2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de evde kalmıs bıkac kestane sekerı buldum buzdolabının derınlıklerınde onu yedım :) heralde bayagdır yememısım yanı..

ohh afiyet olsunn . tatlı namına bişey yok evde keşke olsaydı kıyıda köşede bişiy :sinifsinif:

internetten bakayım dedım . revani tarifine baktım 9 yumurta diyoorr akannehirakannehir

ay bayılrım hele de kaymaklı revaıye ama guzel olursa.. yoksa cıdden kek yapıp ustune serbet dokmus gıbı yapıo bazıları beceremıo ..

mıracle hosgeldın :) ben de catlıyorum kalcamdan ve belımın yan arkalarından.. ben kendımı hazırladım artık gobegım kesın catlıcak yapcak bısı yok..

zeyn gözün aydın canım bebişini görmüşsün.
dalia geçmiş olsun babana.

aaa asonun çilekli muhallebisi vardı onu yap ben o muhallebiyi yapıyorum borcama kedi dilini diziyorum muhallebiyi döküyorum sonra üzerine çikolata sosu döküyorum on numara oluyor.

ay daha şoku atlatamadım prop önce otrmaktan koltuk izi falan sandım ama malesef çatlakmış...

aaa asonun çilekli muhallebisi vardı onu yap ben o muhallebiyi yapıyorum borcama kedi dilini diziyorum muhallebiyi döküyorum sonra üzerine çikolata sosu döküyorum on numara oluyor.
ohhh afiyet olsun canım benimmm beğenmene çok sevindim:) ben de bu aralar yapcam da evdeki tatlılar bitmek üzere:)

ben karnıma bakıyorum, popoma bakmak aklıma gelmedi bugün duşa girmeden bir bakayım.
benim göğüsler kocaman oldu. 95 numero südyen aldım. umarım daha da büyümez dicem ama büyüyecek. uçlarıda kahverengi oldu kocaman. göğüslerim karnıma değdi yani. :roflol:

benım doktorum haftada ıkı gun dondurmaya ve haftada bır gun sutlu tatlıya ızın verdı ama ben yemıcem.. yedım noldu bı faydasını gormedım..anca gereksız kılo aldım ve catlamaya basladım, bu kdr kılo almasam belkı catlamıcaktım:sinifsinif: dondurma yıyorum zaten de tatlı cnm ısterse gıder yerım ıste bı parca evde yapmıyım bosu bosuna.. amaaaaaaannnnnn.. bı de ıkıncı cocugu dusunuo ya mıllet pes yanı ulan sızın genclıgınız guzellıgınız gıtmıo mu beeeeeee...

bende bugüne kadar hiç bakmamıştım canım karnıma göğüslerime bakıyorum da popom hiç aklıma gelmemişti ahhh ahh çatlamış işte...

aso sana ekmek kadayıfını sormuştum cevap verdiysen görmedim.
işim olduğu için bakamadım geçmişe.
ekmek kadayıfı vardı dün sende. algidanın dondurmalı ekmek kadayıfı mı yoksa normak ekmek kadayıfı alıp üzerine dondurma koydun?

annem çok güsel yapar revaniyi arayıp tarif isticektim oruçlu oruçlu canı ister diye kıyamadım . nettekı tariflerde uçmuş 9 yumurta ne o öle . yumurta yumurta kokar o ..
şerbetli tatlı istedi canım ndense . aslında çikolatalı şeyleri severim ben .
asonun tarifini yazmıştım zaten . onu bi ara denicem.
olmazsa pastaneden alıym yiyim şerbetli bişi..

Karnı çatlayan bi arkadaşım vardı kırmızımsı çizgiler vardı hep karnında diğer yerler çatlayınca da kırmızı gıbı rengı mı oluyo??

Çatlaığın kiloyla da ilgisi var ama zayıf kişilerde de çok çatlayan var.Burda bi komşumuz var kadın incecik iki çocuğu var hamileliğinde çok kilo almamış hatta ve bir tane bile çatlağı yok.ciltle alakalı en çok gibime geliyor propcum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…