=))))))))Nalan gelir kesin bence diye düşünüyorum.benim içn ok. saat maat nirde caddedeAso tamam bulusmayı organıze edıyorum bu cuma bulusuyoruz ne dıosun :) kimse gelmez zaten haftaıcı sen ben nalan oluruz ıste nalan da gelırse cvp vermedı satacak bızı heralde :))
Aso tamam bulusmayı organıze edıyorum bu cuma bulusuyoruz ne dıosun :) kimse gelmez zaten haftaıcı sen ben nalan oluruz ıste nalan da gelırse cvp vermedı satacak bızı heralde :))
Bugün caddedeydim millet yaz modunda kısacık şortlar şipidak terlikler millet dolanıyodu sabahın köründe
hadi sana iyi ebelenmelerben de geliyom dermişim :)
çıkıyom ben bi ebeyi dövüp gelcem. hadi iyi sohbetler sizeeee
Aso ben ona da bayıldııımmmmmmmm.... Oğlana olmıcagı ıcın alamadım tabı :) Mutlaka al senın kızını da yıyelım :))
Aso ve Nalan buluşalım kızlar nıye bulusmuoruz bız ya.. Bağdat Caddesine gidelim :dance:
başlarım onun tedirginliğineo kendi göbeğine baksın benim göbeğimin 3 katı ben hiç tedirgin oluyo muyum onun göbeğinden :kaydirigubbakcemile3
bu ne sıcakk yaa ateş atıyorum resmen.bu akaşm masamın yerini alt kata indiryorum.orda çift klima var.belki söndürür ateşimi :)))))
ayyyyy evet caddeye gidelim caddeye gidelimmmm: ordaki bebek mağazalarına da bakarız Jujube mi ne var büyük görünüyor mağaza içini hiç gezmedim ama bakarız.sonrada yer içer sıçarız :kaydirigubbakcemile3
Anaaamm senin kocan ne iş yapıyo şekerim?Bugün bi karı vardı süper mini şort giymiş kıçını sallaya sallaya yürüyodu benimkine baktım çaktırmadan gözlük var ya görmüyorum sanıyor. kızı dikizledi resmen ışıklarda beklerken.AHHH AHHH
benim kocem hergün o caddedeki cıbıldak karıların içinde :gitme:
sanki cadde değil bodrum karılar giyinmeyi unutuyo evden çıkarkene :1closedeyes:
Fairylike da izne çıkıyor sanırım belki o da gelir.
AHHH AHHH
benim kocem hergün o caddedeki cıbıldak karıların içinde :gitme:
sanki cadde bodrum karılar giyinmeyi unutuyo evden çıkarkene :1closedeyes:
merhaba kizlaaarrr...berbat birgün geçiriorum yaaa..
Anaaamm senin kocan ne iş yapıyo şekerim?Bugün bi karı vardı süper mini şort giymiş kıçını sallaya sallaya yürüyodu benimkine baktım çaktırmadan gözlük var ya görmüyorum sanıyor. kızı dikizledi resmen ışıklarda beklerken.
bende unutuyom bazen öle deme :))))
Anaaamm senin kocan ne iş yapıyo şekerim?Bugün bi karı vardı süper mini şort giymiş kıçını sallaya sallaya yürüyodu benimkine baktım çaktırmadan gözlük var ya görmüyorum sanıyor. kızı dikizledi resmen ışıklarda beklerken.
hayırdır ne oldu sanamerhaba kizlaaarrr...berbat birgün geçiriorum yaaa..
Ben bile bu halimle geliyorum benim bayılma ihtimalim çok yükseklerdekaydirigubbakcemile3zaten erken saatte buluşmayız öğleden snra buluşuruz canım ya gel bişey olmaz.Meyve tabağı yersin sen de.bu sıcakta ne caddesi kız deli misin...
valla benimkinin yok dencek kadar az göbüşü onun için bi şi diyemem tabi....
çarpılma sonra klimalardan...
siz buluşun kızlar, ben bu havada hiç gelemem...zaten ben rejimdeyim ne yiyip içmesi, meyveyle besleniyoz burda nerdeyse...
ızne cıkıolarsa da cuma gunu de gıdıcektır.. o zmn pazartesı olsun haftaya tamam mı.. nerde olsun .. bana hepsı uyar caddebostan tarafından bağlayabılırız gezmeye caddebostan olabılır.. mado var cadde uzerınde caddebostan kısmında orda bulusabılırız mısal
Midpoint'in salatası çok güzel mesela orda salata yiyebilir isteyen.zaten sıcağın ortasında da çıkmayız yahuNalan.. Sokakta ılla zararlı yemek zorunda degılız kı salatalar ızgaralar cesıt cesıt secenek var, ama sen bılırsın tabı..
Fairy gelırım derse pzts olsun yoksa cuma olsun Aso bız ıkımız gezelım :))
ızne cıkıolarsa da cuma gunu de gıdıcektır.. o zmn pazartesı olsun haftaya tamam mı.. nerde olsun .. bana hepsı uyar caddebostan tarafından bağlayabılırız gezmeye caddebostan olabılır.. mado var cadde uzerınde caddebostan kısmında orda bulusabılırız mısal
dj karısı binnaz ben :roflol:
senimkide az değilmiş çaksaydın bitane gözlüğün üstünden
bu aralar bende unutmak istiyom çaktırma kaydirigubbakcemile3
her zaman derdim ama bu kez sallamadım.ondan sonra havalara giriyo hç gerek yokwe sende ohaaaaa nereye bakiooonnn diip elinin tersiyle patlatmadin mi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?