zaten düşünüodum ıstıodum aklımca.. ebe vardı hastanede bı tane bız onermıyoruz gerek yok ıkınamıosunuz snr dogum uzuyo cok ugrasmamız gerekıo fln fln dıyıp durmustu.. ben de doktora bunları soyledım evet cok da verımlı ıkınamıosunuz ama cok bı problem degıl yanı o saglıklı seyreden bı dogumda dedı. işte onçün (nalan gıbı soyledım :)) ben de epidural ıstedıgıme karar verdım sımdılık ve saglıgım elverışlıyse..
propcum maşallah oğluna ve de sana tabi kiinşallah başaşağı döner de normal yaparsın ama sen hileli normal yapcam diyosun bakıyorummmmmmmm :) nedense epidural normal bana hileli geliyorrr -tatlicadiarzu-
oh afiyet olsun kurabiyen hakettin sonuna kadar..
dün eylül annesi olcak arkadaşıma gittim, yazık yüzünden gözünden terler akıyodu. bayıldı bayılcak gibiydi çok üzüldüm haline yaa. kız dedim bu ne hal. ölüyorum, uyku yok, bunalıyorum dedi yazık.. ve de 20 gün kala göbeği çatlamış :S gösterdi poff dedim..
prop maşşallah bebeğine.
bende sağlık ocağında dijitalde tartılmıştım. 70,5 çıktı.
şok oldum tabi 3 haftada 3 kilo almam mümkün değil aynı şeyleri yiyorum.
çok fazla hamurişi yemiyorum. şokellayı biraz fala kaçırmıştım. birde cola yı abarttım biraz onu da bıraktım. umarım tartı yanlıştır.
herkes 80 kilo gidersin doğuma diyor.
normal 1500peki doğum fiyatlarını neyim öğrendinmi ben hiç sormadım ne kadan acaba
prop maşşallah bebeğine.
bende sağlık ocağında dijitalde tartılmıştım. 70,5 çıktı.
şok oldum tabi 3 haftada 3 kilo almam mümkün değil aynı şeyleri yiyorum.
çok fazla hamurişi yemiyorum. şokellayı biraz fala kaçırmıştım. birde cola yı abarttım biraz onu da bıraktım. umarım tartı yanlıştır.
herkes 80 kilo gidersin doğuma diyor.
yesss bence de hileli kesınlıkle.. normal dedıgın agrı kesıcısız, mudahalesız olur yanı..
ama cnm annemın 28 saatlık bı sancı durumu var ve bebegın ırı bebek olma durumları.. bunun gıbı konuları goz ardı edemem dogum genetık ozellıkler tasıyo bılıosun.. epıdurale zaten bılıosun açılma basladıktan snr karar verılıo hele bı o zmn gelsın durum neyı gosterırse onu ıstıcem, illa epidural demıorum yanı kesınlıkle ama illa normal dıorum :)) hayırlısı..
normal 1500
sezeryan 1750
epidural normal 1700
epidural sezeryanı sormadım..
bır gecelık yatak ucretı, bebegın ılk muayenesı, topuk kanı dahil..
bebegın aşıları, küvez fln gerekırse onlar dahil değil..
yeni doğan yoğun bakımı varmış bu arada onu da görmüş oldum..
bunlar bağkurlu fıyatlar cnm sne de sgk lıydın galıba..
ayıcık oldu hepsi..
nasıl yanı zararı ne olabılır kı o aletın :S
saol cnm.. benım tosunum bana benzemıcek galıba ama kısmet napcaz artık :))
merhaba nalancım evet görümcemi görmeye gittik dün akşam boshayallersmile
nevet canım ben de hamileler kas yağ ölçümü yapan basküllere çıkmaz diye biliyorum. hatta bir yerde çıkma sen demişlerdi bana ordan aklımda kalmış..
normal 1500
sezeryan 1750
epidural normal 1700
epidural sezeryanı sormadım..
bır gecelık yatak ucretı, bebegın ılk muayenesı, topuk kanı dahil..
bebegın aşıları, küvez fln gerekırse onlar dahil değil..
yeni doğan yoğun bakımı varmış bu arada onu da görmüş oldum..
bunlar bağkurlu fıyatlar cnm sne de sgk lıydın galıba..
aa ben 78.7 im zaten :))) 80 le gıtmeyı planlıodum ben de :roflol:
bijo bugun doktora onu da soyledım ekım ortasında kültürümü fln herseyımı alın son anda mantar var fln demeyın bana dedım.. caresız dert dııl ama bastan muayene etmıolar onu snr normal doguramazsın dıolar..
amiiiiinnnnnnn cnm normal ısteyen herkes normal ve az acı cekerek dogurur işallaaa
bafocum doktorum izin verdi cola içmeme! pazar günleri içiyordum sadece.
propcum kaç kilo aldın toplamda?
9.5 aldım nee yazık ki :)bafocum doktorum izin verdi cola içmeme! pazar günleri içiyordum sadece.
propcum kaç kilo aldın toplamda?
prop maaşallahhh yavrunla sana
herşeyin yolunda olmaısna çok sevindim hemen hemen aynı tarihlerde gidicez tekrar doktora. ben de gittiğimde konuşucam doğumu. inşallahh normal doğum olur.
o başından beri çekiyodu mantarı, ilk dr.u umursamamıştı gerizekalı. 9.ayında benim şimdiki dr uma geçmişti ama tabi herşey için çok geçti..
kız sen sorucaktın dr a kilo verme işini unuttun de miiklava:
BENDE SABAH AVRUPA HASTANESINE SORDUM (FLORANCE GRUBU SSK HAS.)
NORMAL 1200+EPİDURAL 600
SEZERYAN 2200
+ 2000 DR UCRETI bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?