2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayni sorun bendede var cnm iki ellerimde uyusuyo parmak uclarimi hissetmiyorum. gece yatarken dahada agri yapiyo hatta simdi bile parmaklarim uyusuk vaziyette. doktorum karpal tunel sendromu olabilir dedi. ve hamilelikten kaynaklaniyo dedi.

peki bi problem oluyo muymuş? bi şeyler önermedi mi??

peki bi problem oluyo muymuş? bi şeyler önermedi mi??

problem ellrinde uyusukluk iste yoksa hamileligine bi zarari yok. sinir SIKISMASI dedi cok fazla rahatsiz oluyorsan kucuk bi operasyon gecirirsin dogum sonrasi dedi ve cok agridigi zaman agri kesici kullan dedi. ben kan tahlili yaptim ama daha sonuclarla ilgili bi cevap alamadim. aklima gelmisken ariyim bi doktoru soruyum. yani tamammen gecirecek bi oneride bulunmadi hamilelikten oluyo dedi.

selammm ..........
başım çok ağrıyor bnmde ((
bugun çarşıya gidicem, pazara gidicem bide.
ağrı kesici yutayımda geçer belki. Allahtan sıcakta gezmıcem alışveriş merkezine gidicem üfül üfüll kızıma bişeyler bulursam alıcam zemuszemus bayadır bişey almıyorum yawruma. bayramdan sonra acısını çıkarırız eşimde izinde olcak ozaman .opuyorumnanaktan

bugun kızımı gorucem ınsallahhhh:teytey::sm_cool::sm_cool:
oyy ne güzel adına sevindimm

nevet canım aynen. ayaklarımın bilekleri kayboluyodu, altları çok ağrıyodu. ellerim de aynen. sonra ben beyaz ekmeği kestim kepek ekmeğe başladım. tuzu da bir yemeğe ne kadar atıyosam yarısı hatta yarısından az atmaya başladım. şikayetlerim yok oldu..
bak dün o kadar iş yaptım ne ayaklarım şişti ağrıdı ne de ellerim..

galiba ölüyorum ya.. bu ne sıcak yaaaaaaa.... kocama cok kızgınım su an sabah o kdr gec cıkmasaydık bu kdr gec gelmıcektım eve halıyle tam sıcaga kaldım töbe töbe yaaaaaa....

bu arada kızlar benım kaşıntılarım fecı dvm edıyor her yerım her noktam kasınıyor kızarıyo bı de isilik mi oldum pişik mi oldum pişik her yerde olur mu ayyyy.. sbh yol ustunde dıye hospıtalıum a ugradım bı dermatolaga muayene olım dıye karı ızınde cıktı onu da gosteremedım kasınmaya aynen dvm...

eylül annesi olacak bir arkadaşım var heryeri deli gibi kaşınıyormuş. dr gebelik şekerine bağlamış ama ne alaka sende öyle bişey yok. hem onun şekeri de düştü. neden oluyo acaba baktın mı nete?

eylül annesi olacak bir arkadaşım var heryeri deli gibi kaşınıyormuş. dr gebelik şekerine bağlamış ama ne alaka sende öyle bişey yok. hem onun şekeri de düştü. neden oluyo acaba baktın mı nete?

nette sadece derı gerıldıgı ıcın kasınıodur fln yazıo da ne alaka yanı kollarım dırseklerım fln her yerım kasınıo alerjık gıbı.. ama alerjım yok benım hıcbısıye.. kesın sıcaklarla ılgılı bı durum olustu ama ne oldugunu bılemıorum

Gebelik döneminde vücutta yaygın kaşıntının en önemli nedeni gebelik kaşıntısı adı verilen durumdur. Yaklaşık 700 anne adayından birinde genellikle gebeliğin son haftalarında görülen bu hastalıkta artan gebelik hormonların etkisiyle safra kanallarında akım yavaşlamakta ve böylece kanda kaşıntıya neden olan safra asitleri birikmektedir. yazıo gebelık.org da yarın mutlaka kendı doktoruma sorcam uyuz gıbı oldum yaaa :))

asoo ne çıktı şeker sonucunn?
Çok şükür kurtuldum şeker olayından.Sonuçlar yarın çıkcak canım.Bugün sadece idrar ve tam kan sayımı çıkıyor.Şeker yarın çıkıcakmış.Ama şu parmaktan ölçülen de 81 çıktı şekerli su öncesi.Sonra o şekerli suyu içtim sonrada 5 tüp kanımı aldılar napcaklarsa o kadar valla anlamadım gitti.Bakalım ne çıkcak yarın görcez.

