2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulan erkek bunlar tabı kı bakıcaklari bız bıle bakıoruz ne var yanı bakmalarında, tek olayları gozlerındeo lsun..
evvet asocum bulusuruz ogle vaktı yayılırız serın guzel bı yere aksam ustu 4 gıbı fln da gezerız dıye dusunmustum ben de.. ogle sıcagında gezmeyız heralde delı mıyız :))

yavrim bu bulşmaya bende gelmek istyorum. ben akşam en geç 5 de çıkarım.zaten çok sıcak olur öğlenin sıcağında. olmaz mıı .))))
Ben öğlen sıcağında zaten gelemem kesin yollarda ölür giderim açık hava fln güneşin altı o yüzden zaten geç olur diye düşünüyorum

tabi salata yiyebilirim, c.tesi eşimle yemeğe gittik benim önümde 4 adet köfte ve bi tabak dolusu yeşillik bi de ayran, adam karşımda ne güzel yedi içti her şeyden, ben rejim yapıyom diye adamada yasaklayamam yeme içmeyi tabi...

yok anacım derece 30 un altına düşmediği sürece ben dışarda dolaşmam, fenalaşırım sonra, evde 24 saat klima çalışıyo niye çıkim o sıcağa...

patlatsaydın bi tane...

yavrim bu bulşmaya bende gelmek istyorum. ben akşam en geç 5 de çıkarım.zaten çok sıcak olur öğlenin sıcağında. olmaz mıı .))))

valla benım planıma gore 11-12 gıbı bulusup oturulur, yemek yenır, sohbet edılır, saat 4 gıbı kalkıp cadde turlanır, 6 gıbı de ayrılırız dıye dusunmustum cm.. yanı sen bılırsın tabı de ben 6 dan snr kalamam cunku daha bu tarafa gecmem fln gerekıcek 6 da ayrılırız gıbı dusundum ben..

cnm benm ne gezmesi oturur madaoda sohbet ederiz olmaz mı :))pazartesi akşam 5 6 gibi.kadıköy mado.uyarmı gelmek isteyenlere.yada başka biyer derseniz orasıda olur

yaa ben ama 5de çıksam işten anca 6 gibi orda olurum.neyse gene biraraya gelmicez galiba.

yok canım siz gençler buluşun gezin ben almim, bi dahaki sefer hava serin olduğunda gelirim yine...

bi sürü iş çikti gider ayak yaa...sinir bozucu..

ay napiim nasil rahat ediosam öle walla :))

neyse yetiştirebildiğin kadarını yaparsın sende, boşver...

yok canım siz gençler buluşun gezin ben almim, bi dahaki sefer hava serin olduğunda gelirim yine...

neyse yetiştirebildiğin kadarını yaparsın sende, boşver...

bende öle yapiorum zaten.yarin izinliyim gelmicem işe..uykumu alamiyorum bi türlü tansiyonum düşüo o yüzden.

bu buluşmaya bende gelemiorum çalişio olduum için ne yazik ki (
ama eylülde buluşursaniz yine seve seve gelirim.
hepinizi çok merak ediorum :))

Nalancım sen hıc yalnız cıkmıo musun dısarı? arkadaslarınla fln? ne zamandır bu boyle ya.. ben patlamıstım sımdıye kdr nası patlamıosun.. ben haftada 2 gun cıkmasam cınnet gecırırım

11-12 çok erken canım ya :S benim tansiyon problemim var biliyosun ki her zaman 8e 6 durumları. o saatte kesin ölürüm orda ben dilim dışarda yerde ölmüş hayvancık olurum kaydirigubbakcemile3 Önümüzdekihafta havalar serinlicekmş biraz daha olmadı önümüzdeki haftaya erteleyelim bari

olur tatlım bana her turlu uyar ben paso gezıom zaten :))

amma mızmızzzsınızzzzz haaaaaaaaa... :roflol:

pror haklsısn senin yerinde uzak.herkesi anlamk lazım.bu gidişle ben ekimdeki bulşmaya anca gelirim iş yüüznden.

erkekler çok komikler :))
Hem de nasıl:)
Bi bitseydi şu işin de rahatlasaydın sen de

Nalancım sen hıc yalnız cıkmıo musun dısarı? arkadaslarınla fln? ne zamandır bu boyle ya.. ben patlamıstım sımdıye kdr nası patlamıosun.. ben haftada 2 gun cıkmasam cınnet gecırırım

bende çikmiorum hiç arkadaşlarimla filan..

waktim yok ki zaten.

hafta içi iş.8 de ewe gidiorum.

bi c.tesi war kocişle gezip tozuyoruz.

pazarda annemlerdeyim...

yok cnm ben evlendikten sonra ev kuşu oldum, benim bütün arkadaşlarım çalışıyo ya da çoluk çocukları var küçük, nerde buluşcan da gezecen onlarla, biz anca ailecek hafta sonları ev gezmeleri yapıyoruz...

ben bekarken her gün dışarda sürterdim, sigara içtiğim için her gün bi yerlere kaçardım, şimdi dinlenmeye çektim kendimi,

benim kayınvaldem görümcem felanda sizin gibi hafta 3 kere sokağa atmazlarsa kendilerini rahat edemiyorlar benide çağırıyorlardı eskiden hep, baktılar ben gitmiyorum artık çağırmıyorlar valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…