2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende çikmiorum hiç arkadaşlarimla filan..

waktim yok ki zaten.

hafta içi iş.8 de ewe gidiorum.

bi c.tesi war kocişle gezip tozuyoruz.

pazarda annemlerdeyim...

doğru soyluosun anacım ne dıyım.. ayyyyy arkadaslarınızı ozlemıssınızdır sız sımdı.. hafta ıcı bulusmayı deneyın aksam evden once 1er saat bıle olsa :) ya tabı sız benım gıbı arkadas delısı mısınız bılmıorum da :))

bende çikmiorum hiç arkadaşlarimla filan..

waktim yok ki zaten.

hafta içi iş.8 de ewe gidiorum.

bi c.tesi war kocişle gezip tozuyoruz.

pazarda annemlerdeyim...

vakit kalmıyoki dediğin gibi haftaarası işe gidip gel haftasonu bi gün kocamla bi günde ya kaynanamlara ya da bizimkilere gidyoruz arkadaş yüzü gördüğümüz yok ama arkadaşlarda aynı tempoda olduğu için çok koymuyor artık çocuk olsun iyice zor olacak dışarı çıkmak..

ayin 27 si son...
30 zaten resmi tatil..
31inde de sabah gelicem öğlen çikişimi alirim..

sonra da yaşasin özgürlüüüükkkkk :))
Oooohhhh misssss:) hadi gözün aydın şimdiden.İzne çık da tanışma buluşması yapalım bizimki kaynaşma olur seninki tanışma olur

hamilelik şekerim haftaya havalar biraz daha serinlicekmiş sözde serinlesin erkenden buluşuruz.hatta güzle bi kahvaltı fln yaparız oh miss

heh o zaman bende gelebilirim belki, hiç olmazsa kahvaltıya gelirim sonra siz dolaşmaya başlayınca bende evime dönerim öle olur bak...

propcumm arkadaşlarda meşgul herkes işten çıkıyor yorgun argın evinde işi gücü bkliyor hatta kimisinin çocuğu bakıcı elinde ona koşturuyor zaman geçtikçe istesende göremiyosun arkadaşlarını arada bi buluşuyosun o da direk ilaç gibi geliyor bi aylık terapi oluyor resmen...

ben cocukla da cıkarım kesın.. bıraz da alıskanlık meselesı ıste.. duramam ben evde.. annem de oyle kızkardesım de oyle.. hıc bı yere gıtmeseler gece gece markete yuruyup gelıolar evde sıkılıp arabayı fln almadna gıdıp su alıp gelıolar mesela :)
ben de oyleyım duramam evde, ama soyle kotu bı durum var benım kaynanam da oyle:roflol: ben cocugu ona bırakıp gezmeye gıtmek ıcın ıstıyorum kı bı 2-3 ay kalsın burda o da catlar burda o kdr kalırsa arkadassız fln ben 40 gun kalır donerım ankaraya dıyo :roflol::roflol: bakalımmm...

samimi olduum çok arkadaşim yok zaten olanlarda hep av.yakasinda oturuyolar.
oturduum binadakileri tanimiorum bile.zaten sabah çik akşam gir.
onlarda beni görmemiştir hiç :)))
telefonlaşioruz bol bol..
bi de her haftasonu av.yakasina geçtiim için eşim birakio bizi bi cafeye.bikaç saat sonra gelip toparlio :)))

Oooohhhh misssss:) hadi gözün aydın şimdiden.İzne çık da tanışma buluşması yapalım bizimki kaynaşma olur seninki tanışma olur
aso çok pis kaynaşırım delikafadulden
heh o zaman bende gelebilirim belki, hiç olmazsa kahvaltıya gelirim sonra siz dolaşmaya başlayınca bende evime dönerim öle olur bak...
bız senı ıkna ederız sonrasında da kalmaya

olmaz mı canım.. arkadas cok onemlı.. aile eş hepsı nın ayrı tadı var arkadasssız da olmuo tabı.. olsun 1 ayda olana da şükür dimi..

