Asocuk fık fıkçım tşk ederimmm :) benim göbüşümm sivrildi
kızlar göbüşüme bakın ilk defa koydukk :)
[ı]
galiba erkek göbüşleri daha hızlı büyüyor ve daha büyük oluyor..[/ı]
valla kızlar allah uzun ömür versin gelin alıcaz dikkat edelim dicem ama bu kadar cahilliği de yapmak zor hakatten..
Asocuk fık fıkçım tşk ederimmm :) benim göbüşümm sivrildi
kızlar göbüşüme bakın ilk defa koydukk :)
Kızlarrrrrrrr siz hiç göbişimi görmediniz şimdi göbek şova koydum göbekimi görün bakalımmm :)
O kadar olmaz heralde daha bırsey demedı henuzdoktorun ızın verıo mu cnm?
ben 4.5 kılo dogmusum mesela benım doktorum 4 kılonun ustunu normal dogurtturmuyorum dedı :S
ay maşallah hadı hayırlı doğumlar ınsallah.eveeeeetttt hastane çantamız hazır teyzeleri herşey yıkandı ütülendi ve yerleştirildi.bugün çok yorulduk kocişimle ben ama değdi valla artık içim çok rahat darısı hazırlık yapan annişlerin başına zemuszemus
oyy bu sıcakta mantı acanı ve yıyebileni takdir ederim.kocam erken gelıomus bugun ve bı arkadasa mantıya davetlıymısız :)
tam dıyetısyen oncesı olcak ıs mı yaaaaaa...
bı de ben cıktım ama cok trafık var dıyo saftırık ıftar oncesı tabı trafık olur azcık bekleyıp 8ı gecınde cıksa daha erken gelırdı eve ay benım zekı kocam yaaa ısırırım ben onukaydirigubbakcemile3
ay cnm ya napıcan atsan atamazsın satsan satamazsın. of cok can sıkıcı gercektenay sormayın yaa off kurtuldum akşamdan çok şükür.uyuzlar yaa iki kere kaynana ve görümce göbeğimi sevdi sinir oluyorum ssevmediğim insanlarımn karnımı ellemesine yaa.Zaten dün bebeğim çok huzursuz oldu çok üzdü beni sabahladık nerdeyse.Nazarları değiyor hep uyuzların.Odasına da 3 kere girip çıktılar ne yaptılarsa anlamadım ben içerdeyken girdiler ben tam gelirken de hemen çıktılar anlayamadım! odasını incelicem bugün bişey fln mı koydular acaba?bebek arabasını da almışsınız ben ne alcam şimdi diyo.dedim aylardır nerdeydiniz nerdeyse doğurcam yakında hastane çantamı hazırlıcam şimdi mi soruyosunuz dedim?Ordan görümcem de cadıııııı diyo gülerek sözde şirinlik yaparak laf sokuyor! dedim bugüne kdr nerdeydiniz sesiniz çıkmadı biz de aldık dedim ohhh:)))))))))))) ben bişey almıcam zaten artık dedi kaynanam. çok da umrumdaydı alması ya.görümcem oruçlu değildi.kaynanam zaten gecikti o kdr masa hazırladım yemek yaptım bit kdr yediler uyuzluklarına. kusura bakmayın çok bir şey yapamadım geç haber verdiniz hem de hamileyim biliosunz ki dedim. kaynanam ne dese beğenirsiniz " ben sana yemek mi yap dedim bişey istemedik senden" var yaaaa elimin tersiyle çarpasım geldi ağzının üstüne.insan teşekkür eder ya.görümce zaten tok gelmiş! yani beni deli ediyolar.neyse ki atlattım kurtuldum bi daha da onlara ne yemek yaparım ne pasta börek bitttiiiiiiii!!!!
ha bir de hiçbir şey almamış tabiki de kızıma ben demiştim size almaz diyekaydirigubbakcemile3 komşularım bile kızımın odasına bakmaya geldiklerinde elleri boş gelmediler.bunlar biri hala biri babaanne işte!
benim nerdeyse 3 haftadır fena midem yanma aşırı derecede azda bulantı ara ara önceden maden suyu içerdim geçrdi şimdi iyice azıyo
kesinlikle canım
maşallah büyütmüşsün bayağı canım
Figencim maşallah göbüşüne
Of şimdi bana kocaman geliyor son ayda needicez sağdan sola dönerken yataktan kalkarken anaaaamm allah ikiz üçüz annişlere sabır versin
[ı]benimde miğdem feci yanıyor bugün:bbo: [/ı]
üşütüyormuyuz acabaaahavalar sıca diğeee
HUGOY LÜX DENİZCİ BEBEK UYKU SETİ 80x140 GittiGidiyor.com'da
kızlar ben bu modeli çok beğendim
burda birkaç mağazaya bakacam eğer başka hoş model beğenemezsem bunu almayı düşünüyorum
benimde dr istediğin kadar gaviscon içebilirsin dedi. galiba gidip alıcam
HUGOY LÜX DENİZCİ BEBEK UYKU SETİ 80x140 GittiGidiyor.com'da
kızlar ben bu modeli çok beğendim
burda birkaç mağazaya bakacam eğer başka hoş model beğenemezsem bunu almayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?