ben de hiç içmemiştim içmem fln dedim bi içtim 2.bardağı da içtim sonrahe asocum orda havuzlu han bilmemne han bısıler varmıs oralara gıtmek lazımmışş..
ben hıc lohusa şerbetı ıcmedım ılk kendımınkını ıccem sefam olsun :))
benecde ama dimi.yaptım bile fırın makarnayı sadece fırına vermesi kaldı onu da yemeğe yakın vakit atarım fırına.tatlı var canım ya ev tatlı dolu güllüoğlundan baklava fln var bide ekmak kadayıfı var yeter de artar bileeee...asoş menü gayet güzel tıkınsınlar işte daha ne, aç kalmadıklarına şükretsinler...
saçma sapan konuşan insanlara uyuz oluyorum!!!! Boşver insanları sen umursama hiçbirini.of kızlar bu sıcakta buharlaşıp uçmazsam iyidir.
bugün benim sıpam göğüs altında pıt pıt yapıyor. içerde napıyor merak ediyorum.
kontrole giden varmı içinizde bebişler kaç gram olmuşlar?
birde bana herkes karnın çok büyümüş diyor. ikiz olmasın diyorlar.
yok daha neler doktor göremedi ikiz olduğunu insanı strese sokuyorlar.
foto çekeyim ekleyim bari.
eveet hiç onsuz olur mu ayol aaa ayıp ettin olmazsa olmaz o s... neysee bişey demeyim ben şimdi hadi.akşam şimdi çençen başımızı patlatcak.bi de çok sesli konuşuyo bağıra bağıra hörül hörül.anaaaaa görümceyide mi getircekmiş,
ii eğlenceler diliyorum başka da bi şi demiyorum, kırık bunlar valla...
kızlar ben de bebek şekeri araştırıyorum. mira bonbona baktım internetten. güzel şeyler var fitat öğrenmek için mail attım uygunsa ordan alıcam.
hadi bakalım inşallah getirirler canım yarın.sen şimdiden ara taciz et bak getiriyosunuz dimi fln hıımmm de:)anam ütüler bitti sonunda, içim rahatladı valla...
yarın mobilyaları getircekler mi bakalım...
eveet hiç onsuz olur mu ayol aaa ayıp ettin olmazsa olmaz o s... neysee bişey demeyim ben şimdi hadi.akşam şimdi çençen başımızı patlatcak.bi de çok sesli konuşuyo bağıra bağıra hörül hörül.
ayy feci ya bu iş ararken iş görüşmesine gittiği yerdeki adam senin kulağında problem mi var ne bağırıyosun demiş bunahiç sevmem öle sesli konuşan tipleride, azarlıyor mu sohbet mi ediyo belli olmuyor, Allah yardımcın olsun bebeğim ya, neyse bu akşamı atlattın mı bi daha uzun süre yine rahat olursun bari, öle avut kendini bari..
öğrenince bizede bilgi versene fiyatlar hakkında canım, nerdeymiş yerleri...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?