Olaya bakın ya,kaynanam aradı bursadan geliyomuş iftara. kendime yemek yapabiliyroum sanki de hiç düşünmüyolar yaaa oooffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff...... bıktım ulan bunların sülalesinden gelmişinden geçmişisnden
380-400 arası bir rakam dedi canım.yeni kurs döneminde arayıp çağırcaklar beni.sen degelebilrisin bak o zman.aaaa süper walla..
ne kadarmiş orada :)
Bütün acıbademlerde yok canım. ama hangilerinde var bilmiyorum.Bana şuan en yakın kadıköy acıbadem o yüzden oraya gitcem ben. ücretsiz değilmiş acıbademde doğum yapacak olanlara ücretsizmiş.yani bana ücretsiz=)))))butun acıbademlerde yok mu tatlım yanlıs mı bılıorum ? ucretsız hem de dımı 3-4 saat suruyo.. ben de maslaktakıne mı gıtsem bı metro kdr uzak yanı nolcek
ananı da al git diyesim vartatlım kocana soyle yemege cıkartın :) evde yemeyın bosverrrrrr
evet hayatım aynen öyle şidmi anlıyo musunuz neden uyuz olduğumu düşüncesizler ofbu saattemi haber verilir hem bence de söyle eşine iftara gidin bi yere belki anlar biraz kaynanan...
ananı da al git diyesim var
evet hayatım aynen öyle şidmi anlıyo musunuz neden uyuz olduğumu düşüncesizler of
bi huzur vermiyolar yaa uyuzlarhaklısın tatlım uyuz olunmayacak gibi değiller...
ay yarılıyorum burda...:roflol::roflol::roflol:
begendıgım bebek sekerının tanesı 12 dolarmış...:roflol::roflol:
yani 18 tl:roflol::roflol::roflol::roflol:
ebelerinin kıllı şeyleirni yedircem töbe töbeeeekıyamam asooo eşini aradın mı ara canım
dışarda yiyelim annenlerede değişiklik olur de bu saate iyi hazırlanamam de bu saatten sonra ne yapılır yapılır yapılmasınada yorulursun kuzumm
çok da umrundaydı hayatta gelmez inadına daha da geç gelir o öyle dersemallah sabır versin aso ben olsam erken gelinde yardım edin felan gibilerinden laf sokardım düşüncesiz insanlar :mymeka:
ne halleri varsa görsünler valla bıktım artık resmen bunlardan.Çüşünüz deseydin bende kocama demiştim git sor bakim fiyatlarını diye iş yeri yakın çünkü oraya arayıp söyleyeyim bari gerek kalmadığını..
Asoo yerinde olsam kılımı kıprdatmam ara kocanı akşama rezervasyon yaptırsın bir yerden
ahhh ahhh ne ksuura bakcam kız az bile dedin.şimdi anlıyosunuzdur beni dimi? madem geliyosun ulan karı düşüncesiz karı. desene sen hamilesin akşam iftardan sonra çaya geliriz desene!ama nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee beni düşünenkim. odayı merakından çatlıcak oda göremeye geliyo!ay bi gittim geldim ortalık kızışmış...
asoş bi kurtulamadın kız şu kayınvaldende, sana gelene kadar kızına gitseymiş iftara neden sana geliyor ki...
çok düşüncesiz bi kayınvalden var canım kusura bakma da...
offf barayscım offf kim sinirlenmez acaba bu duruma!ooooooofffMerhaba kızlar;
kim bu aso yu bu kadar sinirlendiren? kesin k.valide yada görümcedir
boşver canını sıkma şekerim
prop gelmeden bloguna baktım
başarıların devam eder inş. canıma.s.
fınfık bu ithal seri ama.. başkaları da var gayet tanesı 2.5 3.5 lıraya olanlar da var sen hangısını sordurtuosun kocana???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?