2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
he asocum orda havuzlu han bilmemne han bısıler varmıs oralara gıtmek lazımmışş..

ben hıc lohusa şerbetı ıcmedım ılk kendımınkını ıccem sefam olsun :))
ben de hiç içmemiştim içmem fln dedim bi içtim 2.bardağı da içtim sonra lohusa şerbeti için de küçük kadehlerden alcam herkes sevmeyebiliyor koca bardakta kötü durmasın.daha bir de o işler var:)))))gerçi ona çok var mevlütte dveriliyor ya bakalım ben mevlüt yapcam mı o da var. kaynanam çok istiyor ben de inatla yapmam diyorum kız bi mevlüt yapıyolar tüm çoluk çocuk sülalalerini topluyolar 100-150 kişi eve doluşuyolar hiiiiiiiç bana göre değil valla.
asoş menü gayet güzel tıkınsınlar işte daha ne, aç kalmadıklarına şükretsinler...
benecde ama dimi.yaptım bile fırın makarnayı sadece fırına vermesi kaldı onu da yemeğe yakın vakit atarım fırına.tatlı var canım ya ev tatlı dolu güllüoğlundan baklava fln var bide ekmak kadayıfı var yeter de artar bileeee...

Kızlar beni aradılar tekrar kurs için.Bu hafta başlıyorum perşembe günü.1 dersi kaçırdım ama eğer istersem kurs bitince sonraki kurs programlarının ilk dersine girebilirmişim.Çünkü 5 hafta sonra başlarsam çok geç kalmış oluyomuşum öyle dediler.Bu yüzden perşembe aksilik çıkmazsa aso gider:) Nalancım sen de gelsene sana çok yakın hem.Hep beraber gitsek aslında ne güzel olur dimi prop sen de gelirdin

asooo evet likör bardağı lazım onları ikram etmek için ay ne güzellll :)) bız de eşimle mevlüt istemedıgımızı soyledık aılesıne anne uzuldu bıraz am ayapabılkcegı bısı yok bız ıstemedıkten snr..

evet tatlım yakın olsam gelırdım de sana beleşmiş zaten, ben para vercem sen vermıcen yok yaaaa :))

hava bıraz serınledı cıkıo utumu yapayım ben sımdı.. aksam gelırım yıne gorusuruz kızlar..

of kızlar bu sıcakta buharlaşıp uçmazsam iyidir.
bugün benim sıpam göğüs altında pıt pıt yapıyor. içerde napıyor merak ediyorum.
kontrole giden varmı içinizde bebişler kaç gram olmuşlar?
birde bana herkes karnın çok büyümüş diyor. ikiz olmasın diyorlar.
yok daha neler doktor göremedi ikiz olduğunu insanı strese sokuyorlar.
foto çekeyim ekleyim bari.

saçma sapan konuşan insanlara uyuz oluyorum!!!! Boşver insanları sen umursama hiçbirini.

saat 5 oldu benim kaynana 8de burdaymış.ben onları beklemem yemeğe zaten oturur yerim.geç saatte yediğimde reflüm kabusa dönüyor.sonra tüm gece sabahlıyorum.8de otobüsten iner o sonra kızını da evden alalım moduna girer ancaaakk 9a doğru gelirler.hiç de bekleyemem o saate kdr

asoşum benim hastanede banada beleş, hiçte acıbademe gdidp para veremem oraya valla, şeker yüklemesi için gittiğimde afişleri gördüm ama araştırmadım öle bi kursa gitmeyi düşünmediğim için...

yeni nesil takılıyo öle kurslara ben eski nesildenim...

kızlar ben de bebek şekeri araştırıyorum. mira bonbona baktım internetten. güzel şeyler var fitat öğrenmek için mail attım uygunsa ordan alıcam.

anaaaaa görümceyide mi getircekmiş,

ii eğlenceler diliyorum başka da bi şi demiyorum, kırık bunlar valla...
eveet hiç onsuz olur mu ayol aaa ayıp ettin olmazsa olmaz o s... neysee bişey demeyim ben şimdi hadi.akşam şimdi çençen başımızı patlatcak.bi de çok sesli konuşuyo bağıra bağıra hörül hörül.

hiç sevmem öle sesli konuşan tipleride, azarlıyor mu sohbet mi ediyo belli olmuyor, Allah yardımcın olsun bebeğim ya, neyse bu akşamı atlattın mı bi daha uzun süre yine rahat olursun bari, öle avut kendini bari..

ayy feci ya bu iş ararken iş görüşmesine gittiği yerdeki adam senin kulağında problem mi var ne bağırıyosun demiş buna akşam beynim patlıcak yani.Şimdi ossura ossura sigara da içerler balkona kışkış hiç kusura bakmasınlar.bu akşamı atlattım mı uzun süre görmesem keşke canım bu şimdi burda diye her akşam çağırır sonra davet bekler fln. ama kimse kusura bakmasın işim gücüm var benim hıh

aso seni kışkırtmak için söylemiyorum ama hamile kadının evine pat diye de gelinmez ki hem de iftara.. oruçlular mı bari?
bu arada evde uzun süredir duran tarçınlı akide şekeri vardı onu kaynatıyorum lohusa şerbeti niyetine :) bakalım nasıl olacak. amma canımı çektirdiniz haa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…