Şeker yüklemesine aç git diyenleri dinleyerek gitme gafletinde bulundumkaydirigubbakcemile3.Ve gittiğimde çok açım ne yapıyosnanız hemen yapın bana dedim ve sen niye aç geldin ki dediler.Ben demiştim size benim doktorum da aç olmana gerek yok demişti.Bugünkü gittiğim doçent ve hemşireler de aç gelmene gerek yoktu dedi.Boşu boşuna aç karna o iğrenç şey içtim

asoo 5 tüp mü :) kan bağışında mı bulundun anam sen bilmeden :))

haa geç dalganı..
valla boynumu kasıya kasıya oldum.. bı de dız ve dırsek ıclerım.. ya cıdden sıcakla ılgılı bı durum olmalı cunku kat yapan ve terleyen yerlerım cok kasınıyo :S doktor bı krem fln bısı versın valla yırtacam her yerımı

asoo 5 tüp mü :) kan bağışında mı bulundun anam sen bilmeden :))
Sanırım evet kadın zaten direk damar yolu açtı katater taktı.Bir baktım bir tüpü çıkarıp diğerini takıyor allahalal dedim hayırdır daha kaç tüp alcaksınız kanımı bitirdiniz dedim.Bişey olmaz bu kadar kandan dedi.zaten açlık komasına girdim orda. şekeri içip 1 saat bekledikten sonra yine kan alıyolar artık iflahım kurudu.Hemen çay kuru pasta fln getirdiler.Bir de kanı acilde aldılar acilde açlık komasına girip çay pasta yyen ilk insan ben oldum herhalde

kız ne dalgası aşk olsun :S
İsilik fln mı oluyosun acaba sen?Bence hemen ara doktoruna da sor yatıştırıcı bir şeyler versin.Bepanthene sür iyi gelebilir yumuşatır fln.Ama bence ara sor hemen bişey versin kullan bugünden.Alerjiyse aman hiç olmasın allah korusun.bana kimse alerji demesin aman aman.
Bu ara salgın varmış gözlerde enfeksiyon kızarma kaşıntı fln oluyomuş millette.havalardanmış ama bilmem

Aso sbh 9.30 da randevum var sımdı arasam nolcak kalkıp eczaneye gıtmeye usenırım bu sıcakta :S
bi de yenı olmadı nerdeyse 1 haftadır var kasıdıkca geccegıne daha cok kasınıo bakalım isilik fln buyuk ihtimalle.. babannemlerde böyle el gıbı bısı vardı bılırsın tahta olur hanı sırtlarını kasırlar bana da lazım sımdı oyle bısı :)))

herkese merhaba,

gecmişi oku oku bitirdim sukur sonunda...:)

bugun kızımı gorucem ınsallahhhh:teytey::sm_cool::sm_cool:
canim güzel haberlerle gelirsin insallah:Saruboceq:
bafocum senden birsey rica edecektim listede sadece benim yasim siyah yaziyla yazili onuda renklendirirmisin takildim iste ne sacma dimi:kedi:
canim cok gecmis olsun kasinti kadar zor birsey yok sicaklardada iyice aziyordur:teselli:

asocum gözün aydin insallah yarinda güzel sonuclar alirsin:Saruboceq:

asocum benimde cuma günü randevum var dr. şeker yüklemesi için bana 4 saatlik açlık istiyorum dedi.
11 de yemek yiyip öyle gidicem. 3,20 randevum. birazda sarkar bu ama gidince hemen söyliyeceğim önce yüklemeyi yapsınlar. 5 tüp kan çok almışlar. sağlık ocağında benden 2 tüp aldılar şaşırmıştım.

ASOCUM SU İÇEBİLİYOR MUSUN?

Dayan o zman ha gayret sıcaklarda iyice çoğalmıştır şimdi uf. Soğuk kompres fln yap belki iyi gelir.Biliyorum o elden bizde var Geçen sene boludan geçerken almıştık kocamın sırtı çok kaşınıyor da gerçi kullanmıyor asonun tırnakları var nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…