çıkışıma az kaldı yaşasın. eve gidip kabak yemeği yapıcam.
hergün öküslerle yolculuk yapmak zor oluyor valla.
karnım kocaman oldu hala yer veren olmuyor.
yok benzemiyo allahtan.yoksa kesin kavga dövüş olurudk sürekli.sinirler.. inşallah eşin annesine benzemiyordur aso. ne tuhaf insanlar bi de oruç tutuyorlar ya. ayıp.
offff fırının ısıtmak iin açtım içini boşaltmıştım sözde taa dibinde poşetin içinde küçük parça ekmek kalmış yandı ve nasıl kokuyor elimi de yaktım :S gelmeleri bile uğursuz!!!!!!!!!!!!ay sizin kayınalde ve görümceler mi çok kötü, yoksa benimkiler çok mu iyi karar veremedim valla kızlar, ben onları şikayet edemiyorum, edecek bi şi bulamıyorum gördüğünüz gibi, olmuştur belki densizlikleri ama ufak tefek şeylermiş herhalde aklıma hiç bi şi gelmiyo valla...
aman Allahtan yakınında değil fınfık kurtulucan bugün sen ohhh...kız benimkide öyle bişey alınca arayıp yaygara yapar neler aldı halası diye bende bişey sandım bi tane incecik bi mont gibi bişey almış ne olduğu belli değil bi de yurt dışına gitmişti çocuğa ala ala çıngırak gibi bişey almış 40 yaşında kadın insan verirken çekinir ben öğrenciyken neler alırdım kendi yeğenlerime benimkide Ankarada çok sık görmüyorum o yüzden iyiyiz yoksa bilmişliğiyle başedemem sinir olurdum...
ufak tefek şeyler olsa çekilir elbet. ne kadar şanslısın maşşallah nalan!
hadi ben kaynananadan yana şansızım kendimi geçtim el kızıyım beni sevmesin,
ama insan oğlunuda mı düşünmez hiç!
ay evet yaaa demekki büyük konuşmamak lazımmış.yoksa bunlar bu forumu takip ediyo da bana gıcıklık mı yapıyolar eğer öyleyse heeyyy size sesleniyorum " SIZDEN NEFRET EDİYORUM" :d:d:dd:d:d::d:d:dkaydirigubbakcemile3asoşum dünmü konuşulmuştu iftara misafir alma meselesi, keşke kimseyi almicam demeseydin kız bak hemen ertesi gün kayınvaldenler geliyo...
nalan bence seninkiler iyi. benim kaynanam ve gorumcem cirkefin tekiler gorumcem benim hamile oldugumu bile bile karnima terlik atmis bi insan annesi bi yandan cene calio kizida beni dovmeye kalkti. ama hic bi bok yiyemedi esim olsaydi o anda o terligi yediridi ona ama dua etsinler esim yoktu bide ben esimi cagirdim o kavga esnasinda bide sen nie aradin die ustume yuruduler bu kadar dengesiz ve cirkef insanlar..
ama insanın tuhafına gidiyor yavrim hee evet birde kendi oğluna ait bi oyuncak getirmiş uğuruymuş onların banane senin uğurundan eğer öyleyse sende kalması gerekir uğur getirsin diye :S
Amannn kayınvalidem cimridir benim aslında kızı öyle değildi de o da sonradan mı oldu artık anlamadım neyse evime geldi de 1 paket çikolata bile getirmedi diyecem herkese :roflol::roflol:
ay kusura bakma da tam şerefsizlermiş bunlarda herkes ettiğini bulsun inş.terlik fırlatanı bol olsun görümcenin salak şey ya nasıl sinir oldum...
gelsinler masada dicem ki kusura bakmayın çok bişey yapamadım o saatte haber veridğiniz için. ben de hamileyim markete fln da gidemedim dicem. tabi anlarlarsa! aman mercimek çorbası yapıyroum şidmi pişiyor fırın makarnamı da attım fırına geriye kaldı salata.ben zaten yemekler pişsin hemen yicem onlarla oturmıcam bile sofraya zaten onların gelmesini de bekleyemem hiç hıh.alsanaalsanasmileasocum direk suratına deseydin bu kadar geç haber verdiniz ben hamileyim unuttunuz galiba!
ya benimki birşey almyı bırak eşimin bebklik kıyafetleri varmış. dolapta duruyormuş kışlıkların içinde, hazırlayıp gönder dimi? ama yok eşim gidip kendi baksın ancak öyle. dedim kirli pis gönderirilerse kıyameti kopartırım. benim kıyafetlerim ayrı bir çantada duruyor. oğluşuma tek uygun olan bir tulumum var kadife çıkarttım tertemiz durmaktan biraz sararmış. yepyeni duruyor.
ay cehennemim dibine kadar yolları var. ben yüzünü bile göstermemeyi düşünüyorum.
İşte budur yani.Bendensin=))))))hazal seninkiler başka bir boyutmuş yavrum ya :S
bana onu yapacak görümce veya kaynana anasından doğmamıştır o terliği yediririm onlara valla kocama yada başkasına da gerek duymam.
haa kocamada yediririm kardeşi o cesareti kimden alıyormuş bakalım..
yokk valla çok hanımefendiyim çok kibarım amma velakin damarıma bastılar mı artık herşey için çok geç olabilir..sempatiksalakcinni
hazal ay ne kabuslar yaa. bana terlik atcak onun var yaa gelmişini geçmişine o terlikle bilmem ne yaparım.bana öyle bişey yapsalar eşim onların hepsini lime lime eder! benden sıra gelirse tabi
hazal seninkiler başka bir boyutmuş yavrum ya :S
bana onu yapacak görümce veya kaynana anasından doğmamıştır o terliği yediririm onlara valla kocama yada başkasına da gerek duymam.
haa kocamada yediririm kardeşi o cesareti kimden alıyormuş bakalım..
yokk valla çok hanımefendiyim çok kibarım amma velakin damarıma bastılar mı artık herşey için çok geç olabilir..sempatiksalakcinni
allahh bütün gelinlerin gözü döndü:roflol::roflol:
desene öküzler tek burada değilmiş bana da binince öyle mal gibi bakıyor ama yer vermiyolar kadınlarda incelerde inceler ay ne gıcık insanlar var ya....
yok benzemiyo allahtan.yoksa kesin kavga dövüş olurudk sürekli.
offff fırının ısıtmak iin açtım içini boşaltmıştım sözde taa dibinde poşetin içinde küçük parça ekmek kalmış yandı ve nasıl kokuyor elimi de yaktım :S gelmeleri bile uğursuz!!!!!!!!!!!!
aynen melodi benim kaynanayada para ver agzini kapatir 5 oglu var hic birini hatirini once sormaz oncelik ne kadar cok calistiklari sonra hal hatir. bide lafa gelince dogurup buyuttmu derler annesiyim derler. zaten ben ve eltimi dusman gibi gorur gicik sahsiyet yaa ayy sinirim bozuldu yaa
nalan bence seninkiler iyi. benim kaynanam ve gorumcem cirkefin tekiler gorumcem benim hamile oldugumu bile bile karnima terlik atmis bi insan annesi bi yandan cene calio kizida beni dovmeye kalkti. ama hic bi bok yiyemedi esim olsaydi o anda o terligi yediridi ona ama dua etsinler esim yoktu bide ben esimi cagirdim o kavga esnasinda bide sen nie aradin die ustume yuruduler bu kadar dengesiz ve cirkef insanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?