Hem de nasıl:)
Bi bitseydi şu işin de rahatlasaydın sen de
bende çikmiorum hiç arkadaşlarimla filan..
waktim yok ki zaten.
hafta içi iş.8 de ewe gidiorum.
bi c.tesi war kocişle gezip tozuyoruz.
pazarda annemlerdeyim...
bende çikmiorum hiç arkadaşlarimla filan..
waktim yok ki zaten.
hafta içi iş.8 de ewe gidiorum.
bi c.tesi war kocişle gezip tozuyoruz.
pazarda annemlerdeyim...
Oooohhhh misssss:) hadi gözün aydın şimdiden.İzne çık da tanışma buluşması yapalım bizimki kaynaşma olur seninki tanışma olurayin 27 si son...
30 zaten resmi tatil..
31inde de sabah gelicem öğlen çikişimi alirim..
sonra da yaşasin özgürlüüüükkkkk :))
hamilelik şekerim haftaya havalar biraz daha serinlicekmiş sözde serinlesin erkenden buluşuruz.hatta güzle bi kahvaltı fln yaparız oh miss
doğru soyluosun anacım ne dıyım.. ayyyyy arkadaslarınızı ozlemıssınızdır sız sımdı.. hafta ıcı bulusmayı deneyın aksam evden once 1er saat bıle olsa :) ya tabı sız benım gıbı arkadas delısı mısınız bılmıorum da :))
doğru soyluosun anacım ne dıyım.. ayyyyy arkadaslarınızı ozlemıssınızdır sız sımdı.. hafta ıcı bulusmayı deneyın aksam evden once 1er saat bıle olsa :) ya tabı sız benım gıbı arkadas delısı mısınız bılmıorum da :))
Hem hava sernler biraz daha belki de eve bile dönmezsin şekerim:)heh o zaman bende gelebilirim belki, hiç olmazsa kahvaltıya gelirim sonra siz dolaşmaya başlayınca bende evime dönerim öle olur bak...
aso çok pis kaynaşırım delikafaduldenOooohhhh misssss:) hadi gözün aydın şimdiden.İzne çık da tanışma buluşması yapalım bizimki kaynaşma olur seninki tanışma olur
bız senı ıkna ederız sonrasında da kalmayaheh o zaman bende gelebilirim belki, hiç olmazsa kahvaltıya gelirim sonra siz dolaşmaya başlayınca bende evime dönerim öle olur bak...
propcumm arkadaşlarda meşgul herkes işten çıkıyor yorgun argın evinde işi gücü bkliyor hatta kimisinin çocuğu bakıcı elinde ona koşturuyor zaman geçtikçe istesende göremiyosun arkadaşlarını arada bi buluşuyosun o da direk ilaç gibi geliyor bi aylık terapi oluyor resmen...
Oooohhhh misssss:) hadi gözün aydın şimdiden.İzne çık da tanışma buluşması yapalım bizimki kaynaşma olur seninki tanışma olur
Çok fena kaynaşırız şekerim manzaraya karşı kaydirigubbakcemile3aso çok pis kaynaşırım delikafadulden
bız senı ıkna ederız sonrasında da kalmaya
olmaz mı canım.. arkadas cok onemlı.. aile eş hepsı nın ayrı tadı var arkadasssız da olmuo tabı.. olsun 1 ayda olana da şükür dimi..
Hem hava sernler biraz daha belki de eve bile dönmezsin şekerim:)
aso çok pis kaynaşırım delikafadulden
bız senı ıkna ederız sonrasında da kalmaya
Kızlar acıbademin doğuma hazırlık kursuna katılıyorum ben kaydımı yaptırdım.Geçen hafta başlamış yeni dönem o yüzden o biter bitmez yenisine alcaklar beni.yani 5 hafta sonra kursum başlıyor:) Kocam da gelcek akşamları.Öyle bir niyeti olmasa da onu ilgilendiren kısımlarda zorla götürcem:) hamilelik ve doğum sonrası psikolojisi vs. çok kapsamlı güzel bir kurs.katılmak isteyenler var mı aranızda?Nalan sana yakın belki gelirsin sende.sizin ordaki acıbademde veirliyor bu kurs çünkü
Kızlar acıbademin doğuma hazırlık kursuna katılıyorum ben kaydımı yaptırdım.Geçen hafta başlamış yeni dönem o yüzden o biter bitmez yenisine alcaklar beni.yani 5 hafta sonra kursum başlıyor:) Kocam da gelcek akşamları.Öyle bir niyeti olmasa da onu ilgilendiren kısımlarda zorla götürcem:) hamilelik ve doğum sonrası psikolojisi vs. çok kapsamlı güzel bir kurs.katılmak isteyenler var mı aranızda?Nalan sana yakın belki gelirsin sende.sizin ordaki acıbademde veirliyor bu kurs çünkü
Olaya bakın ya,kaynanam aradı bursadan geliyomuş iftara. kendime yemek yapabiliyroum sanki de hiç düşünmüyolar yaaa oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...... bıktım ulan bunların sülalesinden gelmişinden geçmişisnden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?