2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin hanimlar bende simdi doktora gidiyorum gelince görüsürüz pasama bir bakayim napiyorkaydirigubbakcemile3

güzelmiş canım.. benim oda takımıyla hediye gelicek 1 tane uyku seti, başka da almicam. daha çok nevresim kullanmayı düşünüyorum..

barays çok güzel canım

benimde görümcem alıcak uyku setini bende nevresim takımı alıcam yeter heralde zamanla alınır artık pike çarşaf filan

bende kahvaltı hazırlıyım artık kocişide kaldırıyım kızımda açlıkta isyan etti uyudu sanırım
tıkınıp tekrar geliyim

hadi güzel haberlerle gel zeyncim. bakalım senin paşan ne kadar olmuşşş

barays çok hoş bence canım. ilkini beğendim.
semaveela cım. hastaneye ne kadar çok şey gidiyor öyle.
benim çantama sığar mı acaba?
daha hiçbiri hazır değil.

bir pijamam bile yokkk :roflol:

Ben sana alırım şekerim üzülmekaydirigubbakcemile3
bana da eşim d.günümde almıştı
ama benimde geceliğim yok
kendime almam gerekenleri düşünmeye fırsatım kalmıyor oğlumun eşyalarını tamamlamaya odaklanmış bi haldeyim

teşekkürr ederimm Şeniz

valla hayatım şaka bi yana da gittikçe şiştiğimden dolayı şimdiden almiyim dedim onları. eylülde alıcam inşallah ve de bir pijama bir gecelik o kadar çünkü bir daha böyle şişko olmicam allahın izniyle.
oğlumun da eksikleri var hala gerçi eksik bitmez de şu sıcaklar bi geçse :bbo:

Bende aslında biraz o yüzden bekliyorum
ne kadar tombik olacam belli değil kaydirigubbakcemile3 son ayı beklemek lazımboshayallersmile

Bende aslında biraz o yüzden bekliyorum
ne kadar tombik olacam belli değil kaydirigubbakcemile3 son ayı beklemek lazımboshayallersmile

aa barays bak aklıma geldi, 3-4 gün önce rüyamda gördüm ben seni daha doğrusu seni değil de, forumda mı ya da birisi mi diyor ki barays doğum yapmış. ben de diyorum ki hadi be daha küçük bizim bebekler. bizim barays mı başkadır o, olamaz falan diyorum..

genelde rüyalarım çıkar ama inşallah böyle birşey olmaz tabii

günaydın güzel anneler nasılsınız ?

bafocum maaşallah kuzuna canım ben de 30. haftamda gidicem doktora bakalım kaç haftada bir çağırıcak beni..

aso canım iyi kurtulmuşsun canım böyleleriyle karşılaşmak çok moral bozucu bebişin bile etkilenmiş kıyamam.. biraz düşünceli olmalılar

herkese merhabalar..bafo geçmişe baktımda maşallah kocaman olmuş kuzucukdoğurucam falan diye yazınca bi garip oldum valla sanki hep karnımızda taşıcaz gibi geliyor heyecan basıyor doğumu düşündükçe...

Günaydın kızlar ben geldim özet geçiyorum.

Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)

Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..

Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..

doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..

diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...

şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...

AY SAĞOL CNM AMA O KADAR EKSIGIM VAR KIIIII

kafamçokkarıştı

ZEYN cnm bakalım tosuncuk napıyo bizde merak ettik gamyoncuiremsu

maşşallah tosuncuğuna pirrroooppp
yirim onun pipisini beeenn opuyorumnanaktan

ama daha önce çok uyus olduğunu sölemişmiydim
biz burda diyetteyiz sen dolmalar börekler kirabiyeler dioon yaaa :mymeka:

hadi gözünaydın canım maşallah oğluşuna da sana da

Hayırlısı olsun canım
inan ben her an olabilir diye hazırlık yapıyorum
oğlumda bende sağlıklı olayım yeter kaydirigubbakcemile5

canım güzel haberlerle gelmişsin herşeyin yolunda güzel olmasına sevindim canım
şimdi ohhh afiyet olsun sanazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…