2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah başka da çatlamaz canım.sen ihmal etme yağları hiç

offf çok sıkıcı bir günn yaaaaaaa
eşim istanbula gitti kaldık yanlız . akşama erken gelır inş.
neyse bende bişiyler yiyim acıktım . kızım hareket etmıyor acıktı heralde

dün haberlerde hamile kadın 3 saat bişey yememiş bebeği hiç hareket etmedı dondurma yedi 20 dakıka sonra bebeği hareketlendı .. ayy yıne duygulandım vee ağladım akşam . eşim geldı yıne nıye ağladın sen dıyor :))

Kimseler konuşmuyor yine,çok sıkıcısınız yahu bugün sıcaktan mı mayıştınız ne oldunuz nerdesiniz yahu.

Kızlar göbek deliğiniz ne durumda benim kahverengileşip baya bi gerilmişti. Şimdi fark ettimde dışa doğru fırlamaya başlamış...

valla mide yanmasında en ii çözüm mideyi dinlendirmek oluyo, bi kaç gün içinde düzeliyo öle yapınca ama dikkat etmek gerekiyo devamında da...

aslında yasaklar listesi daha uzunda bunlar günlük hayatta en çok tükettiklerimiz olduğu için aklıma ilk bunlar geldi, ben mesela yoğurdun gaz yaptığını öğrendiğimde çok şaşırmıştım, ya da karpuzun, buna benzer bir sürü şey var...

domates yerken çekirdek ve kabuk kısımlarını çıkartıp yersen daha az hatta belki hiç yakmayabilir mideni canım haberin olsun...

heh bi de beyaz leblebi midenin asidini alıyor kızlar haberiniz olsun, ama sadece 1 avuç kadar yencek...

hadi afiyet olsun canım sanaopuyorumnanaktan

Doktor hala aramadı duşa gircem giremedim.Şimdi duşa girerim kesin arar uf

saol tatlım yedim bile şimdi sofrayı toplicam ve bulaşık makinasını boşaltcam, şuraya bak sabahın köründen beri ayaktayım hala işlerim bitmedi ya...

Kızlar göbek deliğiniz ne durumda benim kahverengileşip baya bi gerilmişti. Şimdi fark ettimde dışa doğru fırlamaya başlamış...

benim de göbek deliğim aynı durumda.. sanki yakında açılacakmış gibi duruyoo..

bide ben yattığım yerden veya oturduğum yerden kalkarken, yani karnım kasılınca göbeğim çok değişik bi şekil alıyooo.. kenarlar iniyo ortası sivriliyoo.. bi değişik oluyo.. ben de bakamıyorum göbeğime:bbo:
sizde de oluyo mu??

hehehehe göbüşler fora

benim göbek deliğimin sağ tarafı hafif şişti.
sibelcim benimde seninki gibi oluyor. ortası sivriliyor. benim gözüm takılıyor.
benim kahverengi çizgim oluşmuş. çatlağım yok şimdilik bakalım, ilerleyen zamanlarda ne olacak.

ay canım ekmek kadayıfı istedi dondurmalı.
dün asonun menüsünde vardı galiba.
asos algidadan mı aldın. yoksa ekmek kadayıfı alıp üzerine dondurmamı koydun.

hehehehe göbüşler fora

Aslında bugün size seksi göbüş fotosu ekleyecektim ancak telefonumun şarjı bitmiş durumda onçün (( nalan :roflol:)) akşama ekleyebilirim ancak yada bir yerden foto mak. bulursam birazdan sempatiksalakcinni çıplak ve seksi 27 haftalık göbüş merak edenler az sonra :roflol:

Merhaba kızlar göbekleri gördüm kocaman olmuşsunuz maşallah, ben uzun zamandır gelemedim temizlik yaparken belimi incitmişim yürümekte çok zorlanıyorum

Allahtan çatlak bende de yok.. kremimi yağlarımı kullanıyorum.ama benim bi arkadaşımın son ay çatlamıştı.gerçi o 25kg almıştı.alınan kiloyla da alakalı bi durum..

bu arada melodicim senin başına gelen benim de başıma geldi.öğle yemeğinde bayanın biri bana doğuma ne kadar kaldığını sordu.ben de kasım başı gibi doğum görünüyo dedim.. aaa daha da çok varmış ama karnım kocaman olmuş ikiz mi acaba dedi..
ben de hayır ikiz değil dedim.kıyafetten size oyle gelmiş olabilir dedim. ama çok bozuldum yaa.. yaa ben toru topu 6,5 kilo aldım yaa.. hamile olduğumu işyerinde daha yeni yeni öğreniyolar.. yani ne demek bu.. ikizmiymişmiş.. töbe töbe...

vayyy yavrumm bekliyoruz dört gözle :)))bende ekledim az önce ilk defa ayy fotoğrafı inceleyince anladım tam bi danacık olmuşum ben...

:roflol::roflol: bak insanın ağzına takılıyo sonra demedi demeyin...:lepi::roflol:

kız bu az sonra dedikodu programı gibi olmuş, dur ben bi bakim kimler neler eklemiş göbüş şova...

ya bu arada geçen gün kapıcıya ben yedi aylık hamileyim dedim adam şok oldu, farketmemiş hasbam, hayret dedim bundan kaçmaz böle şeyler ama...

benimde belli olmaya başladı gbek deliği

Keşke söylemeseydin bebek doğunca süpriz yapardın :roflol::roflol:

ay canım ekmek kadayıfı istedi dondurmalı.
dün asonun menüsünde vardı galiba.
asos algidadan mı aldın. yoksa ekmek kadayıfı alıp üzerine dondurmamı koydun.
az önce yedim canım algidanın canım çok sveiyorum ben algidanınkini.
waaaaoooooooowwww bekliyoruz seni seksi hatun :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…