inşallah başka da çatlamaz canım.sen ihmal etme yağları hiçilk başlarda göğüslerime sürmemiştim sadece göbeğime sürmüştüm .
çatlakları görünce göğüslerimede sürmeye başladım . ( iş işten geçtikten snra ) johnsos
babynin yağını sürüyorum .
sağol hayatım bilgi için..
netcez yaa hiçbişe yemicek miyiz o yasak, bu hasta ediyor.. poff akannehir
valla 2 gündür benim de midem yanıyo demek domatestenmiş. akşamları da 8 den sonra bişey yemediğim için çok rahatım aklınızda olsun..
hadi afiyet olsun canım sanaopuyorumnanaktan
Doktor hala aramadı duşa gircem giremedim.Şimdi duşa girerim kesin arar uf
Kimseler konuşmuyor yine,çok sıkıcısınız yahu bugün sıcaktan mı mayıştınız ne oldunuz nerdesiniz yahu.
Kızlar göbek deliğiniz ne durumda benim kahverengileşip baya bi gerilmişti. Şimdi fark ettimde dışa doğru fırlamaya başlamış...
Kolay gelsin canım benim sana.Hadi yap sen hazırlığınıopuyorumnanaktanYavrim akşama toplantım var ona hazırlık yapıyorum bir yandan bir yandan da buraya laf yetiştiriyorum sempatiksalakcinni
hehehehe göbüşler forabenim de göbek deliğim aynı durumda.. sanki yakında açılacakmış gibi duruyoo..
bide ben yattığım yerden veya oturduğum yerden kalkarken, yani karnım kasılınca göbeğim çok değişik bi şekil alıyooo.. kenarlar iniyo ortası sivriliyoo.. bi değişik oluyo.. ben de bakamıyorum göbeğime:bbo:
sizde de oluyo mu??
hehehehe göbüşler fora
benim göbek deliğimin sağ tarafı hafif şişti.
sibelcim benimde seninki gibi oluyor. ortası sivriliyor. benim gözüm takılıyor.
benim kahverengi çizgim oluşmuş. çatlağım yok şimdilik bakalım, ilerleyen zamanlarda ne olacak.
Aslında bugün size seksi göbüş fotosu ekleyecektim ancak telefonumun şarjı bitmiş durumda onçün (( nalan :roflol:)) akşama ekleyebilirim ancak yada bir yerden foto mak. bulursam birazdan sempatiksalakcinni çıplak ve seksi 27 haftalık göbüş merak edenler az sonra :roflol:
Aslında bugün size seksi göbüş fotosu ekleyecektim ancak telefonumun şarjı bitmiş durumda onçün (( nalan :roflol:)) akşama ekleyebilirim ancak yada bir yerden foto mak. bulursam birazdan sempatiksalakcinni çıplak ve seksi 27 haftalık göbüş merak edenler az sonra :roflol:
benim göbek deliğimin sağ tarafı hafif şişti.
sibelcim benimde seninki gibi oluyor. ortası sivriliyor. benim gözüm takılıyor.
benim kahverengi çizgim oluşmuş. çatlağım yok şimdilik bakalım, ilerleyen zamanlarda ne olacak.
:roflol::roflol: bak insanın ağzına takılıyo sonra demedi demeyin...:lepi::roflol:
kız bu az sonra dedikodu programı gibi olmuş, dur ben bi bakim kimler neler eklemiş göbüş şova...
ya bu arada geçen gün kapıcıya ben yedi aylık hamileyim dedim adam şok oldu, farketmemiş hasbam, hayret dedim bundan kaçmaz böle şeyler ama...
az önce yedim canımay canım ekmek kadayıfı istedi dondurmalı.
dün asonun menüsünde vardı galiba.
asos algidadan mı aldın. yoksa ekmek kadayıfı alıp üzerine dondurmamı koydun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?