2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet süttt, süt yaptı sabah cornfleks yedim sütle evden çıkmadan o yaptı ve hala devam ediyor.

rennie şurup içtim fayda etmedi :bbo:

yırtmışsın şekerden bebem
gözün aydın kaydirigubbakcemile5

tamam işte çıkmamış oluyor 140 üzeri çıksaydı şeker vardı senin 104 çıkmış boshayallersmile
Evet yırttım da kan sayımında bazı değerler düşük yüksek fln onları merak ediyorum bakalım.hamilelikten ötürü mü yoksa bir şeyleirm mi eksik ya da fazla

sağol hayatım bilgi için..

netcez yaa hiçbişe yemicek miyiz o yasak, bu hasta ediyor.. poff akannehir

valla 2 gündür benim de midem yanıyo demek domatestenmiş. akşamları da 8 den sonra bişey yemediğim için çok rahatım aklınızda olsun..

yok yavrim peynir yemedim süt yaptı kesin :bbo:

oyy kıyamam :teselli:
arada benimde oluyo bu ara yok ama
nalanında dediği gibi gaviscon iyi geliyo

Benim doktor Rennie şurup yazdı bana onu içiyorum boshayallersmile

evet süttt, süt yaptı sabah cornfleks yedim sütle evden çıkmadan o yaptı ve hala devam ediyor.

rennie şurup içtim fayda etmedi :bbo:

en iyisi gaviscon canım, talcid ve rennie nin şurupları bi işe yaramıyo, eşim senelerce bu mide sorununu yaşadığı için uzman oldum artık bu konuda, sadece gaviscon seni kurtarır, aldırma ya da alma imkanın varsa hemen al derim...çekmecendede tuzlu bisküvi bulundur saat başı 1-2 tane atıştır...

çok geçmiş olsun valla çok pis bi ağrıdır bilirim..

benımde karnım acıktı yemekleri okuyuncaa..
geç kahvaltı yaptım ama acıktımmm. kraker falan yedım kandırmadı :))
bişeyler yiyim barii

evet inşallah çatlamayızz bende çok korkuyorummm şimdilik yok bişey ama sonradan olurmu bılmem. göğüslerimin altı çatlamış ama azıcık
İyice yağlan kremle bak göğüslerini.Benim kuzenim göbek için de göğüs içinde Chicco'nun çatlak kremlerini kullandı.Hatta göğüs kremi çok iyi gelmiş

bafo sende görmüşsün kızını , koocamann olmuş maşallahh yaaa kızımın adaşına

İyice yağlan kremle bak göğüslerini.Benim kuzenim göbek için de göğüs içinde Chicco'nun çatlak kremlerini kullandı.Hatta göğüs kremi çok iyi gelmiş

ilk başlarda göğüslerime sürmemiştim sadece göbeğime sürmüştüm .
çatlakları görünce göğüslerimede sürmeye başladım . ( iş işten geçtikten snra ) johnsos
babynin yağını sürüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…