benişm içinde uyuuu o kadar çok uyku bastı ki şimdi evde olsam şortu geçirsem üstümeee camı açsam püfül püfülll
ama az kaldıııııııııı :)
selam kizlar ben geldim cok sükür hersey yolundaymis oglusum bir elini cenesine bir elini yanagina koymus yatiyordu pipide ortalarda bugün boy kilo ölcümü yapmadi doktorum haftaya carsamba tekrar gidicem ozaman yapicak seker testimde iyiymis 84 cikmis doktorum süper dedi ayrica toxoplasma testi yaptirdim kedi veya iyi yikanmamis sebzelerden gecen bir hastalikmis 56euro verdim test icin sonucunu haftaya ögrenicem bende 68 kilo olmusum birde bundan sonra her iki haftada bir gidicekmisim kontrole benden simdilik bukadaropuyorumnanaktan
Aslında bugün size seksi göbüş fotosu ekleyecektim ancak telefonumun şarjı bitmiş durumda onçün (( nalan :roflol:)) akşama ekleyebilirim ancak yada bir yerden foto mak. bulursam birazdan sempatiksalakcinni çıplak ve seksi 27 haftalık göbüş merak edenler az sonra :roflol:
sagol tatlimopuyorumnanaktanhoşgeldin canım gözün aydın maşallah
ben o toxoplasmayı ilk gebe kaldığımda yaptırmıştım bağışıklığım çıkmamıştı yani çiğ herşeyden uzak durmam gerekiyordu
şekerinde iyi çıkmış ne güzel :dance:
zeyn, almanyada toxo plasma testini simdi mi oldun? ve ustelik parayla?
burda her ay yapiliyor ve sigorta karsiliyor... 5 kurus odemeden..
selam kizlar,
dalia cok gecmis olsun..
ben de bu gun acile gittim. son gunlerde bebegimin hareketleri azalmisti. arastirdim; suyu azaldigi icin olabilirmis. bebek sIKINTIda ise olabilirmis, kalp atislarinda duzensizlik varsa, kordon rahatsiz ediyorsa, SIKIYORSA falan olabilirmis. ama normal de olabilirmis, bu yuzden mutlaka kontrolden gecmek gerekiyormus. ben de kendi doktorum tatilde oldugu icin acile gittim hastaneye. bir ebeye yonlendirdi beni gorevli kisi. bir makineye bagladi ve bebegin hareketlerini ve kalp atislari olctu. yarim saat uzandim ve olcum yaptik. hamdolsun, kalbi normal calisiyor ve hareketlerine de normal dedi.
zaten allaha sukur hareketlerini hissediyorum zaten ama baya azaldigi icin korktum.
turkiyede gittigimiz ozel bir hastanenin jinekologuna mail attim ve o da suyu azalmis olabilir muayene ol dedi.. simdi eli mahkum kendi doktorumun tatilinin
bitmesini bekliyorum. haftaya sali randevum var..
canım söylüyordun hareketi azaldı diye umarım korkulacak bişey değildir sadece tembellik yapıyodur senin ufaklık...hem bak hastanede zaten bakmışlar hareketleride kalp atışıda normal çıkmış çok şükür...sen evham yapma tatlım kafaya taktıkça hareket etmiyor bunlar benimde başıma çok geliyor ve ben hareket etsin diye stres oldukça kımıldamıyor bile ..inş. haftaya salı ii haberlerle gelirsin...
arkadaşlar benim 3 gündür ara ara göğüslerimden süte benzer bir sıvı geliyor sizdede var mı bu durum doktora gitmem gerekir mi acaba 10 gün önceydi kontrolüm
haklısın ayy bende salak gibi sıktım yaaa panikledim birden:) teşekkür ederim canımcanım internetten falan okuduğum kadarıyla gelmesi anormal değil ama sakın göğüs ucunu sıkıp sütü çıkarmaya çalışma diyorlar istersen için rahat etsin diye doktorunla bi konuş ..
alsanaalsanasmile
orası püfül püfüldür dimi canım yaa ohh
biz yanıyruz ağustos sıcakları başladı felaket su içmekten davul oldum iyce
klimanın gözüne bakıyoruz kapatmaya korkuyoruz valla o bile yorulmuştur dili olsa neler der acaba
annemle ablamlara dedimki elektirik faturası 200 ün üstünde gelirse bana demeden yatırın yoksa doğururum allah muhafaza dedim gülüyolar bana böhöööööö :gitme: bitsin artık bu sıcaklar
bugün midemde bi coştuki cayır cayır yanıyo ne vardıki öküs gibi yiycek sabah sabah
bu arada arkideşler sizinde eller ayaklar yanıyormu
bide gün içinde ara ara kasılmalarınız oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?