2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijo hatırlatsaydın yani ölür müydün hatırlatsan .. madem unutcamı bılıodun.. tabı unutayım da sen de bana kız dıye bılerek hatırlatmadın, seni gidiiiiiiiaklinialirimsmile

yemege gıdenlere afıyet olsun..
ben de bugun bezelye ve de kabak pısırecegım.. hatta baslasam ufaktan bı yandan sızle konusurken ıyı olceeekkk

slm kızlar ben annemlerdeydim bikaç gündür bugün eşimle dr kontrolüne geldim eşimle internet cafeye girdik o iş başvurusu yapacaktı ben de bir topiğe girdim
neyse şeker yüklemesi yaptırdım sonuç 50 gramda şekerim yüksek çıktı
yarın 100 gram uygulanacak ama biz çok üzüldük inşallah düzene girer
ama bebeğim 850 gram olmuş dr normal dedi
ben de 55 kg olmuşum
bu arada bebeğin başındaki su oranı 9 mm çıkmış sınıra yakınmış iki hafta sonra yine kontrole gel dedi 12 den fazla olursa hidrosefal olma ihtimali olabilir ama korkma dedi durumun ciddi değil ama yine de sen gel dedi

bijo hatırlatsaydın yani ölür müydün hatırlatsan .. madem unutcamı bılıodun.. tabı unutayım da sen de bana kız dıye bılerek hatırlatmadın, seni gidiiiiiiiaklinialirimsmile

ben de unuttum kızım ya :roflol: hatta az önce "ne sorcaktı yaa prop dr.a benim için" diye baya düşündüm bile :1rolleyes:

selam canım üzülme şeker sorunu olan bir sürü arkadaşımız var geçici bir durum artık idare ediceksiniz mecburen..

hidrosefal ne demekmiş ki allah allah ilk defa duydum, bi bakim nete. inşallah önemli bişey değildir ve yükselmez seviyesi..

ben hamile kaldığımdan beri sadece 1 bardak cola içtim onuda midem hazmetmedi çıkarttım valla, artık doğumdan sonra buz gibi bi cola içerim...

geçmiş olsun..
şekeri takma duzelır dıyetle..
otekı ıcın de doktor ne dedıyse yaparsın bişicikler olmaz mrk etme..

inşallah prop cum dr da zaten düzenli kontroller yaptık mı pek sorun olmaz dedi
ben de zaten şekeri yüksek çıkanları görüp de sonradan düzene girdiğini okuyunca rahatlıyorum

Allahım kuaför evimin altında gidipde bir kaşımı aldırmaya üşeniyorum çim adam gibi geziyorum kaç gündür offf ya sıcakta kıl tüyle hiç uğraşılmıyor çıkmasalar keşke...

yemege gıdenlere afıyet olsun..
ben de bugun bezelye ve de kabak pısırecegım.. hatta baslasam ufaktan bı yandan sızle konusurken ıyı olceeekkk

ben sabah yaptım bütün yemeklerimi Allahtan o işim bitti, birazdan ortalığı bi süpüreyim sileyim sonrada bi duş alıp eşimi beklerim erken gelcekmiş bugün, akşam mobilyaları getirceklermiş, inşallah yine bi terslik çıkmaz...

gözünaydın maşallah kuzuna ve geçmiş olsun, umarım 100 lük yüklemede bi şi çıkmaz, sende bize katılırsın nolcek, rejime birlikte devam ederiz....

hadı hayırlı olsun cnm mobılyalar.. işalla bugun de bı yamuk yapmazlar..
benım evımı cıddı anlamda bok goturuyo ama evde durmadıgım ıcın temızlık yapamıorum :) kadın alcam ama kadından once işlerım var evde dolapların ıcını duzenlemek fln gıbı erteledıkce ertelıorum onu da.. valla kokcaz yakında..
yemege de baslıcaktım tam bı baktım etım cozulmemıs daha dısarı aldım dısarda daha cabuk cozulur ben de ondan snr yaparım yemegımı..

ay benım gecem kabus gıbı gectı bu arada.. doguma kadar bır daha asla ve asla mantı yemıcem inanılmaz rahatsız ettı cok sıkıstırdı benı patlıcaktım ya.. gece sureklı uyandım ..tobeler olsun bı daha.. ben sımdı gıdıp bıraz yatayım yorgun ve de uykusuzum.. gorusuruz nalan ve dıger herkes :)

allahım evimde olmayı çok özlüyorum. herşeyim düzenliydi. istediğim yemeği yapıp yiyordum.
yediğim menüyü söyliyeyim.
patatesli tavuk kanat salçalı pişmiş. tavukta et aradım durdum.
salçalı makarna, açlıktan mecbur yedim.
çoban salata en iyisi buydu.
yanında ne meyve ne tatlı!

bende kaynananın gördüğü yerleri yapıyorum, kadının gelip şöle kıyı köşe bi girişmesi lazım valla, camları pok götürüyo, perdeler yıkancak daha, bir sürü iş var, bebek odasının halısı bi güzel silincek oranın perdeleri ütülencek daha, çok iş var çok...

ben bugün yine üstün körü yapimda haftaya çağırmayı düşünüyorum, gelirse tabi...

hadi sana ii uykular tatlım, bende biraz tavla oynim...

afiyet olsun ama senin pek hoşuna gitmemiş herhalde, neyse yemek veriyorlar ya onada şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…