2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım inşallah getirirler canım yarın.sen şimdiden ara taciz et bak getiriyosunuz dimi fln hıımmm de:)

yarın eşim arıyacak, aramazmıyız eğer kem küm ederlerse hemen izin al gel modokoya gitcez, sen gelmezsen kendim atlar taxiye giderim ona göre dedim...

yarın getirmezlerse mobilyaları iade etcem ve para iadesini isticem, üç milyar para bayıldım ben oraya hiç şakam yok iptal eder gider başka mobilyacıdan yenisini alırım valla...

faturanın üstüne teslim tarihini yazdırıp imza attırdım, salak mıyım onlara pabuç bırakayım, geçen sefer eşimin hatrına sustum ama bu sefer Allah bile kurtaramaz onları elimden...

hemen balkona kış kış la canım sana gelmesin sigara dumanı, direk bebeğini zehirliyor çünki, gitsinler nerde içerlerse içsinler...

aman boşver ne daveti bi daha ya, ne sen git ne de onları çağır, hastayım dersin, yatıyorum dersin, boşver yalandan kim ölmüş...

Ben de bu yüzen kızıyorum ya zaten.Hamileliğimin başlarında da böyle pat pat geliolardı ki o zman sürekli bulantım fln vardı halsizlik ve gaz sancım vardı düşün.iki büklüm hizmet ettiriyolardı kendilerine!!! oruçlular tabi bide arayıp 3 te haber veriyo o saatte iftara geliyorum dye haber vermek cahillikten uyuzluktan başka bişey değil ki ben hamileyim yani kendimize bile yemek yapmıyorum çok fazla.vallahi kusura bakmasınlar fırın makarna çorba salata yesinler hiiiiç de umrum değil.onlar sapasağlam halleriyle bana onu bile yapmıolar nerdeyse. bursada otururken eşim iş çıkışı bzaen annesine götürürdü beni. düşün işten çıkmışım açım ve yemek yok! bana değil oğluna soruyodu "oğlumm sana yumurta yapayım mı" varya deli oluyodum.benim eşim de bize gelcek diye annem her gün ne yemekler yapıyodu içliköftesinden tut da mantısına kadar. bunlar bi cinsler cins.

höfff aso bende bugün yine k.valide ve görümcemi görmek zorundayım galiba çünkü görümcem yarın gidiyor hollanda da yaşıyor kendisi ve bu akşam kesin gideriz biz :S
Ya aslında iyiler hoşlarda ben çok sıkı fıkı olmak istemiyorum..
Aaa birde bu sene görümceme takmış durumdayım bende hollandadan gelirken kızıma kıçı kırık bir elbise 2 tanede tişört getirmiş tişörtleri zaten asla giyderemem minnacık sanki yazın doğacak ya elbiseyi de giydirmem pazar malından daha beter :S:S
öyle gelmiş işte şeyini sallaya sallaya hıhhh

eşim evde yokken geldikleirnde yanımda içiyolar eşim eve gelince balkonda içiyolar salaklar sanki ben söylemicem eşime o terbiyesizliklerini dengesizler ya.
bu hafta eşimin hep işi çıksa da geç gelse eve biz de gidemesek :)

ya aşk olsun kızlar hiç demiyosunuz nalan git ikindi yemeğini ye diye, bak yine unuttum ya, gidim hemen hazırlim bari...

ayyy ne uyuzlar ya cimriler.benimkiler de aynı kız benim eşimin babası almanyada çalışıyodu tatillerde geldiğinde bana hediye olarak nutella getiriyodu sadece bi kavanoz. aman giydirme at çöpe gitsin ben bunların aldığı hiçbişeyi giydirmicem bana aldıklarını d ahiç gymiyorum zaten aldıkları da sadece çorap o da bayramlarda:))))))) en dandiğinden hemde ince likralı bile değil bildiğin yaşlı teyzelerin giydiği bacağı kıllı giib gösteren çoraptan

