şekerliydi ya benimki kocaman bir bardaktaydı petşişeden de çok su alan damacanamsı dev bir bardaktıya sizin içtiğiniz sular çok mu tatlıydı kızlar, benim suyun içinde şeker var mı yok mu belli değildi valla, yani şöle sölim 1 küçük pet şişesinin içine 1 tatlı kaşığı kadar belki daha bile az şeker koyulmuş çalkalanmış gibiydi...
:)))
gec gelmese benım enerjım olcak da o saatten snr allah askına ne enerjisi ama haksız mıyım..
hmmm senınkı nıye boyle yapıo acabaaaaaaa:roflol: bilemedimmm:roflol::roflol:
nAlaaaaaannnnnn....
palmers ı sadece kıcıma ve ust baldırlarıma suruyorum boynumdakı kasıntının fln nedenı oo olamaz tatlım.. ama dogru soyluosun ben ılk basta tum vucuduma onu kullanmıstım memişlerımın ustu kıpkırmızı benek benek olmustu.. allahtan lıerac oyle bısı yapmıo..
sbh yuzugu gosterdım kocama :)) kac para dedı.. kac para olsa fıyatı ıyıymıs dersın dedım.. 900 TL dedı.. ıyı bı farkı yok bu da 1000 dedım.. bişi demedı :) bakalımmm....
anam bu ne sıcak ya, totomdan ter aktı valla, yoruldum valla ama daha bitmedi ya, gömlekleri yapmam lazım daha, karşıdan bana bakıyorlar...nefret ediyorum ütüden...
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah google a vampir sezeryanı yazıp benim siteme gelmiş biri..:roflol::roflol: kocamla çok güldük :))
acayip bir şekilde uyku bastırdı.Birazdan kesin uyuyakalcam benakannehir
şekerliydi ya benimki kocaman bir bardaktaydı petşişeden de çok su alan damacanamsı dev bir bardaktıŞekerliydi gayet yaa böğghhhhhh
benimkini bilemedim valla tedirgin oluyomuş artık ben de dedim iyi o zman 3-4 ay ne halin varsa gör dedim. hemen niyeymiş o niye o kadar uzun olur muyumuşa getirdi. dedim görürsün sen intikamım acı olacak
figen demek herkesin derdi bu kaşıntı sıcaklar bı bıtseydı de bız de kurtulsaydık..
çok şeker yaa ben de bunun kız versyonunu görmüştüm beyazlı.aldım baktım kasa kuyruk olmuş aman dedim kalsın nasılsa geldiğimde boş bulurum burayı
ay kızlar oğlumun mama önlüne bi bakın ya çıkartıp çıkartıp buna bakıyorum.. ben onu yemez mıyım bunu takınca yaaaaaaaa... kocam da manyak mısın altı ustu bı önlük diyo :))
doğurcaz bakalım da nasıl doğurcazKızlar dün gece rüyamda doğumhanedeydim:) şimdiden başladım rüyalarda doğurmaya zor geçecek bu 3 ay... rüyamda nst ye bağladılar ve sancı olduğunu gördüler...çatala çık dediler...benim acil wc ye gitmem lazım dedim ve hastaneden kaçtım:)
Bu arada 8. aydan itibaren nstye bağlayıp kasılma gördükleri takdirde muayeneye alıyolarmış duyurulur...bundan sonraki randevulara hazırlıklı gitmek lazım yani...
başlarım onun tedirginliğinene alaka ya...
kestir biraz tatlım ii gelir, açlıktan feleğin şaştı tabi...
benimkinde şeker var mı yok mu belli değildi valla ya, neyse bakalım 75 lik nasıl olacak...
seninkide aynı benimki gibi desene, demek bunların hepsi göbek büyüdü diye tedirgin oluyo...
ayyyyy evet caddeye gidelim caddeye gidelimmmmAso ben ona da bayıldııımmmmmmmm.... Oğlana olmıcagı ıcın alamadım tabı :) Mutlaka al senın kızını da yıyelım :))
Aso ve Nalan buluşalım kızlar nıye bulusmuoruz bız ya.. Bağdat Caddesine gidelim :dance:
ayyyyy evet caddeye gidelim caddeye gidelimmmm: ordaki bebek mağazalarına da bakarız Jujube mi ne var büyük görünüyor mağaza içini hiç gezmedim ama bakarız.sonrada yer içer sıçarız :kaydirigubbakcemile3
ay kızlar oğlumun mama önlüne bi bakın ya çıkartıp çıkartıp buna bakıyorum.. ben onu yemez mıyım bunu takınca yaaaaaaaa... kocam da manyak mısın altı ustu bı önlük diyo :))
NALANCIM BENİMDE ÜTÜLERİM EVDE BENİ BEKLİYORR O KADAR TEMBEL OLDUM Kİ GİYCEM ZAMAN ALIP ÜTÜLÜYORUZ
ÖNCEDEN ÇOK DÜZENLİYDİ HERŞEYİMDAĞILDIM İYİCE BİR İZNE ÇIKAYİM ESKİ DÜZENE DÖNECEK EVİM :) İNŞALLAHH
ŞİMDİ BEBEK DOĞUNCA EV DANDİNİ OLACAK ZATEN ÖNCEDEN EVDEKİ FAZLALIKLARI ATAYİM DİYORUMM EŞİMDEN HABERSİZ DUYMASINN
evet buluşalım ama hafta içi buluşalım.haftasonu olmasın.kimler gelir ki acaba şidmi herkes geliriz der sonra bir bakarsın herkesin işi çıkmış kaydirigubbakcemile3ya evet aynen ya.. bulusalım bu hafta hadi :) bebek sekercıler fln da var oralarda onlara da bakarız :) cok cıddıyım ben..
:roflol::roflol::roflol::roflol:
sabah google a vampir sezeryanı yazıp benim siteme gelmiş biri..:roflol::roflol: kocamla çok güldük :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?