2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz de arkadasımla gıtcez emınonune.. mısır çarşısına fln gıdıp rezene cayı fln alıcam süt için..
lohusa şerbeti için lohusa şekeri fln alıcam..
mermerşahi bezlerden alıcam..
alcam da alcam bakalım :))

mermerşahi ne cnm ben bilmiyroum ya hiç duymadım :S:S
ben eminönüne bebek şekeri için fln filan gitcem senin aldıklarını da alırım gitmişken tabi de nasılsa her aktarda var ondan yani
of prop ya cnm avazım çıktığı kdr küfretmek istiyo

aso söv gitsin ne tutuosun kendını :))
mermeşahi şu tülbente benzeyen kumaş var ya bebeklerın agız mendıllerı o kumastan olur hanı kenarlarına oyalar ısler anneanneler fln :)) o kumaş işte cnm..

o dedıgım her aktardan alınmaz bı kerem.. rezene alınır da lohusa şerbeti için mısır çarsısından alcam yanı bska her yerde olur mu bılmıom ama oranınkıler taze guzel oluodur :))

kızlar akşama kaynana menüsü
Şehriye çorba
Fırın makarna
Salata
dondurmalı ekmek kadayıfı
VE NEFRET :d

yeter de artar bile haber verselerdi.dışardan bile söylemicem yesinler işte.kaydirigubbakcemile3

prop yavrim tealight mumluk olan güzelmiş ancak değer meselesi herkesin gözünde farklı olur ya bence değmez ya 15 TL
Bak sen git eminönüne bu malzemeleri satan yerler var ben orada sadece 1 dükkana girdim fikir edinmek için süper şeyler görüdüm. Gerisi de senin yaratıcılığa kalmış eminim senden çok orjinal fikirler çıkar ve bence sen yaptığın için emek verdiğin için daha değerli olur o şekerler : ))

ay oyle kandıramazsın benı :))
ama cnm emınonunde nereye gıtmek lazım onu soylersen sevınırım ben bılmıorum oraları malum.. mısır carsısına kapalı carsıya fln hep meslek ıcabı gıtmıstım :))

valla Allah yardımcın olsun canım, istersen dışardan sipariş ver, senin içinde rahat olur...

deme inanmıyorum ama doğrudur tabi mercimek bulgur gibi yemekler sıcakta çok çabuk bozuluyo ben onları ısıtırkende yicemiz kadarını ısıtıyorum sadece, neyse diğerleriyle doymuşlardır boşver, sağ salim atlattın bari...

ben de pahalı yaptırmam.elaleme gösteriş yapcam diye hiiiç gerek yok çünkü herkes çöpe atcak atmasalar hadi neyse. aman ne bilim ben vermem o kdr para doğrusu

bende fazla pahalı yaptırmam ama öle tırt bi şi de olmasın canım, bu arada benim doğuran arkadaşlarım sadece çikolata dağıttılar şeker vermedi kimse, hatta görümcemde öle yaptı, belki bende sadece çikolata yaptırırım...

annemin bi lafı vardı, parayı nasıl değerlendirdiğin çok önemlidir, akarken doldurmazsan sonra kıçın açıkta gezer millete el açarsın derdi,

bende hep ona göre davrandım valla...hep yarınımı düşünürüm, hep ona göre yaşarım kenarda hep birikimim olmalı öteki türlü rahat edemem ben, biz evlendiğimizden beri özel bi hesapta bebişin okul parası birikiyo mesela, çocuğun okul dönemi başladığı zaman parası hazır bile...

böle daha bir sürü yatırımımız var onun için içim rahat, benim parayı kısmayacağım alanlar bunlar işte yoksa öle ıvır kıvıra fazla para vermem, pintiyimdir o konuda...

hıııı bebeğin ağzını silmek için fln dimi. eğer ondansa ben de alırım bak. ay cnm lohusa şerbeti çekti. kuzenimin mevlüdünde büyük kuzenim yapmıştı acayip lezzetliydi var yaa ufff

he asocum orda havuzlu han bilmemne han bısıler varmıs oralara gıtmek lazımmışş..

ben hıc lohusa şerbetı ıcmedım ılk kendımınkını ıccem sefam olsun :))

peki şöyle söyleyeyim ben sadece cadde üzerinde bir tanesine bakmıştım gitsem bulurum ama şimdi sana nasıl tarif edeyim :S mahmutpaşa ya çıkarken sağda bir dükkandı..
Ya aslında oraya gidince kime sorsan sana 50 yer gösterir
Mesela Havuzlu han var komple bebek ile ilgili ne varsa onun üzerine bir kaç katlı bir han orayı falanda gezebilirsin.

doğru diyosun canım.Bizimde bireysel emeklilikler birikiyor eşimin 2 tane benim 1 tane var.bebek doğar doğmaz ona da yaptırcaz.ilerde laızm olcak nasılsa dursun bi kenarda.
bebek şekeri olayını ben de güzel ama uygun bişeye kapatmak istiyorum ama hallederiz kızlar merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…