2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çıkışım yaklaşıyor kızlar, hepinize iyi akşamlar kendinize ve bebişlere iyi bakın.

hımm henüz çatlamadım o zaman. ben mustela krem kullanıyorum belimin arka taraflarına sürmeyi düşünmemiştim hiç orayada süreyim bundan sonra bakalım..

hımm henüz çatlamadım o zaman. ben mustela krem kullanıyorum belimin arka taraflarına sürmeyi düşünmemiştim hiç orayada süreyim bundan sonra bakalım..

ben en başından berı lıerac kullanıyorum hem de her yerıme hem de duzenlı ona ragmen catladım, herkes soyluodu catlıcagı varsa catlıo dıye ınanmıodum aynen oyle oluomuş, ama yıne de surmeye dvm edıcem cunku en azından azaltıodur ya da daha kucuk olmasını saglıodur bence sonucta nemlendırıo..

prop belki cok zayif oldugun icin fazla geldi o yuzden catladin.. derinin de bi kapasitesi var demekki

ay yattım döneldim döneldim ben uyuyamadan kocam geldi, üstüne bide başım ve boynum tuttu, baktım vücut artık bitap düştü nikotin ve kafeinsizlikten dedim kendime bi kahve yapim, ikindi yemeğimi yedim kocamda bi şi ler atıştırdı, tam kahveleri yaptım 2. yudumu alıcam telefon çaldı mobilyacılar bizim sokağa sapmış geliyorlar..

yarım saattir eşyaları taşıyorlar, birazdan kurmaya başladıklarında kontrole giderim bi bakalım nasıl olmuş, şu an kocam başlarında, zeki kocam benim iyiki erken gelmiş, ne o 7 de geleceklerdi güya...

görüşürüz prop.

bnde pastaneye gitmek için zor duruyorum.kapıcıyı bekliyorum pide getırsın dıye.

aman ii işte gelmişler boşver erken biter erken giderler en azından ...

ay nalan anca mi getirebildiler kac gun oldu yuh

burayı biliyorsun cnm, maalesef her şey ustaların kıçının keyfine göre oluyor, bizim istediğimiz değil onların istediği zaman geliyo eşyalar,

bende hala alışmaya çalışıyorum bu sisteme, almanyada adam hangi gün ve saat dediyse o zaman gelirdi burda nerdeeeee.....

suna yıldızoğlumuki
hay ağzına sağlık yaaaaa ohh be rahatlattın beni yoksa uyuyamazdım keisn:) evet o evet o kadının yaşı var ama yüzü genç duruyor hoş kadın yani.:) daha 2 dakka önce kalktılar sabahın köründen bu saate kdr havuzdaydılar az daha inip adını sorcaktım kadının

Kızlar bu arada doktorum aradı kansızlık varmış ben de bu yüzden demir hapını ikiye çıkardı ooof bir tanesi bile beni mahfediyodu şidmi iki oldu bir de tetanoz aşısını sordum 5 yılda bir yaptırmak lazım illa hamilelik gerekmez dedi.5 senede bir yaptırmak lazım olmadıysan 5 sene içinde git sağlık ocağında yaptırabilirsin bir problem olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…