ya aşk olsun kızlar hiç demiyosunuz nalan git ikindi yemeğini ye diye, bak yine unuttum ya, gidim hemen hazırlim bari...
ben kendimi bile unuttum.ben de fırın makarnamı pişireyim de yiyim çorbayı onlar gelmeden yaparım.onları bekleyemicem valla reflüm var benim gastrit de var hiç çekemem şimdi mide problemi onlar için

muhahaha :roflol: evet zaten giydirmicem ki severdim görümcemi ben aslında iyidir hoştur da bu sene bu olay aynen soğuttu kendinden sanki tecrübesiz ya 2 tane çocuğu var nelere ihtiyacım olduğunu benden daha iyi bilir aman orada kalsın onların alacakları şeyler

asom ALLAH kolaylik versin sana cnm sevmedigin insanlarin burnunun dibinde bitmeleri ne kadar gicik bi durum bilirim ben 1 bucuk sene cektim onlari ama benim esim hep benim arkamdaydi ona ragmen giciklik yaparlardi yine ALLAHA sukur simdi cok rahatim. sende canini SIKMA gicik biseyler derlerse duymamazliktan gel bu mahlukatlar icin canini SIKMAYA DEGMEZ simdiden kolay gelsin sana..

ay asocum yinemi kaynanan seni sinir ediyor.
sen yine iyi yemek yapıyorsun ben kahvaltı veriridim.
hamile insana iftara gelinir mi?

benimkide hiçbir sevinç belirtisi göremiyorum. insan birşeyler alır gönderir. ilk torunun olacak birde.
daha bebek odasını bile alıp almayacakları belli değil. şurda 3 ay kalmış umurları değil. eşim gittiğinde konuşacak ben almazlar boşuna konuşma diyorum. inat etti aldırıcam diyor.
aman iyiki uzaktayız ve görüşmüyorum.

sinirler.. inşallah eşin annesine benzemiyordur aso. ne tuhaf insanlar bi de oruç tutuyorlar ya. ayıp.

ay sizin kayınalde ve görümceler mi çok kötü, yoksa benimkiler çok mu iyi karar veremedim valla kızlar, ben onları şikayet edemiyorum, edecek bi şi bulamıyorum gördüğünüz gibi, olmuştur belki densizlikleri ama ufak tefek şeylermiş herhalde aklıma hiç bi şi gelmiyo valla...

çıkışıma az kaldı yaşasın. eve gidip kabak yemeği yapıcam.
hergün öküslerle yolculuk yapmak zor oluyor valla.
karnım kocaman oldu hala yer veren olmuyor.

aman Allahtan yakınında değil fınfık kurtulucan bugün sen ohhh...kız benimkide öyle bişey alınca arayıp yaygara yapar neler aldı halası diye bende bişey sandım bi tane incecik bi mont gibi bişey almış ne olduğu belli değil bi de yurt dışına gitmişti çocuğa ala ala çıngırak gibi bişey almış 40 yaşında kadın insan verirken çekinir ben öğrenciyken neler alırdım kendi yeğenlerime benimkide Ankarada çok sık görmüyorum o yüzden iyiyiz yoksa bilmişliğiyle başedemem sinir olurdum...

ay bencede işte gıcıklık yapcaklar ya nasıl yapcaklar böyle tabikide.bencede yaa inşallah benimkiler de hiçbişi almaz zaten almıyolar da D:: alsalar da giydirmem kullanmam at çöpe gitsin yapcam
sağol cnm benim sağolll.bu geceyi atlatayım da hayırlısıyla.
hem de nasıl yaaa saat 3te aramış iftara geliyorum diyo bide. allahım yaa sinir. benimkiler çok istiyodu torun ama laftaymış umurları bile değil. aman uzak da kalsınlar çöpleirni dahi istemiyorum.ellemesinler bebeğimi elleirne bile verir miyim bilmem

asoşum dünmü konuşulmuştu iftara misafir alma meselesi, keşke kimseyi almicam demeseydin kız bak hemen ertesi gün kayınvaldenler geliyo...

ufak tefek şeyler olsa çekilir elbet. ne kadar şanslısın maşşallah nalan!
hadi ben kaynananadan yana şansızım kendimi geçtim el kızıyım beni sevmesin,
ama insan oğlunuda mı düşünmez hiç!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…