2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selamm
geçmişi okuym dedım ammada yazmışsınız dünden beri okuyamadımm:umursamaz:
prop aynen benım evde aldı başını gidiyo gene . bırazdan kalkıp süpürcem ben, sende süpüürrr tertemız otur sonra kaydirigubbakcemile3

Günaydınlar herkeseee..

Asocum gözün aydın yavrim atlattın boşverrr gerisini ne halleri varsa görsünler.

teşekkür ederim kızlar hepinize,gazam mübarek olsun en azından şimdilik =)))))
asoşun şekeri ne çıkmış acaba, hatun kabolmuş ortalıktan, kesin uyuya kalmıştır koltukta yazışırken...
canımmm ayy sorma saat 10da yatak odasına gittim azcık uzanayım dedim bir uyandım saat 1 olmuş tüm gece uykusuz geçti ya vücut çöktü herhalde.kızım çok huzursuzdu feci şekilde hem de

aso dün kaynana krizi yaşanmış gene. iftara gelıyoruz demıs bıde ayy ne gıcık . sonrasını yazdınmı okuyamadım okuyabılırsem okucam bakalım ... :))
bızımkılerden ses yok. görüşmüyoruz kaç gündür aman görmeyım. beklıyodur kesın iftara çağırcam dıye ama daha çok bekleerrr :mymeka:

nalancım evet şükür yemek veriliyor.
sadece ben değil çoğu kişi beğenmiyor yemekleri.

gözünaydın propp görmüşsün bebeğini herşey yolundaymış süperrr çok sevindimm

bende göbişimi koydum topiğe nasıl büyümüş göbiş:)

valla sorma ama allahtan bu ustalar dakik (ocak sayesinden ahbap olduk da) .. 14,30-16,30 arası geliceklermiş..

he valla öle oluyo, anlatmıştım ya bizde kombicilerle öleydik bi ara, ama artık uzun seneler kombici görmek istemim...

tahlil sonuçıarmı doktora mail attım şimdi bir de arayım bakayım

hoş geldin asoşum, tahmin ettim zaten uyuya kaldığını, dün yordular seni, kızınıda huzursuz ettiler gece uyuyamadın tabi...

ara bakalım ne dicek dr.un canım, inşallah ii çıkmıştır ki senin yüksek çıkacağını sanmıyorum ben zaten...

nalancım evet şükür yemek veriliyor.
sadece ben değil çoğu kişi beğenmiyor yemekleri.

söleyin o zaman toplu şekilde insan kaynakları felan yok mu şirketin ya da bu işlere kim bakıyorsa artık, dışardan mı alıyorsunuz şirkettemi yapılıyor yemekler, eğer şirkette yapılıyorsa çok basit halledersiniz, dışardan alıyorsanız aldığınız şirketi değiştirin olsun bitsin, neden size eziyet çektiriyorlar ki...

benım göbeğimde ağırlaştı iice yatarken zorlanıyorum sağa sola dönerken .
bızım kız kaç gram oldu acaba merak ediyorum .
göbek deliğimin şeklide değişti kafamçokkarıştı

Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalım

pöfff miğdem çok fena yanıyoo:bbo:

gaviscon al bebeğim çok ii geliyo, bide mideni çok boş bırakma, arada ufak tefek midene dokunmayacak şeyler atıştır, kızın saçlı olacak demek...

süt, yoğurt, domates, çiğ sebze, çikolata, baklagiller, çay, kahve, asitli içecekler, kızartma, çok yağlı ve salçalı yemekler mideye zararlı kızlar, daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar, mide yanması olan arkadaşlar bunlardan uzak duracak, ya da çok az tüketecek, haberiniz ola...

benım göbeğimde ağırlaştı iice yatarken zorlanıyorum sağa sola dönerken .
bızım kız kaç gram oldu acaba merak ediyorum .
göbek deliğimin şeklide değişti kafamçokkarıştı
benimki çoktan değişti nerdeyse çıkmak üzere dışarı çok garip görünüyor

pöfff miğdem çok fena yanıyoo:bbo:
Sbah beyaz peynir yedin mi?Beyaz peynir de yapıyor :S deneyerek gördüm.Ben çok fena mide problemi yaşıyorum hamilelikte reflü oldum.Yanıyor acayip dayanılmaz şekilde ve ağzıma gelen sularla boğulcak gibi oluyorum yatarken. O yüzden yatmaya yakın en az 1 saat önce bişey yemiyorum geceleri rahat etmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…