ayyyyy kabus kafalar hepsi aynı benimkiler de hep öyle peehhh uyuzlar. hadi iyi akşamlar güzel bebişim:)ay size doyum olmaz ama evime gideceğim artıkın eğer kaynanama gitmezsem akşama görüşürüz.
aaa birde dün akşam yediler içtiler o mutafağı bana bıraktılar tek başıma topladım o kadar bulaşığı makinaya koydum kendileride balkonda sigara keyfi yaptılar :mymeka: ((roflol::roflol:)))
nefretimiz kabardı:jeyyar:abooo. bi gittim noldu lan sıze.. cadı gelinler..
valla annelik evlendirince bitmiyor devam ediyor.
kıskanıyorlar işte. demezler oğlum mutlu huzurlu.
neeeeeeee karnına terlik mi attı? elleri kırılsın inşallah. kusura bakma çok sinir oldum.
seni dövmeye kalkıyor birde aman uzak dur hiç görüşme.
sen kimsin yaw oğlunun hamile karısını dövmeye kalkıyorsun?
yok benzemiyo allahtan.yoksa kesin kavga dövüş olurudk sürekli.
offff fırının ısıtmak iin açtım içini boşaltmıştım sözde taa dibinde poşetin içinde küçük parça ekmek kalmış yandı ve nasıl kokuyor elimi de yaktım :S gelmeleri bile uğursuz!!!!!!!!!!!!
ay evet yaaa demekki büyük konuşmamak lazımmış.yoksa bunlar bu forumu takip ediyo da bana gıcıklık mı yapıyolar eğer öyleyse heeyyy size sesleniyorum " SIZDEN NEFRET EDİYORUM" :d:d:dd:d:d::d:d:dkaydirigubbakcemile3
ben kaçar herkese iyiakşamlar yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi!
ay size doyum olmaz ama evime gideceğim artıkın eğer kaynanama gitmezsem akşama görüşürüz.
aaa birde dün akşam yediler içtiler o mutafağı bana bıraktılar tek başıma topladım o kadar bulaşığı makinaya koydum kendileride balkonda sigara keyfi yaptılar :mymeka: ((roflol::roflol:)))
aso senınkı nefret edılmıcek gıbı degıl :) ama sen nedense yeterınce tavır koyamıosun bence..
mesela gecenlerde eşimin aılesı gelcektı, akşam ustu saat 6-7 gıbı soyledı eşim bu gece gelcekler sımdı duzcedeler dıye.. hiiiiiç gelsınler demedım mesela.. kızdı o da ınsan kıbarlıkta bıle olsa buyursunlar gelsınler der dıye.. valla dedım ben hamıleyım gecenın bı yarısı onları karsılayamam, bu saatten snr etrafın tozunu bıle alamam, sonra dagınık eve gelıp ev pıstı de dedırtmem, kusura bakma son anda haber vermeyın bana boyle dedım cagırmadım, sbh kahvaltıya gelsınler dedım kahvaltıya alıdm mesela .. kım ne derse desın kardesım benım evımın duzenı vardır son anda duzenımı padişah ıcın bıle bozamam yanı..
Doğru diyosun cnm ben tavır koyamıyorum çok.yani koysam da çok az koymuş oluyorumçok koyduğum zaman da anlamıyolar zaten gurur ve beyin olmadığı için.Hiç toz da almam bişey de almam bna ne hak etmiyolar hiçbişey valla. benim yerim de başkası olsa neler yapardı bunlara da neyse zamanında yapan yapmış gerçi demekki öyle cadı olmak lazımmış! bunlara iyilik yaramıyo canım.aso senınkı nefret edılmıcek gıbı degıl :) ama sen nedense yeterınce tavır koyamıosun bence..
mesela gecenlerde eşimin aılesı gelcektı, akşam ustu saat 6-7 gıbı soyledı eşim bu gece gelcekler sımdı duzcedeler dıye.. hiiiiiç gelsınler demedım mesela.. kızdı o da ınsan kıbarlıkta bıle olsa buyursunlar gelsınler der dıye.. valla dedım ben hamıleyım gecenın bı yarısı onları karsılayamam, bu saatten snr etrafın tozunu bıle alamam, sonra dagınık eve gelıp ev pıstı de dedırtmem, kusura bakma son anda haber vermeyın bana boyle dedım cagırmadım, sbh kahvaltıya gelsınler dedım kahvaltıya alıdm mesela .. kım ne derse desın kardesım benım evımın duzenı vardır son anda duzenımı padişah ıcın bıle bozamam yanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?