2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen nalancım şanslıyız galiba biraz biz..

cadı olmasan bile boyundan posundan korkarlar senin propcuum. bu arada bijo nerelere kayboldu.

biju ebesine gitcekti bugün...
ebeme gittim canım :roflol: çok tatlı kızz yaaa. kim aradı seni aşı için allah allah diyor.. dedim böyle böyle dediler güldü boşver sen dedi. kontrollerimi yaptı bir de bel fıtığı ameliyatı olduğumu duyunca kesinlikle genel sezeryan öneriyorum dedi..yine de dr unla bir konuş dedi ama..

maşallah kızına yaa kocaman olmuşşş ay ben de oğlumu çok merak ediyorum akannehir

Herkez uyuyor mu bijooo günaydınnn
günaydın canımmm opuyorumnanaktan

hepsi aynı asoo benimkilerde eşim mersine gitti geldiii hiç birşey göndermemişlerr ohh çok iyi yapmışsınız arabasını almakla kuzum bizim bu araba meselesi yılan hikayesine döndüüü

halası yani görümcem sahil güvenlikte çalışıyorr orda iki tane fox balıklı oyuncak dağıtmışlar onu göndermiş biriside anahtarlıkk telefonda demezmi oyuncaklarını sevdimi diğe o tarz bişi söyledi

aynen şöyle dedim napsın pipisine takdı anahtarlığı oynuyor ):):) birde hahaha diğe gülüyorr bir bendende o kadar sevmiyorum kardeşimmm

Kızlarrrrrrrr siz hiç göbişimi görmediniz şimdi göbek şova koydum göbekimi görün bakalımmm :)

ayyy bir uyuz da o desene:)kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkesee, dün çok başım ağrıyordu bi de tansiyonum küçüğü 5,5 lardaydı eve gidince ağrı kesici içip direk uyumuşum bugün iyiyim çok şükür

Asocuğum atlattın çok şükür. Tek değilsin tatlım Erkek tarafları genelde böyleler. Ben sana bişey anlatayım Kızım doğduğunda ben annemlerde kalmıştım 15 gün. Kaynanamlar kızımı görmeye geleceklerdi anneme. Ve şaka gibi ama eşime demişler ki bize bir tane çeyrek altın verde takalım. Tabi bizimki de vermiş. şok olmuştum, Terbiyesizliğin ve yüzsüzlüğün sonu yok işte. Şimdi ilk erkek torunları olacak bakalım ne yapacaklar bişey alcaklarını sanmıyorum ama gidip pazardan 3-5 liraya bişey alırlarsa zaten direk çöpe atarım. Neyse Allah herkesin gönlüne göre versin diyorum

Bafo'cuğum gözün aydın canım maşallah ne çok büyümüş cimcimen.. Ben de cumartesi saat 1 de gidicem kısmetse

Prop ve Zeyn; bakalım sizin oğlanlar napıyor. Gelince hemen yazıverin bari. Burada artık kardeş gibi olduk. İnsan merak ediyor

hadi yaaa allahım yarabbim.Ben de alırlarsa çöpe atarım diyodum ama çömpe atcak bişey bile almadılarkaydirigubbakcemile3 aman ne halleri varsa görsün bunların hepsi bizden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler

bende akşam akşam yedim sebze yemeğimi geldim, şimdide kocam elma soyucak bana onu yicem...ne trajik bi durum bi diyet olayı ya...

haklısın bitanesi biliyorsun aynı yolda ilerliyoruz o kadar ciddiye alıyorum ki diyetimi bazen cok stres oluyorum. canım reçel ,bal, nutella her türlü tatlıyı istiyor cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek. Nalancım benim şekerim çıktıktan sonra 2 kere daha açlık ve tokluk yaptırdık. şeker yükleme vucudu çok yoran birşey sonuçta düşünsene seker bize yasak adamlar aman şekere diyete dikkat diyor sonra kendi elleri ile dünya kadar şeker yüklüyor. Gerçi hatırladığım kadarı ile sana sadece 50 lik yapılmıştı. 100 lükte belkide çıkmayacak. Çünkü benim 100 lüğümde oldukça yüksek onun için çok ciddi bir diyetteyim. İnşallah senin çıkmaz canım. Bende henüz hiç kaçamak yapmadım ama her an bir nutellalı ekmek yiyebilirim:)

herkes hakettiğini bulur canım er ya da geç boşverelim biz keyfimizi kaçırmaya değmez

günaydın kızlar nasılsınız bugün.benm midem fena halde yanıyoo sabah kalktığımda başladı halen geçmedi

herkese günaydın kıslar!
nasılsınız? dün eve gittim yemek yaptım, sonra baktım dolapta yoğurt kalmamış.
kocişe sipariş verdim. biraz geç geldi onu beklerken uyuyakalmışım koltukta, biraz geç yemek yedim.

asocum ay ne uyuz insanlar hem iftara geliyoruz diyor hem bir şey yap mı dedim diyor. işte böylelerine birşey çıkartmayacaksın. ya insan eli boş gelmeye utanır. kucakları dolu dolu gelmeleri lazım.
bunlar suya sabuna dokunmadan babaanne, hala olacaklar.
benim uyuz görümcede hamile olduğumu duyunca bana mesaj atmış. beni tebrik etmiş.
diyorki inşallah bebek uğurlu gelir. yani bebek uğurlu gelir işleriniz düzelir. kendi masrafınızı kendiniz görün bizden birşey beklemeyin demeye getiriyor.
yaw nasıl anne bunlar anlamıyorum. benimde oğlum olacak ben böyle yapamam.
abimin evine gittiğimizde yengem çalışıyor diye annemle mutfağa girer hep beraber yapardık yemekleri.
ben gittiğimde evini süpürür toz alır çamaşırlarını toplardım. çamaşırlarını makinaya atayım derdim elletmezdi. bulaşaıklarını makinaya atıp yıkandıktan sonra yerleştiridim. makinaya sığmayan tencereleri elimde yıkardım. üstelik yengem bana yapma derdi. ama çalışıyor 2 çocuğu var. akşam hangi birine yetişsin diye kıyamazdım. ama bunların hiç hatrı yokmuş şimdi konuşmuyor bizle. (oda ayrı bir konu)
offfffffff sabah sabah amma içimi döktüm çenem düştü kusura bakmayın.

ahh be canım bende diyorum Allahın izni ile bende kayınvalide olacağım asla böyle yapmam ama. Allah herkesin gönlüne göre versin canım

valla kızlar allah uzun ömür versin gelin alıcaz dikkat edelim dicem ama bu kadar cahilliği de yapmak zor hakatten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…