aynen nalancım şanslıyız galiba biraz biz..ay sizin kayınalde ve görümceler mi çok kötü, yoksa benimkiler çok mu iyi karar veremedim valla kızlar, ben onları şikayet edemiyorum, edecek bi şi bulamıyorum gördüğünüz gibi, olmuştur belki densizlikleri ama ufak tefek şeylermiş herhalde aklıma hiç bi şi gelmiyo valla...
cadı olmasan bile boyundan posundan korkarlar senin propcuum. bu arada bijo nerelere kayboldu.
ebeme gittim canım :roflol: çok tatlı kızz yaaa. kim aradı seni aşı için allah allah diyor.. dedim böyle böyle dediler güldü boşver sen dedi. kontrollerimi yaptı bir de bel fıtığı ameliyatı olduğumu duyunca kesinlikle genel sezeryan öneriyorum dedi..yine de dr unla bir konuş dedi ama..biju ebesine gitcekti bugün...
maşallah kızına yaa kocaman olmuşşşben geldimmm
kızlar aranızda ilk ben doğurucam sanırım...:CüvCüv:
dr dan geldim şimdi. allaha sukur hersey yolunda bır problemimiz yok. Kızım maşallah yıne pek hareketliydi yuzunu falan hiç göremedik hep eller yuzunde kapalı.
1340 gr olmus yavru kusum
doktor bundan sonra doğuma kadar 15 gunde bir geliceksin dedi acaip heyacandım. e daha erken değil mi dedim yok artık vakti dedi.akannehir
7 eylülde yasal iznimde başlıyormus hadi bakalım....
şimdilik bu kadar hepinizi öperim. ben eve kaçtım.:1hug:
günaydın canımmm opuyorumnanaktanHerkez uyuyor mu bijooo günaydınnn
ay sormayın yaa off kurtuldum akşamdan çok şükür.uyuzlar yaa iki kere kaynana ve görümce göbeğimi sevdi sinir oluyorum ssevmediğim insanlarımn karnımı ellemesine yaa.zaten dün bebeğim çok huzursuz oldu çok üzdü beni sabahladık nerdeyse.nazarları değiyor hep uyuzların.odasına da 3 kere girip çıktılar ne yaptılarsa anlamadım ben içerdeyken girdiler ben tam gelirken de hemen çıktılar anlayamadım! Odasını incelicem bugün bişey fln mı koydular acaba?bebek arabasını da almışsınız ben ne alcam şimdi diyo.dedim aylardır nerdeydiniz nerdeyse doğurcam yakında hastane çantamı hazırlıcam şimdi mi soruyosunuz dedim?ordan görümcem de cadıııııı diyo gülerek sözde şirinlik yaparak laf sokuyor! Dedim bugüne kdr nerdeydiniz sesiniz çıkmadı biz de aldık dedim ohhh:)))))))))))) ben bişey almıcam zaten artık dedi kaynanam. çok da umrumdaydı alması ya.görümcem oruçlu değildi.kaynanam zaten gecikti o kdr masa hazırladım yemek yaptım bit kdr yediler uyuzluklarına. Kusura bakmayın çok bir şey yapamadım geç haber verdiniz hem de hamileyim biliosunz ki dedim. Kaynanam ne dese beğenirsiniz " ben sana yemek mi yap dedim bişey istemedik senden" var yaaaa elimin tersiyle çarpasım geldi ağzının üstüne.insan teşekkür eder ya.görümce zaten tok gelmiş! Yani beni deli ediyolar.neyse ki atlattım kurtuldum bi daha da onlara ne yemek yaparım ne pasta börek bitttiiiiiiii!!!!
Ha bir de hiçbir şey almamış tabiki de kızıma ben demiştim size almaz diyekaydirigubbakcemile3 komşularım bile kızımın odasına bakmaya geldiklerinde elleri boş gelmediler.bunlar biri hala biri babaanne işte!
