poffffffffffffffffakannehir
ne kızıosun el kdr kıza ya.. unuttum...
bijo hatırlatsaydın yani ölür müydün hatırlatsan .. madem unutcamı bılıodun.. tabı unutayım da sen de bana kız dıye bılerek hatırlatmadın, seni gidiiiiiiiaklinialirimsmile
selam canım üzülme şeker sorunu olan bir sürü arkadaşımız var geçici bir durum artık idare ediceksiniz mecburen..bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi
benım kıcım catlıo zaten gobegım de kesın catlar ben kendımı bu acı gercege alıstırıorum sımdıden...
bana doktorum da dıyetısyen de bısı demedı o olcum aletı hakkında ben de herhangı ters bısı okumadıgım ıcın cıkıyorum sımdık :) okursam işler degısebılır :)
ben de cola ıcıom cnm ıstedıkce .. kahveyle aynı bence zararı.. tabı kı cok ıcıorum dıyemem hamıle kaldıgımdan berı toplam 10 bardak ıcmısımdır heralde :)
onçüünnnn nalan.. öyle işte :))
slm kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
neyse şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 50 gramda şekerim yüksek çıktı
yarın 100 gram uygulanacak ama biz çok üzüldük inşallah düzene girer
ama bebeğim 850 gram olmuş dr normal dedi
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi
yemege gıdenlere afıyet olsun..
ben de bugun bezelye ve de kabak pısırecegım.. hatta baslasam ufaktan bı yandan sızle konusurken ıyı olceeekkk
slm kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
neyse şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 50 gramda şekerim yüksek çıktı
yarın 100 gram uygulanacak ama biz çok üzüldük inşallah düzene girer
ama bebeğim 850 gram olmuş dr normal dedi
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi
herkes yemeğe gitti herhalde...
ben 2 gibi yicem...
ben sabah yaptım bütün yemeklerimi Allahtan o işim bitti, birazdan ortalığı bi süpüreyim sileyim sonrada bi duş alıp eşimi beklerim erken gelcekmiş bugün, akşam mobilyaları getirceklermiş, inşallah yine bi terslik çıkmaz...
hadı hayırlı olsun cnm mobılyalar.. işalla bugun de bı yamuk yapmazlar..
benım evımı cıddı anlamda bok goturuyo ama evde durmadıgım ıcın temızlık yapamıorum :) kadın alcam ama kadından once işlerım var evde dolapların ıcını duzenlemek fln gıbı erteledıkce ertelıorum onu da.. valla kokcaz yakında..
yemege de baslıcaktım tam bı baktım etım cozulmemıs daha dısarı aldım dısarda daha cabuk cozulur ben de ondan snr yaparım yemegımı..
ay benım gecem kabus gıbı gectı bu arada.. doguma kadar bır daha asla ve asla mantı yemıcem inanılmaz rahatsız ettı cok sıkıstırdı benı patlıcaktım ya.. gece sureklı uyandım ..tobeler olsun bı daha.. ben sımdı gıdıp bıraz yatayım yorgun ve de uykusuzum.. gorusuruz nalan ve dıger herkes :)
aynen ben de nalancım cokacimcoook
ocak için servis gelecek ben de onları bekliyorum..
allahım evimde olmayı çok özlüyorum. herşeyim düzenliydi. istediğim yemeği yapıp yiyordum.
yediğim menüyü söyliyeyim.
patatesli tavuk kanat salçalı pişmiş. tavukta et aradım durdum.
salçalı makarna, açlıktan mecbur yedim.
çoban salata en iyisi buydu.
yanında ne meyve ne tatlı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?