2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol:
biz ne işe yarıyoruz kızıııımmmmm...

sağol cnm amin inşallah
Evet ye de git boşuna aç aç durma boş mideyle.50'lik şeker yüklemesinde çok aç olmaya gerek yokmuş en az 3 saatlik açlık yetermiş. Su içebiliyosun da şekerli suyu içtikten sonra yeme içmek yasak

Ay saol Zeyn.. valla sureklı soguk suyla yıkıyorum terleyınce yıne kasınıorum :) gun ıcınde 5 kere fln soguk suyun altına gırıorum gercekten :))

benimde kol içimde kıırmızı bir leke oldu. isilik gibi. 2 gün pudra sürdüm imdi geçti şükür.
metal takı takamıyorum. anında kaşıntı yapıyor.
karnımda kaşınıyor kıyafetin üstünden kaşıyorum. bakalım ilerleyen günlerde ne olacak?

Selam anneler...ve bebekleri
İnşallah herkesler iyidir...Prop geçmiş olsun canım...tuzlu soğuk su yap kaşınan yerlerine sür.kaşıntıya iyi gelen doğal bi çözüm babannem bize öyle yapardı...

Kızlar bebeğin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkayacağız...sabuntozu var hacışakirin çamaşır mak.için o nasıl acaba? fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...

şeker yüklemesi için limon istiyorlarmış. iş yerinde arkadaşlarım söylemişti. birde abartarak anlattılar.
4 kez yükleniyor filan diye. kocaman bir bardakla içiyorsun miden bulanıyor filan. gözüm korkmuştu.
hiçte anlattıkları gibi eğilmiş.

canım ben hacışekirin sabuntozunu aldım. ama 5 aylık bebeği olan arkadaşım dalinin sıvı deterjanı varmış onu önerdi.

asoş ve prop hoş geldiniz...

prop palmers kreminden dolayı kaşınıyo olabilirsin bendede isilik gibi kızarıklık ve kaşıntı yapmıştı bıraktım geçti...

asoşum inşallah sonuçların ii çıkar, ama biz seni yanıltmadık be şekerim, ben cumartesi 75 lik şeker yüklemesi yaptırcam yine sordum yine aynı şeyi dediler, su bile içmicen sonucu etkiler diye... ben 2 saat aç kalacakmışım bu arada...

bu arada benden 1 tüp kan almışlardı senden neden 5 tüp aldılar ki, ne alaka...

Yok yaa ne limonu ne 4ü.koca bardak orası doğru ama böğüre böğüre içtim kocam da çabuk içeyim de burnumu sıktı işkence yaptılar bana kaydirigubbakcemile3

valla tuzlayım bı de o da olur ama yrn zaten doktora gıtcem aertık bı krem verır kesın saol cnm...
dalin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı...
dimi doğru diyosun :)))))millet parislerden bahsetmiş.vallahi bırak parisi 15 gündür van'a bile gitmedik Pimpiriklenmeleri tuttu yaında sorarım ben onlara onlar boynuzlamasın da
bız arka sokaga bıle gıtmıyoruz tatlım :)) pimpirikten fln da dıııl.. bılıosun benım herıf 10 gundur gece gelıo yorgun gelıo calısmaya dvm edıo fln ohooo ölme eşeğim ölme.. cmts gece 12 de bi atar yaptı ama dedım dön arkanı yat uyu ben bu saatte tırnagımı kıpırdatamam :))) :roflol:

Vallahi bilmiyorum nalancım neden 5 tüp aldıklarını.Sordum ama bişey olmaz dedi hemşire. yoksa ben vampir miyim kanımımı satcaklar bu ara vampir dizisi izlemekten bozdum kafayı

anam bu ne sıcak ya, totomdan ter aktı valla, yoruldum valla ama daha bitmedi ya, gömlekleri yapmam lazım daha, karşıdan bana bakıyorlar...nefret ediyorum ütüden...

nAlaaaaaannnnnn....
palmers ı sadece kıcıma ve ust baldırlarıma suruyorum boynumdakı kasıntının fln nedenı oo olamaz tatlım.. ama dogru soyluosun ben ılk basta tum vucuduma onu kullanmıstım memişlerımın ustu kıpkırmızı benek benek olmustu.. allahtan lıerac oyle bısı yapmıo..

sbh yuzugu gosterdım kocama :)) kac para dedı.. kac para olsa fıyatı ıyıymıs dersın dedım.. 900 TL dedı.. ıyı bı farkı yok bu da 1000 dedım.. bişi demedı :) bakalımmm....

Vallahi bilmiyorum nalancım neden 5 tüp aldıklarını.Sordum ama bişey olmaz dedi hemşire. yoksa ben vampir miyim kanımımı satcaklar bu ara vampir dizisi izlemekten bozdum kafayı

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah google a vampir sezeryanı yazıp benim siteme gelmiş biri..:roflol::roflol: kocamla çok güldük :))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en Benimki geç de gelmiyor bir dün gece gecikti o da yemekteydi ondan. Haftasonu desen yine evdeydi insan bunalıma giriyor ben de diyorum zaten "çirkinleştim dimi","vücut gitti dimi" sen beni beğenmiyosun artık fln filan D:d:d:d: hahahahahahahahhahahah intikamım acı olacak yaşasın kötülük :lepi:

sıcaklardan propcum benimde ayak parmaklarım çok kaşınıyor kaşıycam diğe kanattım kaşıdıkça iyice kötü oluyorr kaşımaktan acıdı artık okadar yani önemsemiyordum çok siz paylaşınca bende yazayim dedim

ben ayaklarımı tuzlu suyla yıkıyorum biras iyi geliyor ama bu seferde yanıyorrr yolmuşum artık kaşımaktan

ya sizin içtiğiniz sular çok mu tatlıydı kızlar, benim suyun içinde şeker var mı yok mu belli değildi valla, yani şöle sölim 1 küçük pet şişesinin içine 1 tatlı kaşığı kadar belki daha bile az şeker koyulmuş çalkalanmış gibiydi...

:)))

gec gelmese benım enerjım olcak da o saatten snr allah askına ne enerjisi ama haksız mıyım..

hmmm senınkı nıye boyle yapıo acabaaaaaaa:roflol: bilemedimmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…