2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayyyyy kabus kafalar hepsi aynı benimkiler de hep öyle peehhh uyuzlar. hadi iyi akşamlar güzel bebişim:)

gorumcemin cici parmagi kirildi zaten ayak tirnagida dusup duruyo belasini buluyolar cnm daha beter olsunlar benden uzak. :Saruboceq:

kız dikkat etsene hemen buz koysaydın bari, uğursuz geldi bunlar sana cnm...

olabilir görümcen takip ediyordur annesine yetiştiriyordur belki...

ben kaçar herkese iyiakşamlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi!

ii akşamlar melodi...

ii akşamlar tatlım, seninkilerde az değilmiş valla, anam bak bu konudada şikayet edemem, görümcem ve kayınvaldem sigara içmiyorlar ve en son bana geldiklerinde ben yerimden bile kalkmadım çayımı bile onlar koydu bardağıma, bulaşık makinasını yerleştirip öle gittiler valla, her yer derli topluydu, en son bi kaç tabak kalmıştı onlaruda ben kaldırdım...

aso senınkı nefret edılmıcek gıbı degıl :) ama sen nedense yeterınce tavır koyamıosun bence..
mesela gecenlerde eşimin aılesı gelcektı, akşam ustu saat 6-7 gıbı soyledı eşim bu gece gelcekler sımdı duzcedeler dıye.. hiiiiiç gelsınler demedım mesela.. kızdı o da ınsan kıbarlıkta bıle olsa buyursunlar gelsınler der dıye.. valla dedım ben hamıleyım gecenın bı yarısı onları karsılayamam, bu saatten snr etrafın tozunu bıle alamam, sonra dagınık eve gelıp ev pıstı de dedırtmem, kusura bakma son anda haber vermeyın bana boyle dedım cagırmadım, sbh kahvaltıya gelsınler dedım kahvaltıya alıdm mesela .. kım ne derse desın kardesım benım evımın duzenı vardır son anda duzenımı padişah ıcın bıle bozamam yanı..

cadı olmasan bile boyundan posundan korkarlar senin propcuum. bu arada bijo nerelere kayboldu.

aynen sana katılıyorum, vakitli haber verirlerse ne ala ama son anda haber verildiği zaman eşimin hatrına bile kabul etmem, zaten eşimde etmez o ayrıda, böle yapanlara bi kerede olsa haddini bildirmek lazım bence, evliliğin başlarında nasıl başlarsan öle devam ediyo...

ay benım kocamın bı tek annesı ufak tefek, benım tarafta da bı benım annem oyle, benım boyum posum kısa kalıo bunların arasında :)) benım boyumdan kım korkcak :)

hadi bakalım gözün aydın, kocaman olmuştur şimdi...

bafo da bugün gidecekti galiba, dönmedi herhalde yarın haber verir artık...

ay geçen gün semizotu yemeği yaptım, normalde içine pirinç atıyorum ama diyette yasak olduğu için bulgur atayım dedim ama tadını hiç beğenmedim, bulgurlusu hoşuma gitmedi, ye ye bitmek bilmedi, umarım bu akşam biter...

yarın yine yemek derdi olacak...

semizotuna kuskus koyuyorlarmış hiç denemedim ama kayınvalidem yapmıştı . fena değildi. belki öyle de denersin aklında olsun.

Doğru diyosun cnm ben tavır koyamıyorum çok.yani koysam da çok az koymuş oluyorumçok koyduğum zaman da anlamıyolar zaten gurur ve beyin olmadığı için.Hiç toz da almam bişey de almam bna ne hak etmiyolar hiçbişey valla. benim yerim de başkası olsa neler yapardı bunlara da neyse zamanında yapan yapmış gerçi demekki öyle cadı olmak lazımmış! bunlara iyilik yaramıyo canım.
en iyisini sen yapıyosun canım valla.ben koysam da anlamazlar görümcem gelcek mi çok merak ediyorum gurur varsa gelemz bu akşam. son 2 geldiğinde yüzüne bile bakmadım kovmaktan beter ettim bakalım gelcek mi dicem ama kesin gelir!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…