Dayan o zman ha gayret sıcaklarda iyice çoğalmıştır şimdi uf. Soğuk kompres fln yap belki iyi gelir.Biliyorum o elden bizde varGeçen sene boludan geçerken almıştık kocamın sırtı çok kaşınıyor da gerçi kullanmıyor asonun tırnakları var nasılsa
sağol cnm amin inşallahcanim güzel haberlerle gelirsin insallah:Saruboceq:
bafocum senden birsey rica edecektim listede sadece benim yasim siyah yaziyla yazili onuda renklendirirmisin takildim iste ne sacma dimi:kedi:
canim cok gecmis olsun kasinti kadar zor birsey yok sicaklardada iyice aziyordur:teselli:
asocum gözün aydin insallah yarinda güzel sonuclar alirsin:Saruboceq:
Evet ye de git boşuna aç aç durma boş mideyle.50'lik şeker yüklemesinde çok aç olmaya gerek yokmuş en az 3 saatlik açlık yetermiş. Su içebiliyosun da şekerli suyu içtikten sonra yeme içmek yasakasocum benimde cuma günü randevum var dr. şeker yüklemesi için bana 4 saatlik açlık istiyorum dedi.
11 de yemek yiyip öyle gidicem. 3,20 randevum. birazda sarkar bu ama gidince hemen söyliyeceğim önce yüklemeyi yapsınlar. 5 tüp kan çok almışlar. sağlık ocağında benden 2 tüp aldılar şaşırmıştım.
ASOCUM SU İÇEBİLİYOR MUSUN?
:roflol::roflol:
biz ne işe yarıyoruz kızıııımmmmm...
Selam anneler...ve bebekleri
İnşallah herkesler iyidir...Prop geçmiş olsun canım...tuzlu soğuk su yap kaşınan yerlerine sür.kaşıntıya iyi gelen doğal bi çözüm babannem bize öyle yapardı...
Kızlar bebeğin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkayacağız...sabuntozu var hacışakirin çamaşır mak.için o nasıl acaba? fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Yok yaa ne limonu ne 4ü.koca bardak orası doğru amaşeker yüklemesi için limon istiyorlarmış. iş yerinde arkadaşlarım söylemişti. birde abartarak anlattılar.
4 kez yükleniyor filan diye. kocaman bir bardakla içiyorsun miden bulanıyor filan. gözüm korkmuştu.
hiçte anlattıkları gibi eğilmiş.
Selam anneler...ve bebekleri
İnşallah herkesler iyidir...Prop geçmiş olsun canım...tuzlu soğuk su yap kaşınan yerlerine sür.kaşıntıya iyi gelen doğal bi çözüm babannem bize öyle yapardı...
Kızlar bebeğin kıyafetlerini nasıl bir deterjanla yıkayacağız...sabuntozu var hacışakirin çamaşır mak.için o nasıl acaba? fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim...
bız arka sokaga bıle gıtmıyoruz tatlım :)) pimpirikten fln da dıııl.. bılıosun benım herıf 10 gundur gece gelıo yorgun gelıo calısmaya dvm edıo fln ohooo ölme eşeğim ölme.. cmts gece 12 de bi atar yaptı ama dedım dön arkanı yat uyu ben bu saatte tırnagımı kıpırdatamam :))) :roflol:dimi doğru diyosun :)))))millet parislerden bahsetmiş.vallahi bırak parisi 15 gündür van'a bile gitmedik Pimpiriklenmeleri tuttu yaında sorarım ben onlara onlar boynuzlamasın da
Vallahi bilmiyorum nalancım neden 5 tüp aldıklarını.Sordum ama bişey olmaz dedi hemşire. yoksa ben vampir miyim kanımımı satcaklarasoş ve prop hoş geldiniz...
prop palmers kreminden dolayı kaşınıyo olabilirsin bendede isilik gibi kızarıklık ve kaşıntı yapmıştı bıraktım geçti...
asoşum inşallah sonuçların ii çıkar, ama biz seni yanıltmadık be şekerim, ben cumartesi 75 lik şeker yüklemesi yaptırcam yine sordum yine aynı şeyi dediler, su bile içmicen sonucu etkiler diye... ben 2 saat aç kalacakmışım bu arada...
bu arada benden 1 tüp kan almışlardı senden neden 5 tüp aldılar ki, ne alaka...
asoş ve prop hoş geldiniz...
prop palmers kreminden dolayı kaşınıyo olabilirsin bendede isilik gibi kızarıklık ve kaşıntı yapmıştı bıraktım geçti...
asoşum inşallah sonuçların ii çıkar, ama biz seni yanıltmadık be şekerim, ben cumartesi 75 lik şeker yüklemesi yaptırcam yine sordum yine aynı şeyi dediler, su bile içmicen sonucu etkiler diye... ben 2 saat aç kalacakmışım bu arada...
bu arada benden 1 tüp kan almışlardı senden neden 5 tüp aldılar ki, ne alaka...
Vallahi bilmiyorum nalancım neden 5 tüp aldıklarını.Sordum ama bişey olmaz dedi hemşire. yoksa ben vampir miyim kanımımı satcaklarbu ara vampir dizisi izlemekten bozdum kafayı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en Benimki geç de gelmiyor bir dün gece gecikti o da yemekteydi ondan. Haftasonu desen yine evdeydivalla tuzlayım bı de o da olur ama yrn zaten doktora gıtcem aertık bı krem verır kesın saol cnm...
dalin bebek deterjanı ve yumuşatıcısı...
bız arka sokaga bıle gıtmıyoruz tatlım :)) pimpirikten fln da dıııl.. bılıosun benım herıf 10 gundur gece gelıo yorgun gelıo calısmaya dvm edıo fln ohooo ölme eşeğim ölme.. cmts gece 12 de bi atar yaptı ama dedım dön arkanı yat uyu ben bu saatte tırnagımı kıpırdatamam :))) :roflol:
haa geç dalganı..
Valla boynumu kasıya kasıya oldum.. Bı de dız ve dırsek ıclerım.. Ya cıdden sıcakla ılgılı bı durum olmalı cunku kat yapan ve terleyen yerlerım cok kasınıyo :s doktor bı krem fln bısı versın valla yırtacam her yerımı
oha be ne alakaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah google a vampir sezeryanı yazıp benim siteme gelmiş biri..:roflol::roflol: kocamla çok güldük :))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3en Benimki geç de gelmiyor bir dün gece gecikti o da yemekteydi ondan. Haftasonu desen yine evdeydiinsan bunalıma giriyor ben de diyorum zaten "çirkinleştim dimi","vücut gitti dimi" sen beni beğenmiyosun artık fln filan D: d :d:d: hahahahahahahahhahahah intikamım acı olacak yaşasın kötülük :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?