niye ki...
dj karısı binnaz ben :roflol:
bu aralar bende unutmak istiyom çaktırma kaydirigubbakcemile3
Ben öğlen sıcağında zaten gelemem kesin yollarda ölür giderim açık hava fln güneşin altı o yüzden zaten geç olur diye düşünüyorumyavrim bu bulşmaya bende gelmek istyorum. ben akşam en geç 5 de çıkarım.zaten çok sıcak olur öğlenin sıcağında. olmaz mıı .))))
Nalan.. Sokakta ılla zararlı yemek zorunda degılız kı salatalar ızgaralar cesıt cesıt secenek var, ama sen bılırsın tabı..
Fairy gelırım derse pzts olsun yoksa cuma olsun Aso bız ıkımız gezelım :))
Anaaamm senin kocan ne iş yapıyo şekerim?Bugün bi karı vardı süper mini şort giymiş kıçını sallaya sallaya yürüyodu benimkine baktım çaktırmadan gözlük var ya görmüyorum sanıyor. kızı dikizledi resmen ışıklarda beklerken.
yavrim bu bulşmaya bende gelmek istyorum. ben akşam en geç 5 de çıkarım.zaten çok sıcak olur öğlenin sıcağında. olmaz mıı .))))
ulan erkek bunlar tabı kı bakıcaklari bız bıle bakıoruz ne var yanı bakmalarında, tek olayları gozlerındeo lsun..
evvet asocum bulusuruz ogle vaktı yayılırız serın guzel bı yere aksam ustu 4 gıbı fln da gezerız dıye dusunmustum ben de.. ogle sıcagında gezmeyız heralde delı mıyız :))
her zaman derdim ama bu kez sallamadım.ondan sonra havalara giriyo hç gerek yokbenim şortlarım o kızın şortlarıdnan daha da kısa hemm hıııhhh:))))))))))
valla benım planıma gore 11-12 gıbı bulusup oturulur, yemek yenır, sohbet edılır, saat 4 gıbı kalkıp cadde turlanır, 6 gıbı de ayrılırız dıye dusunmustum cm.. yanı sen bılırsın tabı de ben 6 dan snr kalamam cunku daha bu tarafa gecmem fln gerekıcek 6 da ayrılırız gıbı dusundum ben..
hayırdır ne oldu sana
Ben bile bu halimle geliyorum benim bayılma ihtimalim çok yükseklerdekaydirigubbakcemile3zaten erken saatte buluşmayız öğleden snra buluşuruz canım ya gel bişey olmaz.Meyve tabağı yersin sen de.
Midpoint'in salatası çok güzel mesela orda salata yiyebilir isteyen.zaten sıcağın ortasında da çıkmayız yahu
bi sürü iş çikti gider ayak yaa...sinir bozucu..
ay napiim nasil rahat ediosam öle walla :))
yaaben ama 5de çıksam işten anca 6 gibi orda olurum.neyse gene biraraya gelmicez galiba.
yok canım siz gençler buluşun gezin ben almim, bi dahaki sefer hava serin olduğunda gelirim yine...
neyse yetiştirebildiğin kadarını yaparsın sende, boşver...
11-12 çok erken canım ya :S benim tansiyon problemim var biliyosun ki her zaman 8e 6 durumları. o saatte kesin ölürüm orda ben dilim dışarda yerde ölmüş hayvancık olurum kaydirigubbakcemile3 Önümüzdekihafta havalar serinlicekmş biraz daha olmadı önümüzdeki haftaya erteleyelim barivalla benım planıma gore 11-12 gıbı bulusup oturulur, yemek yenır, sohbet edılır, saat 4 gıbı kalkıp cadde turlanır, 6 gıbı de ayrılırız dıye dusunmustum cm.. yanı sen bılırsın tabı de ben 6 dan snr kalamam cunku daha bu tarafa gecmem fln gerekıcek 6 da ayrılırız gıbı dusundum ben..
11-12 çok erken canım ya :S benim tansiyon problemim var biliyosun ki her zaman 8e 6 durumları. o saatte kesin ölürüm orda ben dilim dışarda yerde ölmüş hayvancık olurum kaydirigubbakcemile3 Önümüzdekihafta havalar serinlicekmş biraz daha olmadı önümüzdeki haftaya erteleyelim bari
Hem de nasıl:)erkekler çok komikler :))
Bi bitseydi şu işin de rahatlasaydın sen debende öle yapiorum zaten.yarin izinliyim gelmicem işe..uykumu alamiyorum bi türlü tansiyonum düşüo o yüzden.
bu buluşmaya bende gelemiorum çalişio olduum için ne yazik ki(
ama eylülde buluşursaniz yine seve seve gelirim.
hepinizi çok merak ediorum :))
Nalancım sen hıc yalnız cıkmıo musun dısarı? arkadaslarınla fln? ne zamandır bu boyle ya.. ben patlamıstım sımdıye kdr nası patlamıosun.. ben haftada 2 gun cıkmasam cınnet gecırırım
olur tatlım bana her turlu uyar ben paso gezıom zaten :))
amma mızmızzzsınızzzzz haaaaaaaaa... :roflol:
Nalancım sen hıc yalnız cıkmıo musun dısarı? arkadaslarınla fln? ne zamandır bu boyle ya.. ben patlamıstım sımdıye kdr nası patlamıosun.. ben haftada 2 gun cıkmasam cınnet gecırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?