2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan bence seninkiler iyi. benim kaynanam ve gorumcem cirkefin tekiler gorumcem benim hamile oldugumu bile bile karnima terlik atmis bi insan annesi bi yandan cene calio kizida beni dovmeye kalkti. ama hic bi bok yiyemedi esim olsaydi o anda o terligi yediridi ona ama dua etsinler esim yoktu bide ben esimi cagirdim o kavga esnasinda bide sen nie aradin die ustume yuruduler bu kadar dengesiz ve cirkef insanlar..

çıkışıma az kaldı yaşasın. eve gidip kabak yemeği yapıcam.
hergün öküslerle yolculuk yapmak zor oluyor valla.
karnım kocaman oldu hala yer veren olmuyor.

desene öküzler tek burada değilmiş bana da binince öyle mal gibi bakıyor ama yer vermiyolar kadınlarda incelerde inceler ay ne gıcık insanlar var ya....

sinirler.. inşallah eşin annesine benzemiyordur aso. ne tuhaf insanlar bi de oruç tutuyorlar ya. ayıp.
yok benzemiyo allahtan.yoksa kesin kavga dövüş olurudk sürekli.
offff fırının ısıtmak iin açtım içini boşaltmıştım sözde taa dibinde poşetin içinde küçük parça ekmek kalmış yandı ve nasıl kokuyor elimi de yaktım :S gelmeleri bile uğursuz!!!!!!!!!!!!

ama insanın tuhafına gidiyor yavrim hee evet birde kendi oğluna ait bi oyuncak getirmiş uğuruymuş onların banane senin uğurundan eğer öyleyse sende kalması gerekir uğur getirsin diye :S

Amannn kayınvalidem cimridir benim aslında kızı öyle değildi de o da sonradan mı oldu artık anlamadım neyse evime geldi de 1 paket çikolata bile getirmedi diyecem herkese :roflol::roflol:

ufak tefek şeyler olsa çekilir elbet. ne kadar şanslısın maşşallah nalan!
hadi ben kaynananadan yana şansızım kendimi geçtim el kızıyım beni sevmesin,
ama insan oğlunuda mı düşünmez hiç!

aynen melodi benim kaynanayada para ver agzini kapatir 5 oglu var hic birini hatirini once sormaz oncelik ne kadar cok calistiklari sonra hal hatir. bide lafa gelince dogurup buyuttmu derler annesiyim derler. zaten ben ve eltimi dusman gibi gorur gicik sahsiyet yaa ayy sinirim bozuldu yaa

asoşum dünmü konuşulmuştu iftara misafir alma meselesi, keşke kimseyi almicam demeseydin kız bak hemen ertesi gün kayınvaldenler geliyo...
ay evet yaaa demekki büyük konuşmamak lazımmış.yoksa bunlar bu forumu takip ediyo da bana gıcıklık mı yapıyolar eğer öyleyse heeyyy size sesleniyorum " SIZDEN NEFRET EDİYORUM" :d:d:dd:d:d::d:d:dkaydirigubbakcemile3

ay kusura bakma da tam şerefsizlermiş bunlarda herkes ettiğini bulsun inş.terlik fırlatanı bol olsun görümcenin salak şey ya nasıl sinir oldum...

asocum direk suratına deseydin bu kadar geç haber verdiniz ben hamileyim unuttunuz galiba!
ya benimki birşey almyı bırak eşimin bebklik kıyafetleri varmış. dolapta duruyormuş kışlıkların içinde, hazırlayıp gönder dimi? ama yok eşim gidip kendi baksın ancak öyle. dedim kirli pis gönderirilerse kıyameti kopartırım. benim kıyafetlerim ayrı bir çantada duruyor. oğluşuma tek uygun olan bir tulumum var kadife çıkarttım tertemiz durmaktan biraz sararmış. yepyeni duruyor.
ay cehennemim dibine kadar yolları var. ben yüzünü bile göstermemeyi düşünüyorum.

