evlatlık aldılar sanardı kesin:)Keşke söylemeseydin bebek doğunca süpriz yapardın :roflol::roflol:
benim haala bir göbek deliğim var karnım büyük olmasına rağmen. çok derindi heralde gerilemedi bir türlü :roflol:Kızlar göbek deliğiniz ne durumda benim kahverengileşip baya bi gerilmişti. Şimdi fark ettimde dışa doğru fırlamaya başlamış...
geçmiş olsun canım dikkat et dinlene dinlene yap temizliğini..Merhaba kızlar göbekleri gördüm kocaman olmuşsunuz maşallah, ben uzun zamandır gelemedim temizlik yaparken belimi incitmişim yürümekte çok zorlanıyorum
Keşke söylemeseydin bebek doğunca süpriz yapardın :roflol::roflol:
evlatlık aldılar sanardı kesin:)
benim haala bir göbek deliğim var karnım büyük olmasına rağmen. çok derindi heralde gerilemedi bir türlü :roflol:
geçmiş olsun canım dikkat et dinlene dinlene yap temizliğini..
45 dk dır elektrikler gelmedi kıl oldum yaaa ha geldi ha gelecek yemek mikrodalganın içinde :bbo: off az önce geldi de yedim ben de yemeğimi.
nalan fırın ustaları da geldi tam dedikleri saatte 14.30 da. darısı senin odanın başına kuşum opuyorumnanaktan
benimde göbek deliğim değişmedi daha, kahverengi çizgi de olmadı karnımda henüz, göğüs uçlarımda kararmadı, değişik bi hamilelik geçiriyorum herhalde, muayeneye gittiğimizde hemşire karnımın büyük ihtimalle hiç çatlamayacağını söledi, çok sevindirik oldum ya...:lepi:
selam kizlar
uzun zamandir giremiyordum tatile gidip geldim MS hastasi olan babam beyin kanamasi gecirdi derken bir turlu zaman bulamadim
gecmis cok birikmis yavas yavas okuycam umarim hepiniz iyisinizdir
bizimde gecen hafta persembe gunu kontrolumuz vardi oglum 1350gr olmus cok haraketliydi boyunu olcemedi basi asagi donmustu birde (AC)yani karin bolgesi biraz buyuk cikti insallah onemli birsey degildir
çok uykum var biraz uyusam mı acaba eşim gelene kadar, saat beş gibi gelirim demişti...
nerdeyse öle olacaktı zaten, ben o anlamıştır zannetim, meğer fark etmemiş bile...
valla öle sanardı, kaç senedir doğuramıyordu kesin evlatlık aldılar derdi...
benimde göbek deliğim değişmedi daha, kahverengi çizgi de olmadı karnımda henüz, göğüs uçlarımda kararmadı, değişik bi hamilelik geçiriyorum herhalde, muayeneye gittiğimizde hemşire karnımın büyük ihtimalle hiç çatlamayacağını söledi, çok sevindirik oldum ya...:lepi:
çok uykum var biraz uyusam mı acaba eşim gelene kadar, saat beş gibi gelirim demişti...
daliacım ben de merak etmiştim seni. babana çok geçmiş olsun canım..
oğluna da maşallah
benişm içinde uyuuu o kadar çok uyku bastı ki şimdi evde olsam şortu geçirsem üstümeee camı açsam püfül püfülll
ama az kaldıııııııııı :)
selam kizlar
uzun zamandir giremiyordum tatile gidip geldim MS hastasi olan babam beyin kanamasi gecirdi derken bir turlu zaman bulamadim
bizimde gecen hafta persembe gunu kontrolumuz vardi oglum 1350gr olmus cok haraketliydi boyunu olcemedi basi asagi donmustu birde (AC)yani karin bolgesi biraz buyuk cikti insallah onemli birsey degildir
selam kizlar
geçmiş olsun canım umarım bebişinde önemli bişeyi yoktur...
Çok geçmiş olsun... Oğluşunada maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?