. belim sanki yerinden çıkacakmış gibi ağrıyoo..
benimde elimde ve kolumda uyuşma oluyor ama üstüne yatıyorum onun için oluyor sanırım.
hoşgeldin burcu...
slmlar kızlarrr. size b,işey soracağım. stor güneşlikleri nasıl yıkıyorsunuz yaa
geçen hafta cildiye dr.una gittiğimde o da öle dedi, iyiki bu aylarda doğurmuyorsun çok zor olurdu diyo, kardeşinin eşi doğurmuş 1 hafta önce, ev yanıyo ama klima açamıyorlar kendileride çocukta kan ter içinde sürekli diyordu...
ay bu arada cildiyeci dedim de, beni acayip şaşırttı o gün ya, ben buna en son 16 haftalıkken karnımda çıkan kırmızı lekelerden dolayı gitmiştim, hamile olduğumu söledim kremi ona göre yazsın diye,
kaç haftalıksın dedi 16 dedim bende, bu sefer gittiğimde kadın bana ne dese beğenirsin, geçen geldiğinde 16 haftalıktın bak 27. haftaya geldin bile az kaldı dedi,
anam ne ara hesapladı nasıl yaptı annamadım, bunu odaya girince söledi bide hemen...annamadım yani, ilginç...
canım kilo alımına bağlı olarak ödem oluşuyormuş bileklerde. ödem de ellerimize giden sinirlere baskı yaptığı için ellerimiz ağrıyormuş. tuzu kestim ben rahatladım biraz bak aklıma geldi. bir de çok su içmek lazım..ben de başlarda üstüne yattığımı zannediyodum.
zaten ikisinde de oluyo..ikisinin ibrden üstüne yatamamki..
bu dr lar çok fenalar ya hiçbişeyi unutmuyolar..anam ne ara hesapladı nasıl yaptı annamadım, bunu odaya girince söledi bide hemen...annamadım yani, ilginç...
de yaa nalancım. bu kadar meyve vermeyin ama arada da olsa 1 çay kaşığı bal verin de..
herkese merhaba,
gecmişi oku oku bitirdim sukur sonunda...:)
bugun kızımı gorucem ınsallahhhh:teytey::sm_cool::sm_cool:
ben de başlarda üstüne yattığımı zannediyodum.
zaten ikisinde de oluyo..ikisinin ibrden üstüne yatamamki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?