ben geldimmm
kızlar aranızda ilk ben doğurucam sanırım...:CüvCüv:
dr dan geldim şimdi. allaha sukur hersey yolunda bır problemimiz yok. Kızım maşallah yıne pek hareketliydi yuzunu falan hiç göremedik hep eller yuzunde kapalı.
1340 gr olmus yavru kusum
doktor bundan sonra doğuma kadar 15 gunde bir geliceksin dedi acaip heyacandım. e daha erken değil mi dedim yok artık vakti dedi.akannehir
7 eylülde yasal iznimde başlıyormus hadi bakalım....
şimdilik bu kadar hepinizi öperim. ben eve kaçtım.:1hug:
bende şaşırdım. kardeşim 4,5 kilo doğmustu. annem cok hareketli oldugu için teyzesine benziyo galiba demişt. bende 4,5 kilo doğurablirmiyim bilmiyorum :bbo:ay 32. haftadan snr 2 haftada bır gıdıcez zannedıodum ben.. hadı bakalım..
cok guzel ama 2 haftada bır gorceksın kızını..
maşallah yaaaa minik bir ayı yogi olmuş kızınoğluma alim mi senin kızını heeeee
Kötü bişey dediğine bak..Aslında ben de özellikle eve almıyorum;nutella,şokella,vs......Çünkü sonra dayanamıyorum yiyorumGünaydın millet..
Ben gece çok kötü bişi yaptım..
Saat 3 gibi kalkıp bikaç kaşık çokokrem yediim :S
Yani rüyamda fln da görmedim bilmiyorum ama yataktan kalktım, buzdolabına doğru yürüdüm, elime çokokremi aldım, kaşıkladım iki üç kere, dolaba geri koydum, döndüm yattım sonra..
Acaba uyurgezer miyim :S
Kızlar ben de de henüz çatlak yok ki karnım baya baya büyüdü.Ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor,daha önümüzde zaman var,dileyileim olmasın olursa da yapacak bişey yok:1no2:canım doğumdan sonra çatlayanı ya da çatlağı ortaya çıkanı hiç görmedim, ablam hamileliğinde az çatladı 100 kilo ile hamile kaldı iç karnı bayağı genişti,116 kilo ile doğuma girdi. son bir kaç ay içinde çatladı öyle çok renklide değildi çatlakları.
kuzenim de harita gibi çatladı bu bence karnın çok fazla kuru kalıp gerilmesiyle alakalı..
ben çok fazla nemlendirici bebek yağı kullanmadım ama yanlarımda çatlak oldu.. kuzenim de doktor tavsiyesiyle jel kullandı ama aşırı derecede çatladı yani çatlayacağı varsa bi şekilde çatlıyor. son iki ay kesinleşir çatlayıp çatlamayacağımız bence canım
Aynen hiç sevmem.Gerçi pek çok kadın sevmez..Annemin bir komşusu var,o bayılır..Çorap hariç herşeyi ütülüyor..bende oturup tüm eşyaları ütülemem zaten ütü yapmayı sevmem
lazım oldukça ütü yaparım
eşim takım elbise giymese ütüyle fazla işimde olmaz ama onun için yapıyorum arada fazla ütüleme dediğim gibi hiç sevmiyorum ütü yapmayısempatiksalakcinni
Günaydın canım..
Allah allah şu aşı bir banamı dokanmadı:bbo:
[/QUOTE]ah esracım biz parise gitmeyeli baya oldu, benim kocamda çok endişeli bu konuda, aman her şey yolundayken hiç riske atmayalım ilerde telafi ederiz nasılsa diyo, çok üzülüyorum ama zorlada yaptıramam ya adam sürekli bi endişe içersinde bebeğe bi şi olcak diye, bide yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ya az kaldı nasılsa diyo...
aslında size yasak değildi keşke bu kadar ayrı kalmasaydınız bize yasaktı kaç ay oldu doğrusu yasak olmasaydıda karnım bu kadar büyüyünce bırakırdım ben..o gün kocam doğumdan ne kadar sonra sizin tabirinizle parise gidilebilir dedi baktım internetten ona bakıyor dünyası yıkıldı 40 günü okuyunca :))).
ben geldimmm
dr dan geldim şimdi. allaha sukur hersey yolunda bır problemimiz yok. Kızım maşallah yıne pek hareketliydi yuzunu falan hiç göremedik hep eller yuzunde kapalı.
doktor bundan sonra doğuma kadar 15 gunde bir geliceksin dedi acaip heyacandım. e daha erken değil mi dedim yok artık vakti dedi.akannehir
dilemma senin tosunlar ne alemde..
