internetten bakayım dedım . revani tarifine baktım 9 yumurta diyoorr akannehirakannehir
ay bayılrım hele de kaymaklı revaıye ama guzel olursa.. yoksa cıdden kek yapıp ustune serbet dokmus gıbı yapıo bazıları beceremıo ..
mıracle hosgeldın :) ben de catlıyorum kalcamdan ve belımın yan arkalarından.. ben kendımı hazırladım artık gobegım kesın catlıcak yapcak bısı yok..
ohhh afiyet olsun canım benimmm beğenmene çok sevindim:) ben de bu aralar yapcam da evdeki tatlılar bitmek üzere:)aaa asonun çilekli muhallebisi vardı onu yap ben o muhallebiyi yapıyorum borcama kedi dilini diziyorum muhallebiyi döküyorum sonra üzerine çikolata sosu döküyorum on numara oluyor.
ben karnıma bakıyorum, popoma bakmak aklıma gelmedi bugün duşa girmeden bir bakayım.
benim göğüsler kocaman oldu. 95 numero südyen aldım. umarım daha da büyümez dicem ama büyüyecek. uçlarıda kahverengi oldu kocaman. göğüslerim karnıma değdi yani. :roflol:
ohhh afiyet olsun canım benimmm beğenmene çok sevindim:) ben de bu aralar yapcam da evdeki tatlılar bitmek üzere:)
Çatlaığın kiloyla da ilgisi var ama zayıf kişilerde de çok çatlayan var.Burda bi komşumuz var kadın incecik iki çocuğu var hamileliğinde çok kilo almamış hatta ve bir tane bile çatlağı yok.ciltle alakalı en çok gibime geliyor propcumbenım doktorum haftada ıkı gun dondurmaya ve haftada bır gun sutlu tatlıya ızın verdı ama ben yemıcem.. yedım noldu bı faydasını gormedım..anca gereksız kılo aldım ve catlamaya basladım, bu kdr kılo almasam belkı catlamıcaktım:sinifsinif: dondurma yıyorum zaten de tatlı cnm ısterse gıder yerım ıste bı parca evde yapmıyım bosu bosuna.. amaaaaaaannnnnn.. bı de ıkıncı cocugu dusunuo ya mıllet pes yanı ulan sızın genclıgınız guzellıgınız gıtmıo mu beeeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?