Kızlarrrrrrrr siz hiç göbişimi görmediniz şimdi göbek şova koydum göbekimi görün bakalımmm :)
ayyy bir uyuz da o desene:)kaydirigubbakcemile3hepsi aynı asoo benimkilerde eşim mersine gitti geldiii hiç birşey göndermemişlerr ohh çok iyi yapmışsınız arabasını almakla kuzum bizim bu araba meselesi yılan hikayesine döndüüü
halası yani görümcem sahil güvenlikte çalışıyorr orda iki tane fox balıklı oyuncak dağıtmışlar onu göndermiş biriside anahtarlıkk telefonda demezmi oyuncaklarını sevdimi diğe o tarz bişi söyledi
aynen şöyle dedim napsın pipisine takdı anahtarlığı oynuyor ):):) birde hahaha diğe gülüyorr bir bendende o kadar sevmiyorum kardeşimmm
hadi yaaa allahım yarabbim.Ben de alırlarsa çöpe atarım diyodum ama çömpe atcak bişey bile almadılarkaydirigubbakcemile3 aman ne halleri varsa görsün bunların hepsi bizden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünlergünaydınlar herkesee, dün çok başım ağrıyordu bi de tansiyonum küçüğü 5,5 lardaydı eve gidince ağrı kesici içip direk uyumuşum bugün iyiyim çok şükür
Asocuğum atlattın çok şükür. Tek değilsin tatlım Erkek tarafları genelde böyleler. Ben sana bişey anlatayım Kızım doğduğunda ben annemlerde kalmıştım 15 gün. Kaynanamlar kızımı görmeye geleceklerdi anneme. Ve şaka gibi ama eşime demişler ki bize bir tane çeyrek altın verde takalım. Tabi bizimki de vermiş. şok olmuştum, Terbiyesizliğin ve yüzsüzlüğün sonu yok işte. Şimdi ilk erkek torunları olacak bakalım ne yapacaklar bişey alcaklarını sanmıyorum ama gidip pazardan 3-5 liraya bişey alırlarsa zaten direk çöpe atarım. Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum
Bafo'cuğum gözün aydın canım maşallah ne çok büyümüş cimcimen.. Ben de cumartesi saat 1 de gidicem kısmetse
Prop ve Zeyn; bakalım sizin oğlanlar napıyor. Gelince hemen yazıverin bari. Burada artık kardeş gibi olduk. İnsan merak ediyor
bende akşam akşam yedim sebze yemeğimi geldim, şimdide kocam elma soyucak bana onu yicem...ne trajik bi durum bi diyet olayı ya...
hadi yaaa allahım yarabbim.Ben de alırlarsa çöpe atarım diyodum ama çömpe atcak bişey bile almadılarkaydirigubbakcemile3 aman ne halleri varsa görsün bunların hepsi bizden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler
herkes hakettiğini bulur canım er ya da geç boşverelim biz keyfimizi kaçırmaya değmez
günaydın kızlar nasılsınız bugün.benm midem fena halde yanıyoo sabah kalktığımda başladı halen geçmedi
Geçmiş olsun canım ilacın varsa iç bari
herkese günaydın kıslar!
nasılsınız? dün eve gittim yemek yaptım, sonra baktım dolapta yoğurt kalmamış.
kocişe sipariş verdim. biraz geç geldi onu beklerken uyuyakalmışım koltukta, biraz geç yemek yedim.
asocum ay ne uyuz insanlar hem iftara geliyoruz diyor hem bir şey yap mı dedim diyor. işte böylelerine birşey çıkartmayacaksın. ya insan eli boş gelmeye utanır. kucakları dolu dolu gelmeleri lazım.
bunlar suya sabuna dokunmadan babaanne, hala olacaklar.
benim uyuz görümcede hamile olduğumu duyunca bana mesaj atmış. beni tebrik etmiş.
diyorki inşallah bebek uğurlu gelir. yani bebek uğurlu gelir işleriniz düzelir. kendi masrafınızı kendiniz görün bizden birşey beklemeyin demeye getiriyor.
yaw nasıl anne bunlar anlamıyorum. benimde oğlum olacak ben böyle yapamam.
abimin evine gittiğimizde yengem çalışıyor diye annemle mutfağa girer hep beraber yapardık yemekleri.
ben gittiğimde evini süpürür toz alır çamaşırlarını toplardım. çamaşırlarını makinaya atayım derdim elletmezdi. bulaşaıklarını makinaya atıp yıkandıktan sonra yerleştiridim. makinaya sığmayan tencereleri elimde yıkardım. üstelik yengem bana yapma derdi. ama çalışıyor 2 çocuğu var. akşam hangi birine yetişsin diye kıyamazdım. ama bunların hiç hatrı yokmuş şimdi konuşmuyor bizle. (oda ayrı bir konu)
offfffffff sabah sabah amma içimi döktüm çenem düştü kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?