Günaydınlar herkeseee..
Asocum gözün aydın yavrim atlattın boşverrr gerisini ne halleri varsa görsünler.
Günaydınlar arkadaşlar
aso geçmiş olsun diyelim muhteşem ikili atlatmışsın
bafo herşeyin yolunda olmasına çok sevindim seninle aramızda 2-3 vardı sanırım
benimde yasal iznim 10 eylül gibi başlar sanırım ama ben eylül sonuna kadar çalışıp eylül sonunda izne çıkmayı düşünüyorum
tabi benim zıpır erkenden gelmek istemezse
figenk benim göbüşümde senin ki gibi oldu walla
aman normaldir 7.ayı bitiriyoruz olsun o kadar
teşekkür ederim kızlar hepinize,gazam mübarek olsun en azından şimdilik =)))))günaydın güzel anneler nasılsınız ?
bafocum maaşallah kuzuna canım ben de 30. haftamda gidicem doktora bakalım kaç haftada bir çağırıcak beni..
aso canım iyi kurtulmuşsun canım böyleleriyle karşılaşmak çok moral bozucu bebişin bile etkilenmiş kıyamam.. biraz düşünceli olmalılar
canımmm ayy sorma saat 10da yatak odasına gittim azcık uzanayım dedim bir uyandım saat 1 olmuşasoşun şekeri ne çıkmış acaba, hatun kabolmuş ortalıktan, kesin uyuya kalmıştır koltukta yazışırken...
şöle usta beklemyede sinir oluyorum çok gıcık bi durum ama illa evde bi şi ler bozuluyo..
Günaydın kızlar ben geldim özet geçiyorum.
Bebeğim gayet sağlıklı, amniyon sıvısı normal, kilosu 1005 ya da 1015 gr hatırlayamıorum su anda, boyu da 37-40 cm arası cok hareket ettıgı ıcın tam bır olcu alamadık, her zamankı gıbı ınanılmaz otesı hareketlıydı doktor sımdıden allah kolaylık versın dedı :)
Oğlum yan duruyor hala, daha dogrusu capraz, ben hıssedıodum zaten yan durdugunu, doktorum galıba donme asamasında capraz olmasını ona baglıyorum dedı, işalla dedım, 32. haftaya kdr donmesı gerekıo dıyor ınternettekı kaynaklar fln ama doktor 38. haftada bıle donenını gordum ama genelde 32den sonra pozısyon almış oluyorlar dedı, bakalım bı dahakı muayenede donmus olcak mı, normal dogum ıstedıgım ıcın umarım donmus olur... bı sonrakı muayenem 15 eylulde ve ondan sonra ıkı haftada bır gıtmeye baslıyorum ben de..
Benim eşek sıpası tenezzül edip yüzünü gösterdi nihayet ama 10 sn fln gorebıldık.. Veeeeeeeeeeee.. gorebıldıgımız kadarıyla babasına da bana da benzemıo :S bız uzun suratlıyız bu yuvarlak yuzlu, yanaklarımız gocuktur bızım, bunun yanakları dolgun dolgun, minicik bir çenesi vardı düğme gibi, ve dudaklar bıraz benımkılerı andırıyodu dolgundu.. galıba benım baba tarafıma benzıcek bu ozellıkler benım baba tarafımda var.. bakalım daha bellı olmaz tabı..
doğum konusunu konustuk.. %99 bu hastanede dogurcam artık.. anne-bebek odasını gezdım, zaten otel gıbı hastane odası da guzel halıyle..şimdilik epidural normal gorunuyor, epidural almam ıcın bı sakınca olusmadıgı takdırde epıduralde karar kıldım, doktor da tamam dedı..
diyetisyene gıttım.. 300 gr almışım 15 günde, kadın cok harıka dedı.. asıl harıka olan vucudumdakı yağ miktarı 1.2 kg azalmış ve kas miktarı 800 gr artmış.. beslenme lıstemı bıraz degıstırıp dolmalar borekler fln ekledı ama zaten cok sık yedıgım seyler degıldır onlar bana bu gurbet elde kım dolma borek yapacak :))) kadın cok ıyı gıdıosun dedı, bebegın kılosunu da kontrol altında tutabılırız boylece az da olsa dedı, benım bebegımın ırı bebek olma ıhtımalı var soylemıstım daha once, sımdılık yag kontroluyle onu da kontrol altında tutuyoruz bakalım...
şimdi de acıbadem kurabıyemı ve çayımı aldım onume tıkınıyorum, ödül verdim kendime
benden bu kadarrrr...
valla sorma ama allahtan bu ustalar dakik (ocak sayesinden ahbap olduk da) .. 14,30-16,30 arası geliceklermiş..
tahlil sonuçıarmı doktora mail attım şimdi bir de arayım bakayım
nalancım evet şükür yemek veriliyor.
sadece ben değil çoğu kişi beğenmiyor yemekleri.[
bugün benim menümdede tavuk var haşlanmış yanındada havuş ve patates haşlama salata pilav
sıcakta tavuk mu yenirrrama mecbur lahmacun vardı birde sıcakta o hiç gitmezzz
nalancım evet şükür yemek veriliyor.
sadece ben değil çoğu kişi beğenmiyor yemekleri.
Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalımhe valla öle oluyo, anlatmıştım ya bizde kombicilerle öleydik bi ara, ama artık uzun seneler kombici görmek istemim...
hoş geldin asoşum, tahmin ettim zaten uyuya kaldığını, dün yordular seni, kızınıda huzursuz ettiler gece uyuyamadın tabi...
ara bakalım ne dicek dr.un canım, inşallah ii çıkmıştır ki senin yüksek çıkacağını sanmıyorum ben zaten...
Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalım
pöfff miğdem çok fena yanıyoo:bbo:
Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalım
benimki çoktan değişti nerdeyse çıkmak üzere dışarıbenım göbeğimde ağırlaştı iice yatarken zorlanıyorum sağa sola dönerken .
bızım kız kaç gram oldu acaba merak ediyorum .
göbek deliğimin şeklide değişti kafamçokkarıştı
Sbah beyaz peynir yedin mi?Beyaz peynir de yapıyor :S deneyerek gördüm.Ben çok fena mide problemi yaşıyorum hamilelikte reflü oldum.Yanıyor acayip dayanılmaz şekilde ve ağzıma gelen sularla boğulcak gibi oluyorum yatarken. O yüzden yatmaya yakın en az 1 saat önce bişey yemiyorum geceleri rahat etmek için.pöfff miğdem çok fena yanıyoo:bbo:
pöfff miğdem çok fena yanıyoo:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?