Erken gibi sanki yıkamak içinhihoyyytbijomm nbr ohh maşallahh şükür ütülerin bitmişş..Benimde dolu ütü var bebegın kıyafetlerini 3 gündür dinlene dinlene ütülüyorum belim agrıdıı.. Oturuarak ütülüyorum oda iyi oluyor ayakta kalmadankaydirigubbakcemile3 ama hiç halim yokkk nasıl kalkıp yapıcam ... sen ne zaman başlıcann yıkamaya :)
kızlar, herkese slm..
size bi sorum olcek.. ellerinde uyuşma ve ağrı yaşayan var mı??
özellikle geceleri yoğun şekilde..???
Aslında sağlıklı olan o ya..Meyvelerdeki şeker doğal ya,o bakımdan..Ben çayı,kahveyi şekersiz içerim yıllardır.Kayınvalidem de şeker koy kızım der durur.Derim meyve yiyorum alıyorum şekerimi,tatlımı da yiyorum.Cıkk anlamaz.hoşgeldin burcu...
en iyisi bence, hiç olmazsa net bi sonuç alırsın, belkide listende değişiklik yapılması gerekiyo, bu beslenme şekli sana uymamış olabilir, bakalım benim ne olacak...
eğer ii çıkarsa pazar sabahı kendimi ödüllendircem iloş dünde sölemiştim, pide, çay ve bal olacak kahvaltımda, anam gram şeker vermedi kadın bana ya, meyveden alcan şekeri dedi, yani buda can neticede, istiyo arada birde olsa...
anne genetıgı onemlıymıs dogum kılosunda.. bız kılolouysa kbızım veletler de kılolu oluomuşş..
maşallah cnm senın bebiklere yaaikiz olmalarına rağmen kıloları gercekten cok ıyı maşallah..
negüzel olurdu valla canim hemen bitirirdikolumunekankayizsmile bulgurlanda güzel olur bol soganli yapta ye icinde kalmasin tatlimcokacimcoookburda olsan birlikte sarardık kız, bende ne zmandır yapmak istiyorum ama bana artık pirinç yasakmış...eline sağlık şimdiden
bende bendedelikafaduldenayyyy ben de yrn sabahın korunde oglumu gorcem yuppi yuppiiiii
afiyet olsun canimyerimsenibenOhhh valla misler gibi olmuş çorbam var ya nasıl da güzel gitti bol acılı ekşili:) Özlemişim mercimek çorbasını.
ben geldimmm
evet zeynle beraber gıdıcez doktorakaydirigubbakcemile3 hayırlısı..
kocam erken gelıomus bugun ve bı arkadasa mantıya davetlıymısız :)
tam dıyetısyen oncesı olcak ıs mı yaaaaaa...
bı de ben cıktım ama cok trafık var dıyo saftırık ıftar oncesı tabı trafık olur azcık bekleyıp 8ı gecınde cıksa daha erken gelırdı eve ay benım zekı kocam yaaa ısırırım ben onukaydirigubbakcemile3
çantayı alsaydık bi önce :)))
gule gule bekleyın bebeğinizi :))
darısı basımıza..kocama soyledım haftasonu butun eksıklerı tamamlayalım artık dedım tamam cıkalım bu haftasonu dedı.. zaten cantası kaldı baska neyı kaldı bılmıom :)
ben geldimmm
ben geldimmm
Aslında sağlıklı olan o ya..Meyvelerdeki şeker doğal ya,o bakımdan..Ben çayı,kahveyi şekersiz içerim yıllardır.Kayınvalidem de şeker koy kızım der durur.Derim meyve yiyorum alıyorum şekerimi,tatlımı da yiyorum.Cıkk anlamaz.
Ama insan gerçek anlamda tatlı istiyor arada...Bu kadar da olmazki..Bazı diyetlerde haftada bir sütlü tatlıya izin verildiğini duydum.Nalan seninki düşmüşse belki yeni listene eklenir
görüşürüz dilemma..
ben de cıkayım da kendımı adama benzeteyım gece gelırım gorusuruz mıllet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?