2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım maşallah bebişine aferin kız sana diyetin gayet güzel gidiyor bende cuma gidicem kontrole edeki tertıya göre kilo almadım ama bakalım ne diyecek benim en merak ettiğim bebeğim kaç kilo olmuş umarım ona yarıyordur yediklerim. 1 aydır kilo almıyorum süper bana göre ama bakalım doktor ne diyecek. biliyorsun ben hızlı ilerledim 11 kilo aldım umarım 15 ile tamamlarım. hadi afiyet olsun sana hakettin yawruzz

Günaydın kızlar

asoşum ufak sıyrıklarlada olsa atlatmışsın uğursuz geceyi umarım bi daha uzun süre görüşmezsiniz, sen kızının odasını da iyice bi kontrol et bakalım muska felan mı koydular odaya, nolur nolmaz dimi....

valla öle canım biz kayınvalde açısından biraz şanslıyız herhalde...

senin sezeryan kesinleşti o zaman desene...

günaydınlar herkesee, dün çok başım ağrıyordu bi de tansiyonum küçüğü 5,5 lardaydı eve gidince ağrı kesici içip direk uyumuşum bugün iyiyim çok şükür

geçmiş olsun canım, tansiyon düşük olduğu zaman tatlı önerirler, biraz çikolata felan atıştır ii gelir...

bu c.tesi 75 lik yükleme yapılcak bana bakalım ne çıkacak bende merak ediyorum açıkcası, belki benimde sende olduğu gibi yüksek çıkacak ve daha katı bi rejim verecekler, hayırlısı olur inşallah, ama nolursa olsun bu pazar benim kaçamak günüm olacak...

ya sende haftada bir gün bir öğünde ufak bi kaçamak yap nolcek yani o kadardan, ama yinede senin bileceğin bi şi tabi ben kışkırtmayayım seni şimdi....kötükedihüso

Günaydınlar herkeseee..

Asocum gözün aydın yavrim atlattın boşverrr gerisini ne halleri varsa görsünler.

Fınfık sen naptın dün akşam, gittin mi görümceni görmeye...

bu havada üşüyecek miğdenin alnını karışlarım ben
benim velet galiba miğdeme bastırıyor birde yemeği fazla kaçırırsam o zaman felaket:bbo:

sizin bebelerin saçları çıkmaya başladı bence ondan mideniz yanıyordur bu kadar, üşütmekle alakası yoktur bence...

bir pijamam bile yokkk :roflol:

benimde yok valla, ama hastanedeki hemşire sadece gecelik ve sabahlık getir dedi...

maşşallah tosuncuğuna pirrroooppp
yirim onun pipisini beeenn opuyorumnanaktan

ama daha önce çok uyus olduğunu sölemişmiydim
biz burda diyetteyiz sen dolmalar börekler kirabiyeler dioon yaaa :mymeka:

kızııııımm ben de dıyetteyım ne var yemıom kı zaten onları sen gecen haftasonu peynırlı boreklerı gotururken ben kuru kahvaltı yapıodum nabeeeeerrrr... canım cok ıstedı acıbadem kurabıyesı ıkı gundur soyluodum bugun aldım yedım kı bı yerım sısmesın tatlım, yoksa durmak yok yola dvm, dıyete dvm :))

hadi gözünaydın canım maşallah oğluşuna da sana da

teşekkür ederiz kızzzzlllaaaarrrrr...
evet dun gece mantı yemeseydın dedı dıyetısyen belkı kılo bıle almamıssın dıcektım ama sımdı tam anlayamıoruz sayende dedı :) yıne de yağların azalmıs olması cok guzel alınan verılen kılo da onemlı degıl yaglar gıdıor kaslar gelıor super superrr :))

oy maşallahhh cok sevındım probcum herseyın yolunda olmasıne afrın sana ve yavruna...

benim gecen ay gittiğinde de başı aşağıdaydı hala aşağıda. girdi mi yola öyle kaldı mı acaba anlamadım dr bana bişey de dedmedi . sorayım bakalım birdahaki sefere

süpper haberlerle gelmişsin prop gözün aydın yavrim oğlunada sanada maşallah.

evet kurabiyeyi haketmişsin afiyet olsun..

