2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alsanaalsanasmile
benişm içinde uyuuu o kadar çok uyku bastı ki şimdi evde olsam şortu geçirsem üstümeee camı açsam püfül püfülll

ama az kaldıııııııııı :)

orası püfül püfüldür dimi canım yaa ohh
biz yanıyruz ağustos sıcakları başladı felaket su içmekten davul oldum iyce
klimanın gözüne bakıyoruz kapatmaya korkuyoruz valla o bile yorulmuştur dili olsa neler der acaba
annemle ablamlara dedimki elektirik faturası 200 ün üstünde gelirse bana demeden yatırın yoksa doğururum allah muhafaza dedim gülüyolar bana böhöööööö :gitme: bitsin artık bu sıcaklar

bugün midemde bi coştuki cayır cayır yanıyo ne vardıki öküs gibi yiycek sabah sabah
bu arada arkideşler sizinde eller ayaklar yanıyormu
bide gün içinde ara ara kasılmalarınız oluyormu

hoşgeldin canım gözün aydın maşallah
ben o toxoplasmayı ilk gebe kaldığımda yaptırmıştım bağışıklığım çıkmamıştı yani çiğ herşeyden uzak durmam gerekiyordu
şekerinde iyi çıkmış ne güzel :dance:

selam kizlar,
dalia cok gecmis olsun..
ben de bu gun acile gittim. son gunlerde bebegimin hareketleri azalmisti. arastirdim; suyu azaldigi icin olabilirmis. bebek sIKINTIda ise olabilirmis, kalp atislarinda duzensizlik varsa, kordon rahatsiz ediyorsa, SIKIYORSA falan olabilirmis. ama normal de olabilirmis, bu yuzden mutlaka kontrolden gecmek gerekiyormus. ben de kendi doktorum tatilde oldugu icin acile gittim hastaneye. bir ebeye yonlendirdi beni gorevli kisi. bir makineye bagladi ve bebegin hareketlerini ve kalp atislari olctu. yarim saat uzandim ve olcum yaptik. hamdolsun, kalbi normal calisiyor ve hareketlerine de normal dedi.
zaten allaha sukur hareketlerini hissediyorum zaten ama baya azaldigi icin korktum.
turkiyede gittigimiz ozel bir hastanenin jinekologuna mail attim ve o da suyu azalmis olabilir muayene ol dedi.. simdi eli mahkum kendi doktorumun tatilinin
bitmesini bekliyorum. haftaya sali randevum var..

selam annişler. ben de oğluşumu gördüm bugün. 960 gr olmuş sıpa. yarın da şeker yüklememiz var bakalım nolcek...

zeyn, almanyada toxo plasma testini simdi mi oldun? ve ustelik parayla?
burda her ay yapiliyor ve sigorta karsiliyor... 5 kurus odemeden..

valla ben merak ediyom senin göbüşü. bizim hamile kalmadan önceki göbüşümüz kadar oldu mu bari kaydirigubbakcemile3

sagol tatlimopuyorumnanaktan
zeyn, almanyada toxo plasma testini simdi mi oldun? ve ustelik parayla?
burda her ay yapiliyor ve sigorta karsiliyor... 5 kurus odemeden..

evet canim bana yeni söylediler bende yaptirdim simdiye kadar zaten sadaece toxoplasma ve seker testi icin para ödedim heryerin kanunu farkli oluyor heraldeCADIARZU

daliacim hosgeldin babanada gecmis olsun insallah bebegininde önemli birseyi yoktur:Saruboceq:
teologcum umarim senin bebisininde birdahaki randevuya kadar birseyi kalmaz hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

canım söylüyordun hareketi azaldı diye umarım korkulacak bişey değildir sadece tembellik yapıyodur senin ufaklık...hem bak hastanede zaten bakmışlar hareketleride kalp atışıda normal çıkmış çok şükür...sen evham yapma tatlım kafaya taktıkça hareket etmiyor bunlar benimde başıma çok geliyor ve ben hareket etsin diye stres oldukça kımıldamıyor bile ..inş. haftaya salı ii haberlerle gelirsin...

insallah canim..

arkadaşlar benim 3 gündür ara ara göğüslerimden süte benzer bir sıvı geliyor sizdede var mı bu durum doktora gitmem gerekir mi acaba 10 gün önceydi kontrolüm

arkadaşlar benim 3 gündür ara ara göğüslerimden süte benzer bir sıvı geliyor sizdede var mı bu durum doktora gitmem gerekir mi acaba 10 gün önceydi kontrolüm

canım internetten falan okuduğum kadarıyla gelmesi anormal değil ama sakın göğüs ucunu sıkıp sütü çıkarmaya çalışma diyorlar istersen için rahat etsin diye doktorunla bi konuş ..

günaydın millet.. camış gıbı uyumuşum gece nası uyucam ya 4 saat uyunur mu mal mıyım neyım, keşke telefon kursaydım pofffffffffffffff

yemeklerımı yapıorum sımdı de, yrn da galıba bı temızlık yapıcam ustten artık kokmamıza az kaldı dedıgım gıbı.. yrn spordan gelınce ılıglenırım ama bugun sızınle ılgılenıyım :)

zeyn görmüşsün sen de tosununu maşallah ona da şu kdr kılo oldum demıssın ama toplam kac kılo aldıgın ılgılendırıo bızı :))

yok canım nerdeeeeeee burasıda çok sıcak iki odanınkini açıyorum ceryan yapıyor öyleee

bugün herkezin midesi kötüüüüü benimde yanıyorrr soğuk su içiyorum iyi geliyor birde

çok az soğuk süt ilaç niyetine ama çok küçük çay bardağına çok az soğuk süt deneyinnn iyi geliyor

nasılsınız kızlar.evde oturan anneler güzellik uykusuna yatmışlar :)buakaşm kaynanamlara giidcez iftara.düşnüyodum ne desemde kaçsam diye.sonunda buldum.iftardan sorna merkete gidicez eve alşveriş yapmam lazım.belki ikea ya kaçarım :)

herkese uyku çökmüş.
ben karnımı doyurdum evi sürpürdüm.ağırlık çöktü.
uyuyayım dıye yattıydım . telefon durmadı bi mesaj gelır bi çalar pöff 45 dk anca uyumuşum. kalktığımda elimi hissetmıyordum uyuşmuş çok fena :bbo:

ayyyyyy canım tatlı istiyoorrrrrrr çookkkkk.......
akşam yemek yapmıcam eşim geç gelecek gibi kendımde yerım bişiyler boshayallersmile tatlı yaparım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…