benım doktorum haftada ıkı gun dondurmaya ve haftada bır gun sutlu tatlıya ızın verdı ama ben yemıcem.. yedım noldu bı faydasını gormedım..anca gereksız kılo aldım ve catlamaya basladım, bu kdr kılo almasam belkı catlamıcaktım:sinifsinif: dondurma yıyorum zaten de tatlı cnm ısterse gıder yerım ıste bı parca evde yapmıyım bosu bosuna.. amaaaaaaannnnnn.. bı de ıkıncı cocugu dusunuo ya mıllet pes yanı ulan sızın genclıgınız guzellıgınız gıtmıo mu beeeeeee...
Yazdım ama okumadın sanırım.Hazır canım algidanın dondurmalı olanından.ben çok severim ta kendisini:)aso sana ekmek kadayıfını sormuştum cevap verdiysen görmedim.
işim olduğu için bakamadım geçmişe.
ekmek kadayıfı vardı dün sende. algidanın dondurmalı ekmek kadayıfı mı yoksa normak ekmek kadayıfı alıp üzerine dondurma koydun?
göndereyim yarencim ayıp ettin:))))o tatlıları bana göndersenee sırnaşık şey:CüvCüv:
bende bugüne kadar hiç bakmamıştım canım karnıma göğüslerime bakıyorum da popom hiç aklıma gelmemişti ahhh ahh çatlamış işte...
Çatlaığın kiloyla da ilgisi var ama zayıf kişilerde de çok çatlayan var.Burda bi komşumuz var kadın incecik iki çocuğu var hamileliğinde çok kilo almamış hatta ve bir tane bile çatlağı yok.ciltle alakalı en çok gibime geliyor propcum
prop ben 6 kilo aldım ve popom hiç büyümedi göbeğim ve göğsümden aldım kiloyu şimdi niye çatladı bu anlamadım ...ya doktorun izin verdiği ölçüde ye evde yapma tabiki bi tepsi yapacan gidip gelip gözünün önünde olduğu sürece yemek isticeksin..
ay 3 tane kestane sekerını yedıkten snr bıle ıcım mayıstı 1kılo su ıctım yaren nası yıceksın serbetlı tatlı bu sıcaktaaa:1shok:
evet kırmızı çatlıo tabı kı.. allah bılır ne zmn beyaz donerler, peeehhhhhh
bakalım benimki ne halde. sen yağ filan kullandın mı?
ben johson bebe yağı kullanıyorum. bir ara göbekten dizime kadar popom dahil sürüyordum bıraktım. hemen başlıyım bu akşam.
birde senin bebiş kız mı erkek mi?
kızlarda annenin poposu daha çok büyüyor ondan çatlayabilir. benim fazla büyümedi.
aynı çamaşırlarımı giyiyorum. ama önümüzdeki günlerde daha rahat bişeyler alıcam.
ya kıloyla şöyle ılgısı var benımkının.. evlendıgım kılodan 16 kılo daha şişkoyum su anda yanı :S azıcık dıkkat etseydım de hamılelık oncesınde de almasaydım hamılelıkte de olması gerektıgı gıbı 6-7 kılo alsaydım bence en azından sımdı catlamıcaktım daha olerde catlardım belkı tabı.. ama vucudumdakı fazladan bu 16 kıloyla catlamamam mumkun mu a kızlar :))
demek ki ne kullanırsak kullanalım çatlayacağı varsa çatlıyor.
ama popona sür canım. daha fazla çatlamayı engeller belki.
ya sabahtan beri aklımda şu kemal sunal filmlerinde de oynuyodu bu kadın sarışın almanlara benziyo gibi adı neydi adı neydiii uuuf bir türlü aklıma gelmedi. Sühyl uygur sabahın köründen beri o kadınla havuzda da tabi karısı burçin de var ama bunla daha samimi görnüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?