2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol::roflol::roflol: bunu bizim bi arkadaşımız böle sölüyo, benim ondan aklımda kalmış, yazmasıda kısa olduğu üçün (bunuda böle sölüyo) öle yazıyorum...ama her seferinde o konuşurken gülesim geliyo...:roflol::roflol::roflol:

ayyy cok tırsıyorum catlamaktan

kötükedihüso neyyyy cola mı ıcıyorsunnn.. sakınnnnnnnnnnn

peki doğum fiyatlarını neyim öğrendinmi ben hiç sormadım ne kadan acaba
normal 1500
sezeryan 1750
epidural normal 1700
epidural sezeryanı sormadım..
bır gecelık yatak ucretı, bebegın ılk muayenesı, topuk kanı dahil..
bebegın aşıları, küvez fln gerekırse onlar dahil değil..
yeni doğan yoğun bakımı varmış bu arada onu da görmüş oldum..
bunlar bağkurlu fıyatlar cnm sne de sgk lıydın galıba..

aa ben 78.7 im zaten :))) 80 le gıtmeyı planlıodum ben de :roflol:

hadi bakalım inşallah sorunsuz epiduralsiz kolay bir normal doğum yaparsın..

eşimin yeğeni saat sabah 10 da sancılandı, 15,30 da dr dedi ki 8,5 cm acılmıs 2 ıkınmana bakar ama enfeksiyon (mantar) var normale almiyim seni falan filan.. hep o aklımda demek ki böyle kısa sürede ve kolay açılma da olabiliyor. inşallah size yani normal doğum isteyen herkese böyle olur :)

benım kıcım catlıo zaten gobegım de kesın catlar ben kendımı bu acı gercege alıstırıorum sımdıden...

bana doktorum da dıyetısyen de bısı demedı o olcum aletı hakkında ben de herhangı ters bısı okumadıgım ıcın cıkıyorum sımdık :) okursam işler degısebılır :)

ben de cola ıcıom cnm ıstedıkce .. kahveyle aynı bence zararı.. tabı kı cok ıcıorum dıyemem hamıle kaldıgımdan berı toplam 10 bardak ıcmısımdır heralde :)

onçüünnnn nalan.. öyle işte :))

Evet sgk lıyım bir sorayım bakayım bende..

bafocum doktorum izin verdi cola içmeme! pazar günleri içiyordum sadece.
propcum kaç kilo aldın toplamda?

prop maaşallahhh yavrunla sana
herşeyin yolunda olmaısna çok sevindim hemen hemen aynı tarihlerde gidicez tekrar doktora. ben de gittiğimde konuşucam doğumu. inşallahh normal doğum olur.

ayıcık oldu hepsi..

nasıl yanı zararı ne olabılır kı o aletın :S
saol cnm.. benım tosunum bana benzemıcek galıba ama kısmet napcaz artık :))

olsun baba tarafına benzeyecekmiş işte yinede sizin tarafa benziyecek işte...

valla bana öle dedi dr., ve yağ kas ölçümünü doğumdan sonra yapacağını söledi...

merhaba nalancım evet görümcemi görmeye gittik dün akşam boshayallersmile

hadi ya, kaçamadın demek...

nevet canım ben de hamileler kas yağ ölçümü yapan basküllere çıkmaz diye biliyorum. hatta bir yerde çıkma sen demişlerdi bana ordan aklımda kalmış..

he valla banada öle dedi dr.

bijo bugun doktora onu da soyledım ekım ortasında kültürümü fln herseyımı alın son anda mantar var fln demeyın bana dedım.. caresız dert dııl ama bastan muayene etmıolar onu snr normal doguramazsın dıolar..

amiiiiinnnnnnn cnm normal ısteyen herkes normal ve az acı cekerek dogurur işallaaa

bu erensezen nerde yaa yazlıkta doğurucak valla bu gidişle akannehir

BENDE SABAH AVRUPA HASTANESINE SORDUM (FLORANCE GRUBU SSK HAS.)
NORMAL 1200+EPİDURAL 600
SEZERYAN 2200

+ 2000 DR UCRETI bilmiyorumkismile

abowwwwww öküs gibi yedim hem sinirimden hemde tam kahvaltım biterken ablam sıcak çıtır simit getirdi dayanamadım hainler hem şişko diyolar hemde tıkıp duruyolar

bafo,bıjo,melodi canlarım bende ağırlığı çantaya verdim zaten onların dışında pek bişyim yok daha doğuma kadar tamamlıycam inşallah sizde başlayın ufaktan çantaya vakit geliyor

prop güzel haberlerle gelmişsin maşallah

o başından beri çekiyodu mantarı, ilk dr.u umursamamıştı gerizekalı. 9.ayında benim şimdiki dr uma geçmişti ama tabi herşey için çok geçti..

kız sen sorucaktın dr a kilo verme işini unuttun de mii klava:

bafocum doktorum izin verdi cola içmeme! pazar günleri içiyordum sadece.
propcum kaç kilo aldın toplamda?
9.5 aldım nee yazık ki :)
prop maaşallahhh yavrunla sana
herşeyin yolunda olmaısna çok sevindim hemen hemen aynı tarihlerde gidicez tekrar doktora. ben de gittiğimde konuşucam doğumu. inşallahh normal doğum olur.

herkes boyle normal ıstedıkce ben mutlu oluyorum valla :) işalla ıstedıgımız gıbı olur işalla.. artık dogumu da konusmak laızm tabı doktor bugun suyun gelırse sancın tutarsa ara hemen dedı dedım noluoz eskıden boyle seyler demezdınız e 28. haftada artık boyle seyler soyluoruz dedı :)

istanbulda doğum fiatları çok pahalıymış.
bağkura rağmen.
benim sigorta anlaşmalı hastanede, 370 normal 390 sezeryan. 1 gece kalıyorsun yemek, refakatçi yemeği dahil.
2 gece kalınca fiyat 700 tl yi buluyormuş.

poffffffffffffffffakannehir
ne kızıosun el kdr kıza ya.. unuttum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…