2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende akşam akşam yedim sebze yemeğimi geldim, şimdide kocam elma soyucak bana onu yicem...ne trajik bi durum bi diyet olayı ya...

traji komik diyelim biz ona daha uygun olur, ama anladığım kadarıyla kimse diyetini fazla ciddiye almıyo, ben mi abartıyorum acaba...

bafocum gozun aydin cnm herseyin yolunda olmasina sevindim masaallah kizina

ay patlıcam.. millet ıkı uc tabak yedı ama ben bı tabak yememe ragmen patlıcam gercekten.. uzun bı suredır hamur yememıstım ve saat 9a dogru yıyınce oturdu kaldı mıdeme...

Nalancım benım sekerım cıkmıs olsa ben daha cok cıddıye alırdım bak sen mılletı bosver bbegın ve senın saglıgın var ısın ucunda sen en dogrusunu yapıosun dıkkat ederek kendını kasma ama dıkkat et bence

hoş geldin tatlım, afiyet olsun oğluşuna yarasın sana değil...miden küçülmüş demek baya, bu iyiye işaret ne güzel işte...

ben tabiki diyetime devam etcem herkes kendinden meshul o ayrı, ama arada bi kaçamak yapsam mı diyorum, sonra hemen vazgeçiyorum,

ama bu yüklemeyi atlatayım haftanın 1 günü, yani pazar günleri benim kaçamak günüm olacak öle karar aldım...

ya tatlım kacamak yap tabı de ıste borekler yıyıp uzerıne dondurma yıyp yaglı yemeklerı goturme.. yapmazsın da zaten hanı kacamak her seferınde tek bı seyden kacır ıste :) bu hafta kahvaltıda pıde yag bal yıcem dıodun mesela bı dahakı kacamagında da kebap ye mısal oyle yanı bırden yuklenmedıkce bı problem olmaz bence cnm doktorun da bısı demez ona

aslında biraz psikolojik bi durum bu, yasak olduğu için insanın canı istiyo, yoksa vücudun ihtiyacı olduğundan değil işte...

aman can boğazdan gelir arada dünya nimetlerinden faydalanmak lazım bence...

görümcesiyle çay ıcıodur o şimdi :roflol:

evet kesin öledir....

ya biz dolandırıldık galiba ya, deppo.com diye bi siteden sipariş verdik, ne siparişimizi yolladılar ne de paramızı geri veriyorlar, işin kötüsü ne maillere cevap var nede telefonlara cevap veren var, tüketici haklarına başvurcam valla.....

Son düzenleme:
asoşum naptı acaba...

görümcesiyle çay ıcıodur o şimdi :roflol:
ay sormayın yaa off kurtuldum akşamdan çok şükür.uyuzlar yaa iki kere kaynana ve görümce göbeğimi sevdi sinir oluyorum ssevmediğim insanlarımn karnımı ellemesine yaa.Zaten dün bebeğim çok huzursuz oldu çok üzdü beni sabahladık nerdeyse.Nazarları değiyor hep uyuzların.Odasına da 3 kere girip çıktılar ne yaptılarsa anlamadım ben içerdeyken girdiler ben tam gelirken de hemen çıktılar anlayamadım! odasını incelicem bugün bişey fln mı koydular acaba?bebek arabasını da almışsınız ben ne alcam şimdi diyo.dedim aylardır nerdeydiniz nerdeyse doğurcam yakında hastane çantamı hazırlıcam şimdi mi soruyosunuz dedim?Ordan görümcem de cadıııııı diyo gülerek sözde şirinlik yaparak laf sokuyor! dedim bugüne kdr nerdeydiniz sesiniz çıkmadı biz de aldık dedim ohhh:)))))))))))) ben bişey almıcam zaten artık dedi kaynanam. çok da umrumdaydı alması ya.görümcem oruçlu değildi.kaynanam zaten gecikti o kdr masa hazırladım yemek yaptım bit kdr yediler uyuzluklarına. kusura bakmayın çok bir şey yapamadım geç haber verdiniz hem de hamileyim biliosunz ki dedim. kaynanam ne dese beğenirsiniz " ben sana yemek mi yap dedim bişey istemedik senden" var yaaaa elimin tersiyle çarpasım geldi ağzının üstüne.insan teşekkür eder ya.görümce zaten tok gelmiş! yani beni deli ediyolar.neyse ki atlattım kurtuldum bi daha da onlara ne yemek yaparım ne pasta börek bitttiiiiiiii!!!!
ha bir de hiçbir şey almamış tabiki de kızıma ben demiştim size almaz diyekaydirigubbakcemile3 komşularım bile kızımın odasına bakmaya geldiklerinde elleri boş gelmediler.bunlar biri hala biri babaanne işte!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…