2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay 32. haftadan snr 2 haftada bır gıdıcez zannedıodum ben.. hadı bakalım..
cok guzel ama 2 haftada bır gorceksın kızını..
maşallah yaaaa minik bir ayı yogi olmuş kızın oğluma alim mi senin kızını heeeee

bende şaşırdım. kardeşim 4,5 kilo doğmustu. annem cok hareketli oldugu için teyzesine benziyo galiba demişt. bende 4,5 kilo doğurablirmiyim bilmiyorum :bbo:

Kötü bişey dediğine bak..Aslında ben de özellikle eve almıyorum;nutella,şokella,vs......Çünkü sonra dayanamıyorum yiyorum
Kızlar ben de de henüz çatlak yok ki karnım baya baya büyüdü.Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor,daha önümüzde zaman var,dileyileim olmasın olursa da yapacak bişey yok:1no2:
Aynen hiç sevmem.Gerçi pek çok kadın sevmez..Annemin bir komşusu var,o bayılır..Çorap hariç herşeyi ütülüyor..
Eşim yapıyor ütüleri,ara sıra da ben....Öğretmen bir de,okul zamanı hep ütüsü oluyor
Günaydın canım..

Allah allah şu aşı bir banamı dokanmadı:bbo:

Ben de 15 gün önce oldum ilk doz aşıyı..Ateş ve ağrı yaptı 2 ,3 gün.Ben bir de aşı olduğum gün,doğru plaja koştumkaydirigubbakcemile3
eylül 2 de ikinci dozu olucağım.Doğumdan sonra da 3 doz var sanırım,ömür boyu kuruyormuş
[/QUOTE]

Kızlar merak ettim parise gitme tabirini kim buldu?
Biz de bişey yapmıyoruz,yapamıyoruz.Aslında bundan birkaç ay önce eşime izin verdiydim ama,çok korktu,bişey olmasın dedi,İyi dedim bana göre hava hoş-tatlicadiarzu-

Maşallah bafo kızına..Kontrollerin sıklaşacak olması gayet normal.Ben de 29.haftada falan gideceğim.Doktorum bundan sonra daha sık çağıracağım seni dedi.Benim ikiz olduğu için ayrıca takip edilmeli tabi

anne genetıgı onemlıymıs dogum kılosunda.. bız kılolouysa kbızım veletler de kılolu oluomuşş..
maşallah cnm senın bebiklere yaa ikiz olmalarına rağmen kıloları gercekten cok ıyı maşallah..

Erken gibi sanki yıkamak için
kızlar, herkese slm..
size bi sorum olcek.. ellerinde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı??
özellikle geceleri yoğun şekilde..???

Ben ..Doktoruma sormayı da unuttum.Yarın şeker yüklemesi için gideceğim,sorayım bu durumu da

eveeeeetttt hastane çantamız hazır teyzeleri herşey yıkandı ütülendi ve yerleştirildi.bugün çok yorulduk kocişimle ben ama değdi valla artık içim çok rahat darısı hazırlık yapan annişlerin başına zemuszemus

Aslında sağlıklı olan o ya..Meyvelerdeki şeker doğal ya,o bakımdan..Ben çayı,kahveyi şekersiz içerim yıllardır.Kayınvalidem de şeker koy kızım der durur.Derim meyve yiyorum alıyorum şekerimi,tatlımı da yiyorum.Cıkk anlamaz.
Ama insan gerçek anlamda tatlı istiyor arada...Bu kadar da olmazki..Bazı diyetlerde haftada bir sütlü tatlıya izin verildiğini duydum.Nalan seninki düşmüşse belki yeni listene eklenir

Sağol canım..Sen de yarın gidecektin dimi?Senin tosuncuk kaç kilo bakalım

burda olsan birlikte sarardık kız, bende ne zmandır yapmak istiyorum ama bana artık pirinç yasakmış...eline sağlık şimdiden
negüzel olurdu valla canim hemen bitirirdikolumunekankayizsmile bulgurlanda güzel olur bol soganli yapta ye icinde kalmasin tatlimcokacimcoook
ayyyy ben de yrn sabahın korunde oglumu gorcem yuppi yuppiiiii
bende bendedelikafadulden
Ohhh valla misler gibi olmuş çorbam var ya nasıl da güzel gitti bol acılı ekşili:) Özlemişim mercimek çorbasını.
afiyet olsun canimyerimseniben

canim masallah kocaman olmus bebisin bizde yarin görücez bizim pasamiz nasilmis nekadar olmus acaba bende merak ediyorum:CüvCüv:

çantayı alsaydık bi önce :)))
gule gule bekleyın bebeğinizi :))
darısı basımıza..kocama soyledım haftasonu butun eksıklerı tamamlayalım artık dedım tamam cıkalım bu haftasonu dedı.. zaten cantası kaldı baska neyı kaldı bılmıom :)

kocam erken gelıomus bugun ve bı arkadasa mantıya davetlıymısız :)
tam dıyetısyen oncesı olcak ıs mı yaaaaaa...
bı de ben cıktım ama cok trafık var dıyo saftırık ıftar oncesı tabı trafık olur azcık bekleyıp 8ı gecınde cıksa daha erken gelırdı eve ay benım zekı kocam yaaa ısırırım ben onukaydirigubbakcemile3

Üff mantı da çok güzel olur..Küçük bir tabak yersin prop.

Ben çıktım,görüürüz,gece bir uğrarım,yarım kalan geçmişi okurumzemuszemus

tabi hazırlayında siz içiniz rahat etsin
ben daha önce erken doğum yaptığım için ve riskli gebelik olduğum için biraz acele ettim yoksa 32. haftada filan başlardım ama neyse artık allah hepsini sağlıkla kullanmayı nasib etsin

maşallah yavru kuşuna

ay canım hayırlısıyla vaktinde doğururuz inşallah hepimiz

ben gebeliğin başından beri 15 günde bir gidiyorum kontrole zaten o zaman beni haftada birmi çağırıcakki acaba ohaoldumsmile neyse kuzularla bol bol görüşücez ozaman desene

maşallah kuzucuğuna ne kadar büyümüş...

bilmiyorum ki canım, c.tesi şu testi bi yaptırayımda o zaman görcez napıcak, valla test sonucu ne çıkarsa çıksın, isterse şekerim tavan yapmış olsun, pazar günü beni kimse tutamaz pazar benim günüm...

görüşürüz dilemma..
ben de cıkayım da kendımı adama benzeteyım gece gelırım gorusuruz mıllet..

hadi sana afiyet olsun şimdiden, keşke yarın çağırsalarmış mantı yemeğe daha rahat yerdin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…