hazal ay ne kabuslar yaa. bana terlik atcak onun var yaa gelmişini geçmişine o terlikle bilmem ne yaparım.bana öyle bişey yapsalar eşim onların hepsini lime lime eder! benden sıra gelirse tabi

haaaaahaha söyle kız söyle rezil et herkese :))aman biz artık eşimle bizden kimse istemesin o yeter modundayız evlenirken bile bi çöp almayan 5 kuruş yardım etmeyen insanlar şimdi mi bişey yapacak benim kocamın tarafı tamamen artist hepsinin durumu ii ama sorsan hep ağlarlar yemezlerde zaten bizde gezip tozuyoruz yiyoruz diye çok bişey var sanıyolar..

hazal seninkiler başka bir boyutmuş yavrum ya :S
bana onu yapacak görümce veya kaynana anasından doğmamıştır o terliği yediririm onlara valla kocama yada başkasına da gerek duymam.
haa kocamada yediririm kardeşi o cesareti kimden alıyormuş bakalım..
yokk valla çok hanımefendiyim çok kibarım amma velakin damarıma bastılar mı artık herşey için çok geç olabilir..sempatiksalakcinni

ay kusura bakma da tam şerefsizlermiş bunlarda herkes ettiğini bulsun inş.terlik fırlatanı bol olsun görümcenin salak şey ya nasıl sinir oldum...

yok canim ne kusuru tam yakisir bi laf onlara iyi deseydin kusur sayardim. onlar bana yaptiklarini buluyolar canim ALLAH BUYUK. sebebi de benim ilk aylarda dusuk riskim var die surekli yatardim hic bi is yapmazdim hanimefendilerin bu zoruna gitmis niye odamdan disari cikmiyormusum die kavga cikardilar. kafalri basmiyo iste dusuk riskim var diyorum anlamiyorlar ya. bide ustune ben ktu oldum HERKES ETTIGINI BULUR ben bun ainaniyorum.

gelsinler masada dicem ki kusura bakmayın çok bişey yapamadım o saatte haber veridğiniz için. ben de hamileyim markete fln da gidemedim dicem. tabi anlarlarsa! aman mercimek çorbası yapıyroum şidmi pişiyor fırın makarnamı da attım fırına geriye kaldı salata.ben zaten yemekler pişsin hemen yicem onlarla oturmıcam bile sofraya zaten onların gelmesini de bekleyemem hiç hıh.alsanaalsanasmile

İşte budur yani.Bendensin=))))))

hazal ay ne kabuslar yaa. bana terlik atcak onun var yaa gelmişini geçmişine o terlikle bilmem ne yaparım.bana öyle bişey yapsalar eşim onların hepsini lime lime eder! benden sıra gelirse tabi

canim zaten birde atti karnim aterligi bende elimden geleni ardima koymiyacaktim ama hem eltim hem kaynanam tuttular beni 2 meter boyu var suratsizin bende elime ne gectiyse atacaktim o anda elimde vazo vardi keske bi yerine gelseydi ama gelmedi iste. esim zaten kaynanama telefonda her lafi saydi gorumcemide eltim evine goturdu esim geldiginde gorumcem coktan tuymustu yoksa onu parcalardi kavgadan 1 ay sonrada eve gelmedi gorumcem eltim gilde kaldi. sonrada ben evimi ayirdim bi dahada gormedim onlarin yuzunu

desene öküzler tek burada değilmiş bana da binince öyle mal gibi bakıyor ama yer vermiyolar kadınlarda incelerde inceler ay ne gıcık insanlar var ya....

bende sedece burda var diyordum. aynen mal gibi bakıyorlar.
arkadaşım hamileyken bir çocuktan yer istemiş bana ne demiş.
yuh diyorum.

hay allah dikkat et canım ya sakin ol.

valla annelik evlendirince bitmiyor devam ediyor.
kıskanıyorlar işte. demezler oğlum mutlu huzurlu.

neeeeeeee karnına terlik mi attı? elleri kırılsın inşallah. kusura bakma çok sinir oldum.
seni dövmeye kalkıyor birde aman uzak dur hiç görüşme.
sen kimsin yaw oğlunun hamile karısını dövmeye kalkıyorsun?

ay size doyum olmaz ama evime gideceğim artıkın eğer kaynanama gitmezsem akşama görüşürüz.

aaa birde dün akşam yediler içtiler o mutafağı bana bıraktılar tek başıma topladım o kadar bulaşığı makinaya koydum kendileride balkonda sigara keyfi yaptılar :mymeka: ((roflol::roflol:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…