eylülden itibaren özgür bi insanim.hop ordayim hop burda :)

daha kiyafet bakicam kardeşim ewlenio.kinaydi düğündü ayakkabi yok elbise yok..
annem 10 metre kumaş al sarmala kendini ancak ihya eder seni o zamana dio

ben gezmeği unuttum pöhhh bütün gün işyerindeyim akşam eve gidiyorum dinleniyorum hafta sonu bir pazar var çamaşır temizlik oluyor yemek yapıyorsun bir kaç çeşitt yığılıp kalıyorsun çıkarsak eşimle arabayla markete gidiyoruzz arkadaşlarla dışarı çıkmayalıı çokkkkk olduuu bir kaç aile dostumuz var işte bijoo arkadaşımız onlalarla takılıyoruz ev gezmezii:)

o kadar özledim ki yatakda ayağımı uzatıp kitap okumayııı ya vakit bulamıyorum düşünebiliyormusunuz kitap okumaya izne bir ayrılayim bol bol kitap okuyacağımm

istanbulda olsan şöyle deniz kenarına inersin çayını yudumlarsın kütahyada yapcak bişi yok nereye gitcen zatiii hep aynı hep aynıı

Çok fena kaynaşırız şekerim manzaraya karşı kaydirigubbakcemile3

Kızlar acıbademin doğuma hazırlık kursuna katılıyorum ben kaydımı yaptırdım.Geçen hafta başlamış yeni dönem o yüzden o biter bitmez yenisine alcaklar beni.yani 5 hafta sonra kursum başlıyor:) Kocam da gelcek akşamları.Öyle bir niyeti olmasa da onu ilgilendiren kısımlarda zorla götürcem:) hamilelik ve doğum sonrası psikolojisi vs. çok kapsamlı güzel bir kurs.katılmak isteyenler var mı aranızda?Nalan sana yakın belki gelirsin sende.sizin ordaki acıbademde veirliyor bu kurs çünkü

aaaa süper walla..

ne kadarmiş orada :)

butun acıbademlerde yok mu tatlım yanlıs mı bılıorum ? ucretsız hem de dımı 3-4 saat suruyo.. ben de maslaktakıne mı gıtsem bı metro kdr uzak yanı nolcek

Doğuma Hazırlık Kursu"nda anne adaylarının gereksinimi olan doğru bilgiyi almalarını sağlayacak, kapsamlı bir program, konularında uzman eğitimciler tarafından, video, slayt ve maket gibi görsel materyallerle yürütülüyor. Bu uzman kadro Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzmanları, fizyoterapist ve sorumlu hemşirelerden oluşuyor.

Kursta hamileliğin ve doğumun fizyolojisi, hamileliğin evreleri, riskli hamilelikler, normal vajinal doğum, sezaryenle doğum, epidural anestezi ve diğer anestezi yöntemleri, egzersiz yöntemleri hamilelik ve lohusalık beslenmesi, yenidoğan özellikleri ve bebek bakımı, anne sütünün önemi gibi konulara yer veriliyor. Kursa babalar da katılabiliyor. Acıbadem Sağlık Grubu Doğuma Hazırlık Kursu uzman ekibi “bu kursların ana hedefinin anne adayında gerginliği azaltmak, gevşemeyi sağlamak” olduğunu belirterek şunları ekliyorlar:

“Bugün bilimsel kanıtlar göstermiştir ki, bu tür kurs alan hastaların doğumları diğer hastalara kıyasla en az yüzde 25 daha kısa sürmektedir, daha stressiz, neşeli doğumlar söz konusu olmaktadır.”

Doğuma hazırlık kursu

Bilgi ve kayıt için:
Acıbadem Maslak Hastanesi 0212 304 49 82
Acıbadem Bakırköy Hastanesi 0212-414 46 00
Acıbaden Bursa Hastanesi 0224-270 44 44
International Hospital 0212-468 46 18 - 40 25

Olaya bakın ya,kaynanam aradı bursadan geliyomuş iftara. kendime yemek yapabiliyroum sanki de hiç düşünmüyolar yaaa oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...... bıktım ulan bunların sülalesinden gelmişinden geçmişisnden

tatlım kocana soyle yemege cıkartın :) evde yemeyın bosverrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…