2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekerliydi ya benimki kocaman bir bardaktaydı petşişeden de çok su alan damacanamsı dev bir bardaktı Şekerliydi gayet yaa böğghhhhhh
:)))

gec gelmese benım enerjım olcak da o saatten snr allah askına ne enerjisi ama haksız mıyım..

hmmm senınkı nıye boyle yapıo acabaaaaaaa:roflol: bilemedimmm:roflol::roflol:
benimkini bilemedim valla tedirgin oluyomuş artık ben de dedim iyi o zman 3-4 ay ne halin varsa gör dedim. hemen niyeymiş o niye o kadar uzun olur muyumuşa getirdi. dedim görürsün sen intikamım acı olacak

palmers i bırak bi süre bence, sebamed aldım ben bijunun önerisiyle ve çok memnun kaldım çokta bereketli maşallah, bi dene istersen...

iyi bak yüzük işinede sevindim, hiç olmazsa kocanı aramaktan kurtardın, adam ne alacağını biliyo artık....

ay kızlar oğlumun mama önlüne bi bakın ya çıkartıp çıkartıp buna bakıyorum.. ben onu yemez mıyım bunu takınca yaaaaaaaa... kocam da manyak mısın altı ustu bı önlük diyo :))

Kızlar dün gece rüyamda doğumhanedeydim:) şimdiden başladım rüyalarda doğurmaya zor geçecek bu 3 ay... rüyamda nst ye bağladılar ve sancı olduğunu gördüler...çatala çık dediler...benim acil wc ye gitmem lazım dedim ve hastaneden kaçtım:)

Bu arada 8. aydan itibaren nstye bağlayıp kasılma gördükleri takdirde muayeneye alıyolarmış duyurulur...bundan sonraki randevulara hazırlıklı gitmek lazım yani...

anam bu ne sıcak ya, totomdan ter aktı valla, yoruldum valla ama daha bitmedi ya, gömlekleri yapmam lazım daha, karşıdan bana bakıyorlar...nefret ediyorum ütüden...

NALANCIM BENİMDE ÜTÜLERİM EVDE BENİ BEKLİYORR O KADAR TEMBEL OLDUM Kİ GİYCEM ZAMAN ALIP ÜTÜLÜYORUZ

ÖNCEDEN ÇOK DÜZENLİYDİ HERŞEYİM DAĞILDIM İYİCE BİR İZNE ÇIKAYİM ESKİ DÜZENE DÖNECEK EVİM :) İNŞALLAHH

ŞİMDİ BEBEK DOĞUNCA EV DANDİNİ OLACAK ZATEN ÖNCEDEN EVDEKİ FAZLALIKLARI ATAYİM DİYORUMM EŞİMDEN HABERSİZ DUYMASINN

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sabah google a vampir sezeryanı yazıp benim siteme gelmiş biri..:roflol::roflol: kocamla çok güldük :))

ne alaka ya...

acayip bir şekilde uyku bastırdı.Birazdan kesin uyuyakalcam benakannehir

kestir biraz tatlım ii gelir, açlıktan feleğin şaştı tabi...

benimkinde şeker var mı yok mu belli değildi valla ya, neyse bakalım 75 lik nasıl olacak...

seninkide aynı benimki gibi desene, demek bunların hepsi göbek büyüdü diye tedirgin oluyo...

ay kızlar oğlumun mama önlüne bi bakın ya çıkartıp çıkartıp buna bakıyorum.. ben onu yemez mıyım bunu takınca yaaaaaaaa... kocam da manyak mısın altı ustu bı önlük diyo :))
çok şeker yaa ben de bunun kız versyonunu görmüştüm beyazlı.aldım baktım kasa kuyruk olmuş aman dedim kalsın nasılsa geldiğimde boş bulurum burayı
doğurcaz bakalım da nasıl doğurcaz 3 eylülde doktor kontrolüm var artık doğum hakkınad konuşmaya başlıcakmışız

Aso ben ona da bayıldııımmmmmmmm.... Oğlana olmıcagı ıcın alamadım tabı :) Mutlaka al senın kızını da yıyelım :))

Aso ve Nalan buluşalım kızlar nıye bulusmuoruz bız ya.. Bağdat Caddesine gidelim :dance:

başlarım onun tedirginliğine o kendi göbeğine baksın benim göbeğimin 3 katı ben hiç tedirgin oluyo muyum onun göbeğinden :kaydirigubbakcemile3

bu ne sıcakk yaa ateş atıyorum resmen.bu akaşm masamın yerini alt kata indiryorum.orda çift klima var.belki söndürür ateşimi :)))))

ayyyyy evet caddeye gidelim caddeye gidelimmmm : ordaki bebek mağazalarına da bakarız Jujube mi ne var büyük görünüyor mağaza içini hiç gezmedim ama bakarız.sonrada yer içer sıçarız :kaydirigubbakcemile3

Bugün caddedeydim millet yaz modunda kısacık şortlar şipidak terlikler millet dolanıyodu sabahın köründe

ya evet aynen ya.. bulusalım bu hafta hadi :) bebek sekercıler fln da var oralarda onlara da bakarız :) cok cıddıyım ben..

çok tatlı bence, güle güle taksın...

izine çıkınca toparlarsın figen nolcek, doğuma kadar tekrar düzene sokarsın...

ya evet aynen ya.. bulusalım bu hafta hadi :) bebek sekercıler fln da var oralarda onlara da bakarız :) cok cıddıyım ben..
evet buluşalım ama hafta içi buluşalım.haftasonu olmasın.kimler gelir ki acaba şidmi herkes geliriz der sonra bir bakarsın herkesin işi çıkmış kaydirigubbakcemile3

Aso tamam bulusmayı organıze edıyorum bu cuma bulusuyoruz ne dıosun :) kimse gelmez zaten haftaıcı sen ben nalan oluruz ıste nalan da gelırse cvp vermedı satacak bızı heralde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…