2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ha bu vampir sezeryanı olayına koptunuz ya.. galıba Twilight serısının 4. kıtabıyla ya da fılmıyle ılgılı bısıler aramaya calısmıstı bunu yazan ya da bana mı oyle geldı acaba :))

Aso tamam bulusmayı organıze edıyorum bu cuma bulusuyoruz ne dıosun :) kimse gelmez zaten haftaıcı sen ben nalan oluruz ıste nalan da gelırse cvp vermedı satacak bızı heralde :))
=))))))))Nalan gelir kesin bence diye düşünüyorum.benim içn ok. saat maat nirde caddede

ben de geliyom dermişim :)

çıkıyom ben bi ebeyi dövüp gelcem. hadi iyi sohbetler sizeeee

Bugün caddedeydim millet yaz modunda kısacık şortlar şipidak terlikler millet dolanıyodu sabahın köründe

AHHH AHHH
benim kocem hergün o caddedeki cıbıldak karıların içinde :gitme:
sanki cadde değil bodrum karılar giyinmeyi unutuyo evden çıkarkene :1closedeyes:

bu sıcakta ne caddesi kız deli misin...

başlarım onun tedirginliğine o kendi göbeğine baksın benim göbeğimin 3 katı ben hiç tedirgin oluyo muyum onun göbeğinden :kaydirigubbakcemile3

valla benimkinin yok dencek kadar az göbüşü onun için bi şi diyemem tabi....

bu ne sıcakk yaa ateş atıyorum resmen.bu akaşm masamın yerini alt kata indiryorum.orda çift klima var.belki söndürür ateşimi :)))))

çarpılma sonra klimalardan...

siz buluşun kızlar, ben bu havada hiç gelemem...zaten ben rejimdeyim ne yiyip içmesi, meyveyle besleniyoz burda nerdeyse...

ızne cıkıolarsa da cuma gunu de gıdıcektır.. o zmn pazartesı olsun haftaya tamam mı.. nerde olsun .. bana hepsı uyar caddebostan tarafından bağlayabılırız gezmeye caddebostan olabılır.. mado var cadde uzerınde caddebostan kısmında orda bulusabılırız mısal

Nalan.. Sokakta ılla zararlı yemek zorunda degılız kı salatalar ızgaralar cesıt cesıt secenek var, ama sen bılırsın tabı..

Fairy gelırım derse pzts olsun yoksa cuma olsun Aso bız ıkımız gezelım :))

AHHH AHHH
sanki cadde değil bodrum karılar giyinmeyi unutuyo evden çıkarkene :1closedeyes:
Anaaamm senin kocan ne iş yapıyo şekerim?Bugün bi karı vardı süper mini şort giymiş kıçını sallaya sallaya yürüyodu benimkine baktım çaktırmadan gözlük var ya görmüyorum sanıyor. kızı dikizledi resmen ışıklarda beklerken.

Fairylike da izne çıkıyor sanırım belki o da gelir.

azcik okudum geçmişi cuma günü cadde yapalim demişsiniz ama ben ay sonu ayriliorum işten yaa (( cuma işteyiiiimmmmm

AHHH AHHH
sanki cadde bodrum karılar giyinmeyi unutuyo evden çıkarkene :1closedeyes:

bende unutuyom bazen öle deme :))))

dj karısı binnaz ben :roflol:
senimkide az değilmiş çaksaydın bitane gözlüğün üstünden

bende unutuyom bazen öle deme :))))

bu aralar bende unutmak istiyom çaktırma kaydirigubbakcemile3

we sende ohaaaaa nereye bakiooonnn diip elinin tersiyle patlatmadin mi :)))))

merhaba kizlaaarrr...berbat birgün geçiriorum yaaa..
hayırdır ne oldu sana
Ben bile bu halimle geliyorum benim bayılma ihtimalim çok yükseklerdekaydirigubbakcemile3zaten erken saatte buluşmayız öğleden snra buluşuruz canım ya gel bişey olmaz.Meyve tabağı yersin sen de.

Midpoint'in salatası çok güzel mesela orda salata yiyebilir isteyen.zaten sıcağın ortasında da çıkmayız yahu

yavrim bu bulşmaya bende gelmek istyorum. ben akşam en geç 5 de çıkarım.zaten çok sıcak olur öğlenin sıcağında. olmaz mıı .))))

dj karısı binnaz ben :roflol:
senimkide az değilmiş çaksaydın bitane gözlüğün üstünden

bu aralar bende unutmak istiyom çaktırma kaydirigubbakcemile3

we sende ohaaaaa nereye bakiooonnn diip elinin tersiyle patlatmadin mi :)))))
her zaman derdim ama bu kez sallamadım.ondan sonra havalara giriyo hç gerek yok benim şortlarım o kızın şortlarıdnan daha da kısa hemm hıııhhh:))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…