Fınfık senin iftar yemeğin nasıl geçti bak sormayı unutuyordum nirdeyse....
ben de pahalı yaptırmam.elaleme gösteriş yapcam diye hiiiç gerek yok çünkü herkes çöpe atcak atmasalar hadi neyse. aman ne bilim ben vermem o kdr para doğrusuAyy prop ne öyle çok pahalı yaa
ona o kadar vereceğime oğluma ciciler alırım
çok pahalıya gerek yok benim fikrim bu:umursamaz:
bi huzur vermiyolar yaa uyuzlar
ben de pahalı yaptırmam.elaleme gösteriş yapcam diye hiiiç gerek yok çünkü herkes çöpe atcak atmasalar hadi neyse. aman ne bilim ben vermem o kdr para doğrusu
faciaaakannehir
pazar gecesi mercimek çorbası yapmıştım altını kapatıp yattım dün sabah da dolaba koydum işe gelirken akşam ısıttım ki ekşimiş akannehir
çorbasız iftar yapmak zorunda kaldılar ama yapacak birşey yok o kadar bulduklarına dua etsinler 19:30 da eve gittim akşam 45 dk da köfte, patates, pilav, börek yaptım ve masa hazırladım tek başıma boshayallersmile
ay ben verırım sankı.. ben versem kocam verır sankı..
valla aso yanlış anladıgım ıcın degıl bak şahsı gorusum adına soyluorum.. herkesın yaptırdıgı o bıberonlu bılmemne seylerı yaptırana kdr hıc yaptırmam lokum dagıtırım daha ıyı.. cok klasık pıyasadakıler hep bırbırıne benzıo, ben gorsellıge aşırı onem verıorum, oyle bısı alamam.. zaten pıyasayı bayag bı ınceledıkten sonra bır tek buranınkıler farklı gelmıstı onlar da ithal oldugu ıcın boyle guzelmıs.. baska begendıgım modeller de var burda basıt durmuolar en azından gıdıp bakıcam cmts randevu aldım ıste, hayırlısı olsun..
ben bı de 30 tanecık yaptırcam yanı tanesı 7 tlye kdr fln cıksa bıle 250 tl bısı edıo toplamda cok demem ona, ama tabı kı 18ı verecek degılız.. hayırlısı bakalım neler olcak..
bu arada benım davetıyemın tanesı 9.5 tlydı gecen sene :))))) :roflol::roflol::roflol:
dün fınfık en az 50 sipariş alıyorlar diyordu tabi nerden bahsettiğini bilmiyorum ona da dikkat et istersen...
dün fınfık en az 50 sipariş alıyorlar diyordu tabi nerden bahsettiğini bilmiyorum ona da dikkat et istersen...
yok ya boşver gerek yok öyle de.iftara gidemeyiz maalesef hanımefendi saatt8de istanbulda olcakmış gidip alıncakmış.bir sürü vakit geçcek zaten o yüzden evdeyiz maalesef.zaten onun derdi eve gelip odayı görmek.neyse canım şimdi strese girme onlar için yapılacak bişey yok eşin için dayanıcan biraz ben kaynanam yüzünden eşimle kavga edince pişman oluyorum sonra karının şeyi bile duymuyo iyisi milyonda bir oluyor galiba bunların...sen sabah şeker testine gitmedin mi eşine söyle kan aldılar diye falan kötüyüm tansiyonum yerlerde falan geyiği yap ayarlasın bişeyler sen üzme kendini...
ben 100 tane yaptırcağım için o kdr vermem propcum maalesef.30 neyime yetcek bir sürü kişi var. ben de biberonluları sevmiyorum herkes aynı yaptırıyo.bakalım ne yapcam ben de halletseydim bi hayırlısıyla:)ay ben verırım sankı.. ben versem kocam verır sankı..
valla aso yanlış anladıgım ıcın degıl bak şahsı gorusum adına soyluorum.. herkesın yaptırdıgı o bıberonlu bılmemne seylerı yaptırana kdr hıc yaptırmam lokum dagıtırım daha ıyı.. cok klasık pıyasadakıler hep bırbırıne benzıo, ben gorsellıge aşırı onem verıorum, oyle bısı alamam.. zaten pıyasayı bayag bı ınceledıkten sonra bır tek buranınkıler farklı gelmıstı onlar da ithal oldugu ıcın boyle guzelmıs.. baska begendıgım modeller de var burda basıt durmuolar en azından gıdıp bakıcam cmts randevu aldım ıste, hayırlısı olsun..
ben bı de 30 tanecık yaptırcam yanı tanesı 7 tlye kdr fln cıksa bıle 250 tl bısı edıo toplamda cok demem ona, ama tabı kı 18ı verecek degılız.. hayırlısı bakalım neler olcak..
bu arada benım davetıyemın tanesı 9.5 tlydı gecen sene :))))) :roflol::roflol::roflol:
ebu şallı naptı kız yine =)))aso naptın ayrıca yemege cıkıosunuz dımı ayarladın mı kocanı.. ben siteme yazı eklıodum ebru şallıyla ılgılı sınırlerımı boşalttım valla okuyamadım o arada burayı :)
yok ya boşver gerek yok öyle de.iftara gidemeyiz maalesef hanımefendi saatt8de istanbulda olcakmış gidip alıncakmış.bir sürü vakit geçcek zaten o yüzden evdeyiz maalesef.zaten onun derdi eve gelip odayı görmek.
ben 100 tane yaptırcağım için o kdr vermem propcum maalesef.30 neyime yetcek bir sürü kişi var. ben de biberonluları sevmiyorum herkes aynı yaptırıyo.bakalım ne yapcam ben de halletseydim bi hayırlısıyla:)
ebu şallı naptı kız yine =)))
ayy propp şu tanesi 12 usd olan şekerin fotosunu eklesene çok merak ettim
öyle de ankaraya gidince de bebek görmeye gelen olur mesela.o yüzden dedim canım. ooff bir sürü iş var daha ya,ben eminönüne gitcem bir ara kocamla ama bakalım ne zman ben de bilmiyroum hiç:Se tatlım bızım kımsemız yok burda :) bı tek benım arkadaslarım gelcek 30 bıle artar yanı :) o yuzden 50yı bıle dusunmek ıstemıorum 30 ıyıdır :) olmadı kednım yapacam artık boyle gıderse malzeme alıp da, ama o daha pahalıya patlar bıze ben kendımı tanıosam eger :))))
ebru şallıyla mı pılates yapıcaksın dedı spor hocası sınırlerımı hoplattı tatlım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?