2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prop ben 6 kilo aldım ve popom hiç büyümedi göbeğim ve göğsümden aldım kiloyu şimdi niye çatladı bu anlamadım ...ya doktorun izin verdiği ölçüde ye evde yapma tabiki bi tepsi yapacan gidip gelip gözünün önünde olduğu sürece yemek isticeksin..

ay 3 tane kestane sekerını yedıkten snr bıle ıcım mayıstı 1kılo su ıctım yaren nası yıceksın serbetlı tatlı bu sıcaktaaa:1shok:

evet kırmızı çatlıo tabı kı.. allah bılır ne zmn beyaz donerler, peeehhhhhh

Yazdım ama okumadın sanırım.Hazır canım algidanın dondurmalı olanından.ben çok severim ta kendisini:)
o tatlıları bana göndersenee sırnaşık şey:CüvCüv:
göndereyim yarencim ayıp ettin:))))

bende bugüne kadar hiç bakmamıştım canım karnıma göğüslerime bakıyorum da popom hiç aklıma gelmemişti ahhh ahh çatlamış işte...

bakalım benimki ne halde. sen yağ filan kullandın mı?
ben johson bebe yağı kullanıyorum. bir ara göbekten dizime kadar popom dahil sürüyordum bıraktım. hemen başlıyım bu akşam.
birde senin bebiş kız mı erkek mi?
kızlarda annenin poposu daha çok büyüyor ondan çatlayabilir. benim fazla büyümedi.
aynı çamaşırlarımı giyiyorum. ama önümüzdeki günlerde daha rahat bişeyler alıcam.

ya kıloyla şöyle ılgısı var benımkının.. evlendıgım kılodan 16 kılo daha şişkoyum su anda yanı :S azıcık dıkkat etseydım de hamılelık oncesınde de almasaydım hamılelıkte de olması gerektıgı gıbı 6-7 kılo alsaydım bence en azından sımdı catlamıcaktım daha olerde catlardım belkı tabı.. ama vucudumdakı fazladan bu 16 kıloyla catlamamam mumkun mu a kızlar :))

benim göğüslerimde çok kötü oldu koyulaştıı :umursamaz: ve dolgunlaştı iice . ee sütleniyor heralde sempatiksalakcinni

sağol asocum görmemiştim. bugün eşimin yanına yürüyerek gideyim.
hem tatlı alırım, hemde bolero bakmam lazım.
bu sıcakta yürüyüş yapmayı bıraktım valla.

yarencim benimkilerde öyle kötü deme tatlım. onlar bizim mucizemizi besleyecek.
eski haline dönerler nasıl olsa.

ya sabahtan beri aklımda şu kemal sunal filmlerinde de oynuyodu bu kadın sarışın almanlara benziyo gibi adı neydi adı neydiii uuuf bir türlü aklıma gelmedi. Sühyl uygur sabahın köründen beri o kadınla havuzda da tabi karısı burçin de var ama bunla daha samimi görnüyo

ayy walla bilmiyorum ama canım istedi işte.
ben şerbetli tatlı sevmem bayramlarda bile yiyemem hiç . nerden aklıma geldı bılmıyorum kı .

kullanıyorum canım roc un çatlak önleyici yağını kullanıyorum göğsüme ve göbeğime kullandım popom aklıma bile gelmedi..benim bebek erkek popom büyümedi zaten göbek ve göğüs büyüdü bende anlamadım valla ya benim popoda bi arıza var zaten selülitde hep popomda çıktı ...

bende kilo verip öyle hamile kalmayı planlıyordum. ama veremedim. 7 kilo verip 55 le hamile kalmak istedim. ama olmadı. bu akşam unutmazsam eczaneden tartılayım normal baskülle.
dijitale güvenmiyorum.

demek ki ne kullanırsak kullanalım çatlayacağı varsa çatlıyor.
ama popona sür canım. daha fazla çatlamayı engeller belki.

ya kilo etkiler prop bende onu diyorum ben popodan almadım kilo niye popo çatladı ki şimdi hiç aklıma bile gelmedi popoma yağ sürmek ya sinir oldum selülitli ve çatlak bi popom var artık...

ben galıba bı dahakı yaz kendımı tedavı merkezlerıne atacam catlaklar ve selulıt ıcın :) sımdıden para bırıktırmeye baslıyım ben.. yaza butun kılolarımı da vermiş olurum ıyıce meydana cıkar hasr tespiti yapılabılır..

suna yıldızoğlumuki

kizlar herkes catladi mi? bende bisiy yok..
ama ben onceden kiloluydum zaten vucudum fazla kiloya alisik demekki ondan catlamadim. son zamanlarda ne hale gelicem bilmiyorum

kızlar benim bir arkadaşım geçen sene doğum yapmıştı.
izindeyken yanına uğradım. normal doğum yapmış ve bana dediki doğumdan sonra bütün selülitlerim kayboldu. o kadar krem yağ kullandım bana mısın demedi. kendisi loreal uzmanı.
belki normal doğum yapanlarda düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…