Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalım
gaviscon al bebeğim çok ii geliyo, bide mideni çok boş bırakma, arada ufak tefek midene dokunmayacak şeyler atıştır, kızın saçlı olacak demek...
süt, yoğurt, domates, çiğ sebze, çikolata, baklagiller, çay, kahve, asitli içecekler, kızartma, çok yağlı ve salçalı yemekler mideye zararlı kızlar, daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar, mide yanması olan arkadaşlar bunlardan uzak duracak, ya da çok az tüketecek, haberiniz ola...
yırtmışsın şekerden bebem
gözün aydın kaydirigubbakcemile5
Evet yırttım da kan sayımında bazı değerler düşük yüksek fln onları merak ediyorum bakalım.hamilelikten ötürü mü yoksa bir şeyleirm mi eksik ya da fazlatamam işte çıkmamış oluyor 140 üzeri çıksaydı şeker vardı senin 104 çıkmış boshayallersmile
Mail attım aradım ama görüşmedeydi o bana geri döncekmiş.Netten bakıyorum OGTT 50lik şeker yüklemesi 0.dakika 76 60.dk 104 diyor bakalım
gaviscon al bebeğim çok ii geliyo, bide mideni çok boş bırakma, arada ufak tefek midene dokunmayacak şeyler atıştır, kızın saçlı olacak demek...
süt, yoğurt, domates, çiğ sebze, çikolata, baklagiller, çay, kahve, asitli içecekler, kızartma, çok yağlı ve salçalı yemekler mideye zararlı kızlar, daha var ama ilk aklıma gelenler bunlar, mide yanması olan arkadaşlar bunlardan uzak duracak, ya da çok az tüketecek, haberiniz ola...
hadi afiyet olsun canım sanaopuyorumnanaktanbende gidim yavaştan yimeğimi yiyeyim...
Sbah beyaz peynir yedin mi?Beyaz peynir de yapıyor :S deneyerek gördüm.Ben çok fena mide problemi yaşıyorum hamilelikte reflü oldum.Yanıyor acayip dayanılmaz şekilde ve ağzıma gelen sularla boğulcak gibi oluyorum yatarken. O yüzden yatmaya yakın en az 1 saat önce bişey yemiyorum geceleri rahat etmek için.
oyy kıyamam :teselli:
arada benimde oluyo bu ara yok ama
nalanında dediği gibi gaviscon iyi geliyo
benimki çoktan değişti nerdeyse çıkmak üzere dışarıçok garip görünüyor
evet canm çok sağol bir daha o iğrenç şekerli suyu içmekten yırttımasocum sekerin gayet iyi 140 ın üzerinde 100 lük istiyorlar. hadi gözün aydın
benimki de çıkmak üzere:)) benım yarısı dışarda çok tuhaf yaa .. sonradan fırlıcak heraldee guclubacismile
evet süttt, süt yaptı sabah cornfleks yedim sütle evden çıkmadan o yaptı ve hala devam ediyor.
rennie şurup içtim fayda etmedi :bbo:
bende gidim yavaştan yimeğimi yiyeyim...
yemek mi meyve mi sempatiksalakcinni
afiyet olsun yavrimmŞeniz
benimki de çıkmak üzereGeçici canım onlar olsun boşver yeter ki çatlamayalım
İyice yağlan kremle bak göğüslerini.Benim kuzenim göbek için de göğüs içinde Chicco'nun çatlak kremlerini kullandı.Hatta göğüs kremi çok iyi gelmişevet inşallah çatlamayızz bende çok korkuyorummm şimdilik yok bişey ama sonradan olurmu bılmem. göğüslerimin altı çatlamış ama azıcık
İyice yağlan kremle bak göğüslerini.Benim kuzenim göbek için de göğüs içinde Chicco'nun çatlak kremlerini kullandı.Hatta göğüs kremi çok iyi gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?