güzelmiş canım.. benim oda takımıyla hediye gelicek 1 tane uyku seti, başka da almicam. daha çok nevresim kullanmayı düşünüyorum..
bir pijamam bile yokkk :roflol:
Ben sana alırım şekerim üzülmekaydirigubbakcemile3
bana da eşim d.günümde almıştı
ama benimde geceliğim yok
kendime almam gerekenleri düşünmeye fırsatım kalmıyor oğlumun eşyalarını tamamlamaya odaklanmış bi haldeyim
teşekkürr ederimm Şeniz
valla hayatım şaka bi yana da gittikçe şiştiğimden dolayı şimdiden almiyim dedim onları. eylülde alıcam inşallah ve de bir pijama bir gecelik o kadar çünkü bir daha böyle şişko olmicam allahın izniyle.
oğlumun da eksikleri var hala gerçi eksik bitmez de şu sıcaklar bi geçse :bbo:
Bende aslında biraz o yüzden bekliyorum
ne kadar tombik olacam belli değil kaydirigubbakcemile3 son ayı beklemek lazımboshayallersmile
nekadaaannn sıkıcı bigün boshayallersmile
heee bacım aynen öyle bi de sıcak yine ıyyyyyy yapış yapış sıkıldımm yaaa.....
AY SAĞOL CNM AMA O KADAR EKSIGIM VAR KIIIIIya daha öncede yanmam olmuştu bana renine verdi oda bi halta aramadı gaviscon alıcam bende sanırım
yazıyım canım çantayı
anne için:
1 tane pijama takımı süslülerden
1 tane gecelik
2-3 tane pijamaya uygun süslü çorap
1 tane pijamaya uygun terlik hastane için (ben sabo aldım pembe)
1 paket pet
emzirme sütyeni
külot
lohusa tacı
havlu
göğüs pedi
emzirmek için yastık
hasta bezini sonra alıcaz
göğüs ucu kremi
bebek için:
1 tane 10 lu 1 tane 5 li hastane çıkışı takım penye battaniyesi içinde
bebek bezi
emzik
portbebe
battaniye (örgü),patik,yelek hava şartlarına göre hazır tutucam ama içine koymadım belki son dakika eklerim
ağız bezi
peçete,slak mendil bebek için ayrı kendin için ayrı
başka anneler pudra pişik kremi tırnak makası tarak vs başka şeylerde koymuş ben gerek görmedim onları evde kullanmaya başlarız heralde
birde sezeryan filan olucaksan belliyse kendin için diş macunu diş fırçası tarak eve gelirken giymek için 1 takım şöyle dışarda giymeye uygun eşofman (rahat) orda duş alırım diyorsan duş malzemeleri makyaj malzemeleri ben bunların hiçbirini koymadım olmazsa getirtirim evden yanımda taşımıycam
şimdilik bunlar geldi aklıma canım benim koyduklarım ve eklenebilecekler
umarım yardımcı olmuşumdur
Günaydın kızlar ben geldim özet geçiyorum.
Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)
Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..
Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..
doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..
diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...
şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...
aa barays bak aklıma geldi, 3-4 gün önce rüyamda gördüm ben seni daha doğrusu seni değil de, forumda mı ya da birisi mi diyor ki barays doğum yapmış. ben de diyorum ki hadi be daha küçük bizim bebekler. bizim barays mı başkadır o, olamaz falan diyorum..
genelde rüyalarım çıkar ama inşallah böyle birşey olmaz tabii
Günaydın kızlar ben geldim özet geçiyorum.
Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)
Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..
Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..
doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..
diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...
şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?