ay markette bı kadın vardı.. ıkı yaslarında bı de 4 yaslarında ıkı oğlu vardı.. bırının elıne domates verdı kadın bırın e de havuc kadın alısverıs yaparken onları yedıler.. yuh ya.. beleşçiliğin bu kadarı göz göre göre de ayıp yani
sagol tatlim 9kilo almisimakannehirgünaydın millet.. camış gıbı uyumuşum gece nası uyucam ya 4 saat uyunur mu mal mıyım neyım, keşke telefon kursaydım pofffffffffffffff
yemeklerımı yapıorum sımdı de, yrn da galıba bı temızlık yapıcam ustten artık kokmamıza az kaldı dedıgım gıbı.. yrn spordan gelınce ılıglenırım ama bugun sızınle ılgılenıyım :)
zeyn görmüşsün sen de tosununu maşallah ona daşu kdr kılo oldum demıssın ama toplam kac kılo aldıgın ılgılendırıo bızı :))
sagol canim:1hug:zeyn gözün aydın canım bebişini görmüşsün.
dalia geçmiş olsun babana.
ay yattım döneldim döneldim ben uyuyamadan kocam geldi, üstüne bide başım ve boynum tuttu, baktım vücut artık bitap düştü nikotin ve kafeinsizlikten dedim kendime bi kahve yapim, ikindi yemeğimi yedim kocamda bi şi ler atıştırdı, tam kahveleri yaptım 2. yudumu alıcam telefon çaldı mobilyacılar bizim sokağa sapmış geliyorlar..
yarım saattir eşyaları taşıyorlar, birazdan kurmaya başladıklarında kontrole giderim bi bakalım nasıl olmuş, şu an kocam başlarında, zeki kocam benim iyiki erken gelmiş, ne o 7 de geleceklerdi güya...
kizlar guzel bir balik tarifi bilen var mi?
sarımsak salça zeytinyağı ile soslayıp folyoya sarıp fırına atıyorum kokmasın diye içine defne yaprağıda koyuyorum güzel oluyo öle kızartmadan çok daha hafif oluyor..
al benden de o kadar..ay hiç sevmem böyle tipleri burada dolmuşa biner 2 çocukla bi kendine para verir kadının çocuğu bizim kucağımızda gider böyle çocukları olunca her şeyi kendilerine hak görenlere oldum olası sinir olmuşumdur...
sarımsak salça zeytinyağı ile soslayıp folyoya sarıp fırına atıyorum kokmasın diye içine defne yaprağıda koyuyorum güzel oluyo öle kızartmadan çok daha hafif oluyor..
hmm, ben de firina atiyorum genelde, daha iyi yag olmuyo heryer..
sagol tarif icin
baligin cinsi farkeder mi? bilmiyorumkismile
ben bi de defne yapragi bulamamki burda
ben en başından berı lıerac kullanıyorum hem de her yerıme hem de duzenlı ona ragmen catladım, herkes soyluodu catlıcagı varsa catlıo dıye ınanmıodum aynen oyle oluomuş, ama yıne de surmeye dvm edıcem cunku en azından azaltıodur ya da daha kucuk olmasını saglıodur bence sonucta nemlendırıo..
canım küçük balık fırında lezzetli olmuyor fırına atılabilecek bi balık olması gerek somon yapıyorum ben genelde büyük olursa levrek de yapıyoruz alabalık falan da olur dediğim gibi çok küçük olmasın ki fırında olabilsin....defne yaprağı yoksa limon dilimle koy içine o koku için zaten...
hay ağzına sağlık yaaaaa ohh be rahatlattın beni yoksa uyuyamazdım keisn:) evet o evet okadının yaşı var ama yüzü genç duruyor hoş kadın yani.:) daha 2 dakka önce kalktılar sabahın köründen bu saate kdr havuzdaydılar az daha inip adını sorcaktım kadının
ben de alabalık onercektım mıracle yazmıs zaten..
prop, sinin verdigin tarif de cook guzel bisiye benziyo.. ama benim kocam kilcikli balik yemiyo. kocaman bembeyaz, yan i hafif pembe, kilciksiz, uzun ince bir balik aliyo genelde.. bu gun de oyle yaptik..
ben de kucuk balik aldim kendim temizledim. bi kere de boyle yiyelim dedim.. kucukleri zaten kizarticam ama buyugunu bu sefer degisik yapmak istedim..
sarimsak ve zeytin yagi ile soslayayim, baharat da koyayimmi*?
ben de restorantta hep firinda alabalik yiyorum cok severim aslinda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?