2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeni gelen arkadaşlara tektar günaydınnnn

başakçımm benimde mide yanmalarım var özellkile yemekten sonraları çok yanıyorr:)

Kızlarrrrrrrr siz hiç göbişimi görmediniz şimdi göbek şova koydum göbekimi görün bakalımmm :)

figencim maşallah göbüşüne
of şimdi bana kocaman geliyor son ayda needicez sağdan sola dönerken yataktan kalkarken anaaaamm allah ikiz üçüz annişlere sabır versin

benim nerdeyse 3 haftadır fena midem yanma aşırı derecede azda bulantı ara ara önceden maden suyu içerdim geçrdi şimdi iyice azıyo

doktorun ızın verıo mu cnm?
ben 4.5 kılo dogmusum mesela benım doktorum 4 kılonun ustunu normal dogurtturmuyorum dedı :S
O kadar olmaz heralde daha bırsey demedı henuz

ay maşallah hadı hayırlı doğumlar ınsallah.

dogum cantasına ne koyuyorsunuz yazarmısın semacım. ınan bu konuda sıfırım sıfır

oyy bu sıcakta mantı acanı ve yıyebileni takdir ederim.

ay cnm ya napıcan atsan atamazsın satsan satamazsın. of cok can sıkıcı gercekten

kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. biraz işim var sonra yine gelicem öptüm

Günaydınlar arkadaşlar
aso geçmiş olsun diyelim muhteşem ikili atlatmışsın
bafo herşeyin yolunda olmasına çok sevindim seninle aramızda 2-3 vardı sanırım
benimde yasal iznim 10 eylül gibi başlar sanırım ama ben eylül sonuna kadar çalışıp eylül sonunda izne çıkmayı düşünüyorum
tabi benim zıpır erkenden gelmek istemezse
figenk benim göbüşümde senin ki gibi oldu walla
aman normaldir 7.ayı bitiriyoruz olsun o kadar

benimde dr istediğin kadar gaviscon içebilirsin dedi. galiba gidip alıcam

ya daha öncede yanmam olmuştu bana renine verdi oda bi halta aramadı gaviscon alıcam bende sanırım

yazıyım canım çantayı

anne için:

1 tane pijama takımı süslülerden
1 tane gecelik
2-3 tane pijamaya uygun süslü çorap
1 tane pijamaya uygun terlik hastane için (ben sabo aldım pembe)
1 paket pet
emzirme sütyeni
külot
lohusa tacı
havlu
göğüs pedi
emzirmek için yastık
hasta bezini sonra alıcaz
göğüs ucu kremi

bebek için:
1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane çıkışı takım penye battaniyesi içinde
bebek bezi
emzik
portbebe
battaniye (örgü),patik,yelek hava şartlarına göre hazır tutucam ama içine koymadım belki son dakika eklerim
ağız bezi
peçete,slak mendil bebek için ayrı kendin için ayrı

başka anneler pudra pişik kremi tırnak makası tarak vs başka şeylerde koymuş ben gerek görmedim onları evde kullanmaya başlarız heralde
birde sezeryan filan olucaksan belliyse kendin için diş macunu diş fırçası tarak eve gelirken giymek için 1 takım şöyle dışarda giymeye uygun eşofman (rahat) orda duş alırım diyorsan duş malzemeleri makyaj malzemeleri ben bunların hiçbirini koymadım olmazsa getirtirim evden yanımda taşımıycam

şimdilik bunlar geldi aklıma canım benim koyduklarım ve eklenebilecekler
umarım yardımcı olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…