2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben haftasonu tekırdag kofte almıstım hazır aksamları ondan kızartıp yıyorum 5 tane :) yanına da salata yapıyorum.. dıyetısyen 4 demıstı ama ben 5 yıyorum :)) kocam gec geldıgı ıcın tok gelıo yanı ben cmtsden berı yemek pısırmedım :)) bugun ogle yemegınde kendıme sebze soteledım acılı sosla 5dkda yaptıgım yemege en yakın sey o yanı 4 gundur :)

semızotunu bı kere pısırmeye kalktım ıgrenc oldu bı daha tobe pısırmem... ıyyy nası beceremedım anlamadım yanı ıspanak gıbı pısırmıstım aynen.. ben de bı bezelye yapım ya buzlukta var soyle guzelce..

yarınkı dıyetısyen kontrolumden cıkınca da acıbadem kurabıyesı yıcem :) cok canım ıstedı valla bıraz once :) nerden estı desenız yıne dıcek lafım yok ben boyleyım ıste hamıle kalmadan ocne de boyleydım durup durup bısı ısterdı cnm

o köftelerde katkı maddesi yok mu kız...ben kıymayı aldım köftemi yoğurdum ve köfte şeklini verip buzluk poşetlerine doldurup koydum buzluğa, ne kadar yiceksem o kadar çıkartıp ızgara yapıp yiyiyorum gündüzleri, zaten ben gündüz yiyiyorum et yemeklerini akşam sadece sebze yiyebiliyorum, onun için her gün mutlaka hem sebze hem et oluyo...

Ohhh valla misler gibi olmuş çorbam var ya nasıl da güzel gitti bol acılı ekşili:) Özlemişim mercimek çorbasını.

yok cnm katkı maddelı olanlardan degıl.. mıgrosun kasap reyonundan alıosun orda taze yogurup hazırlayıp satıolar, bı hafta kullanım suresı oluo zaten.. mıgrosun kasap reyonunda oyle cok guzel soslu etler, degısık kofteler fln oluo ama mesela cevahır mıgrosatan bı marıne kuşbaşı alıoruz sadece ordan alabılıosun onu cunku ordakı kasap yapıo şişli migrostakı kasap baska seyler yapıo..

oyumu bezelyeden yana kullanıyorum.

olabilir ya ben kararsızım haldeyim hala...

afiyet olsun şimdiden...

evet lezzetli oluyo onlar bayağı ben de alıyorum arada. ben hazır olanlardan da alıyorum valla katkı maddesine bakcak olursak ohoooooo.İçtiğimiz süt de var meyvesuyunda var yediğimiz sebzelerde meyvelerde var,peynir de bile var onun için ben alıyorum da yiyorum da napayım sütümü peynirimi de kendim yapamam mı onlar da katkılı hepsi katkılı

hıııı o zaman ii miş evde yapılmış gibidir, ben napıcamı şaşırmaya başladım inceden, kafa durdu valla...

dün ya da pazar gunu star haberde peynır tarıfı verdıler :) valla bak, peynır cok pahalılandı artık ev de yapın dıye:roflol::roflol:

dün ya da pazar gunu star haberde peynır tarıfı verdıler :) valla bak, peynır cok pahalılandı artık ev de yapın dıye:roflol::roflol:
:)))) haydi kızlar peynire.bir de inek alalım sağalım da ondan yapalım bari süt de katkılı ne de olsa.ahh ahhh eskiden her şey katkısız ne lzeetliydi.

asocum katılıyorum ben de kıymasız yemıorum bezelyeyı ya da cok kucuk etli soteden bıle kucuk etle de cok guzel oluo :)
bezelyeye kıyma çok yakışıyor ama dimi.yanına pirinç pilavı bir de ama:) hiç sotelik etle yemedim ben öyle deneyim bir ara ben de. annem hep kıymalı yapar ya alışkanlık olmuş kıymalı:)))))

ben geldimmm

kızlar aranızda ilk ben doğurucam sanırım...:CüvCüv:

dr dan geldim şimdi. allaha sukur hersey yolunda bır problemimiz yok. Kızım maşallah yıne pek hareketliydi yuzunu falan hiç göremedik hep eller yuzunde kapalı.

1340 gr olmus yavru kusum

doktor bundan sonra doğuma kadar 15 gunde bir geliceksin dedi acaip heyacandım. e daha erken değil mi dedim yok artık vakti dedi.akannehir

7 eylülde yasal iznimde başlıyormus hadi bakalım....

şimdilik bu kadar hepinizi öperim. ben eve kaçtım.:1hug:

Karın doyurma işim bitti çok şükür tatlımı bile yedim.ohh şükürler olsun.bir de duşa girdim mi tamamdır zaten sonra da kocam gelir:)biraz yediklerim insin de duşa gireyim ben şiştim fena halde

Ohh maşallah tam tosuncuk olmuş ya maşallah=))) benimki bugün daha 960 gramdı:)sen 29 haftalıksın ben 29a gelene kdr ne kdr olcak bakalım benimkihihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…