- 12 Ekim 2009
- 1.079
- 233
- 323
- 45
Günaydın kızlar ben geldim özet geçiyorum.
Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)
Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..
Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..
doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..
diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...
şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...
Günaydın kızlar
aynen nalancım şanslıyız galiba biraz biz..
ebeme gittim canım :roflol: çok tatlı kızz yaaa. kim aradı seni aşı için allah allah diyor.. dedim böyle böyle dediler güldü boşver sen dedi. kontrollerimi yaptı bir de bel fıtığı ameliyatı olduğumu duyunca kesinlikle genel sezeryan öneriyorum dedi..yine de dr unla bir konuş dedi ama..
günaydınlar herkesee, dün çok başım ağrıyordu bi de tansiyonum küçüğü 5,5 lardaydı eve gidince ağrı kesici içip direk uyumuşum bugün iyiyim çok şükür
haklısın bitanesi biliyorsun aynı yolda ilerliyoruz o kadar ciddiye alıyorum ki diyetimi bazen cok stres oluyorum. canım reçel ,bal, nutella her türlü tatlıyı istiyor cuma doktora gidicem bakalım ne diyecek. Nalancım benim şekerim çıktıktan sonra 2 kere daha açlık ve tokluk yaptırdık. şeker yükleme vucudu çok yoran birşey sonuçta düşünsene seker bize yasak adamlar aman şekere diyete dikkat diyor sonra kendi elleri ile dünya kadar şeker yüklüyor. Gerçi hatırladığım kadarı ile sana sadece 50 lik yapılmıştı. 100 lükte belkide çıkmayacak. Çünkü benim 100 lüğümde oldukça yüksek onun için çok ciddi bir diyetteyim. İnşallah senin çıkmaz canım. Bende henüz hiç kaçamak yapmadım ama her an bir nutellalı ekmek yiyebilirim:)
Günaydınlar herkeseee..
Asocum gözün aydın yavrim atlattın boşverrr gerisini ne halleri varsa görsünler.
bu havada üşüyecek miğdenin alnını karışlarım ben
benim velet galiba miğdeme bastırıyor birde yemeği fazla kaçırırsam o zaman felaket:bbo:
bir pijamam bile yokkk :roflol:
maşşallah tosuncuğuna pirrroooppp
yirim onun pipisini beeenn opuyorumnanaktan
ama daha önce çok uyus olduğunu sölemişmiydim
biz burda diyetteyiz sen dolmalar börekler kirabiyeler dioon yaaa :mymeka:
hadi gözünaydın canım maşallah oğluşuna da sana da
Hayırlısı olsun canım
inan ben her an olabilir diye hazırlık yapıyorum
oğlumda bende sağlıklı olayım yeter kaydirigubbakcemile5
canım güzel haberlerle gelmişsin herşeyin yolunda güzel olmasına sevindim canım
şimdi ohhh afiyet olsun sanazemuszemus
canım maşallah bebişine aferin kız sana diyetin gayet güzel gidiyor bende cuma gidicem kontrole edeki tertıya göre kilo almadım ama bakalım ne diyecek benim en merak ettiğim bebeğim kaç kilo olmuş umarım ona yarıyordur yediklerim. 1 aydır kilo almıyorum süper bana göre ama bakalım doktor ne diyecek. biliyorsun ben hızlı ilerledim 11 kilo aldım umarım 15 ile tamamlarım. hadi afiyet olsun sana hakettin yawruzz
Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)
Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..
Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..
doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..
diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...
şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...
benden bu kadarrrr...
oy maşallahhh cok sevındım probcum herseyın yolunda olmasıne afrın sana ve yavruna...
benim gecen ay gittiğinde de başı aşağıdaydı hala aşağıda. girdi mi yola öyle kaldı mı acaba anlamadım dr bana bişey de dedmedi . sorayım bakalım birdahaki sefere
kızııııımm ben de dıyetteyım ne var yemıom kı zaten onları sen gecen haftasonu peynırlı boreklerı gotururken ben kuru kahvaltı yapıodum nabeeeeerrrr... canım cok ıstedı acıbadem kurabıyesı ıkı gundur soyluodum bugun aldım yedım kı bı yerım sısmesın tatlım, yoksa durmak yok yola dvm, dıyete dvm :))
süpper haberlerle gelmişsin prop gözün aydın yavrim oğlunada sanada maşallah.
evet kurabiyeyi haketmişsin afiyet olsun..
Epidural nerden çıktı :bbo:
bafo ve prop maşallah kuzucklaırnıza.bütün bebekler 1 kiloyu hemen hemen aşmış durumda maşallah
prop maşallahkuzunada sanada tatlım..
ii sende yağ ve kas ölçümü yaptı diyetisyen bende yapmadı hamiş olduğum için, zararlı olabilir dedi...
zaten düşünüodum ıstıodum aklımca.. ebe vardı hastanede bı tane bız onermıyoruz gerek yok ıkınamıosunuz snr dogum uzuyo cok ugrasmamız gerekıo fln fln dıyıp durmustu.. ben de doktora bunları soyledım evet cok da verımlı ıkınamıosunuz ama cok bı problem degıl yanı o saglıklı seyreden bı dogumda dedı. işte onçün (nalan gıbı soyledım :)) ben de epidural ıstedıgıme karar verdım sımdılık ve saglıgım elverışlıyse..
Merhaba kızlar bu arada, laf yetiştirmkten selam vermeyi unuttum...
propcum maşallah oğluna ve de sana tabi kiinşallah başaşağı döner de normal yaparsın ama sen hileli normal yapcam diyosun bakıyorummmmmmmm :) nedense epidural normal bana hileli geliyorrr -tatlicadiarzu-
oh afiyet olsun kurabiyen hakettin sonuna kadar..
dün eylül annesi olcak arkadaşıma gittim, yazık yüzünden gözünden terler akıyodu. bayıldı bayılcak gibiydi çok üzüldüm haline yaa. kız dedim bu ne hal. ölüyorum, uyku yok, bunalıyorum dedi yazık.. ve de 20 gün kala göbeği çatlamış :S gösterdi poff dedim..
nasıl yanı zararı ne olabılır kı o aletın :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?