Epidural nerden çıktı :bbo:

barayscım çok guzelmiş takım ama içindeki maddelere dikkat et tinmi?
Dışı:Trikoton kumaş

İçi : Özel apreli silikon???

ben hiç duymadım apreli silikon.. bir bakıver istersen birde 100 liradan daha ucuza satılıyoor magazalarda ben arastırmıstım. ama almadım henuz

yola gırer mı tatlım dogumdan 1 hafta once gırıyo kanala daha cok var alemsin..
ama baş aşağı dursaydı benımkı ben de mutlu olurdum.. 32den sonra eger hala bası aşağıdaysa sadece ,%1 ihtimal tekrar ters donermıs yoksa artık hep asagıda kalırmıs oyle okumustum.. işalla benımkı de senın kız gıbı uslu cocuk olup aşağıya doner basını :)

prop maşallah kuzunada sanada tatlım..

ii sende yağ ve kas ölçümü yaptı diyetisyen bende yapmadı hamiş olduğum için, zararlı olabilir dedi...

hee iyi dedin onu götürmüştüm börekleri :roflol:
geçen perşemde bende eminönünden bademli kirabiye almıştım kutusunu bile açamıyom korkumdan çirkefliğim ondan :roflol:
bende akşama bi ısırık alim bari bi yerim şişmesin kaydirigubbakcemile3

propcum maşallah oğluna ve de sana tabi ki inşallah başaşağı döner de normal yaparsın ama sen hileli normal yapcam diyosun bakıyorummmmmmmm :) nedense epidural normal bana hileli geliyorrr -tatlicadiarzu-

oh afiyet olsun kurabiyen hakettin sonuna kadar..

dün eylül annesi olcak arkadaşıma gittim, yazık yüzünden gözünden terler akıyodu. bayıldı bayılcak gibiydi çok üzüldüm haline yaa. kız dedim bu ne hal. ölüyorum, uyku yok, bunalıyorum dedi yazık.. ve de 20 gün kala göbeği çatlamış :S gösterdi poff dedim..

süpper haberlerle gelmişsin prop gözün aydın yavrim oğlunada sanada maşallah.

evet kurabiyeyi haketmişsin afiyet olsun..

Epidural nerden çıktı :bbo:

zaten düşünüodum ıstıodum aklımca.. ebe vardı hastanede bı tane bız onermıyoruz gerek yok ıkınamıosunuz snr dogum uzuyo cok ugrasmamız gerekıo fln fln dıyıp durmustu.. ben de doktora bunları soyledım evet cok da verımlı ıkınamıosunuz ama cok bı problem degıl yanı o saglıklı seyreden bı dogumda dedı. işte onçün (nalan gıbı soyledım :)) ben de epidural ıstedıgıme karar verdım sımdılık ve saglıgım elverışlıyse..

bafo ve prop maşallah kuzucklaırnıza.bütün bebekler 1 kiloyu hemen hemen aşmış durumda maşallah
ayıcık oldu hepsi..
prop maşallah kuzunada sanada tatlım..

ii sende yağ ve kas ölçümü yaptı diyetisyen bende yapmadı hamiş olduğum için, zararlı olabilir dedi...

nasıl yanı zararı ne olabılır kı o aletın :S
saol cnm.. benım tosunum bana benzemıcek galıba ama kısmet napcaz artık :))

peki doğum fiyatlarını neyim öğrendinmi ben hiç sormadım ne kadan acaba

prop maşşallah bebeğine.
bende sağlık ocağında dijitalde tartılmıştım. 70,5 çıktı.
şok oldum tabi 3 haftada 3 kilo almam mümkün değil aynı şeyleri yiyorum.
çok fazla hamurişi yemiyorum. şokellayı biraz fala kaçırmıştım. birde cola yı abarttım biraz onu da bıraktım. umarım tartı yanlıştır.
herkes 80 kilo gidersin doğuma diyor.

yesss bence de hileli kesınlıkle.. normal dedıgın agrı kesıcısız, mudahalesız olur yanı..
ama cnm annemın 28 saatlık bı sancı durumu var ve bebegın ırı bebek olma durumları.. bunun gıbı konuları goz ardı edemem dogum genetık ozellıkler tasıyo bılıosun.. epıdurale zaten bılıosun açılma basladıktan snr karar verılıo hele bı o zmn gelsın durum neyı gosterırse onu ıstıcem, illa epidural demıorum yanı kesınlıkle ama illa normal dıorum :)) hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…