2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay markette bı kadın vardı.. ıkı yaslarında bı de 4 yaslarında ıkı oğlu vardı.. bırının elıne domates verdı kadın bırın e de havuc kadın alısverıs yaparken onları yedıler.. yuh ya.. beleşçiliğin bu kadarı göz göre göre de ayıp yani

ay hiç sevmem böyle tipleri burada dolmuşa biner 2 çocukla bi kendine para verir kadının çocuğu bizim kucağımızda gider böyle çocukları olunca her şeyi kendilerine hak görenlere oldum olası sinir olmuşumdur...

sagol tatlim 9kilo almisimakannehir
zeyn gözün aydın canım bebişini görmüşsün.
dalia geçmiş olsun babana.
sagol canim:1hug:

canim gözün aydin bitince resmini koyda bizde bakalimolumunekankayizsmile

al benden de o kadar..
sarımsak salça zeytinyağı ile soslayıp folyoya sarıp fırına atıyorum kokmasın diye içine defne yaprağıda koyuyorum güzel oluyo öle kızartmadan çok daha hafif oluyor..

salça koymayıp sarımsak ve zeytınyağıyla beraber soğan dılımlerı ve defne yapragını bırazcık cok az lımonlayıp ıcıne koyup uzerıne de tereyag gezdırıp de yapabılırsın.. ay cok enfes oluyo.. pısınce de uzerıne bıraz kaşar.. ıcını bosaltıosun tabı daha sonra ıcındekı malzemeyı yemıosun :)

baligin cinsi farkeder mi? bilmiyorumkismile
ben bi de defne yapragi bulamamki burda

canım küçük balık fırında lezzetli olmuyor fırına atılabilecek bi balık olması gerek somon yapıyorum ben genelde büyük olursa levrek de yapıyoruz alabalık falan da olur dediğim gibi çok küçük olmasın ki fırında olabilsin....defne yaprağı yoksa limon dilimle koy içine o koku için zaten...

ben de öyle düşünüyorum nemleniyo ve masaj yapmış oluyoruz ilerde keşke sürseydim demektense sürmeyi tercih ediyorum ben de. üşeniyorum bazen günde 1 kere mutlaka sürüyorum ama 2 kere sürmüyorum bazen.

anladim.. iki cesit balik aldim bu gun.. degisik birsey olsun, her zamankinden farkli bisey yapayim dedim.. sarmisakli falan denemedim hic..
deniyeyim..

aman canım banada olur öyle başıma ağrılar saplanır dalar dalar giderim bi türlü gelmez taaaa haftalar geçer öyle gelir aklıma kafamçokkarıştı

maşallah zamanları bol demekki babaları nasıl olduki

demin uyudum süper bir fikirle uyandım. bebek şekerlerimi kendim yapıcam. tülden keseler şeklinde, lavanta torbası olarak kullanılabilecek. çok heyecanlı. bu arada yatak kenar koruyucularım bitti resmini yükleyeyim.

Ben de biraz önce ablamla telefonda konuştum. bi arkadaşının kayınvalidesi geçen sene bebek şekeri olarak küçücük patikler yapmış içine badem şekeri koymuş. hoşuma gitti benim de ama örnek yok elimizde( ablam bulmaya çalışıcak bakalım umarım bulur da bakarım...

ben de alabalık onercektım mıracle yazmıs zaten..

prop, sinin verdigin tarif de cook guzel bisiye benziyo.. ama benim kocam kilcikli balik yemiyo. kocaman bembeyaz, yan i hafif pembe, kilciksiz, uzun ince bir balik aliyo genelde.. bu gun de oyle yaptik..
ben de kucuk balik aldim kendim temizledim. bi kere de boyle yiyelim dedim.. kucukleri zaten kizarticam ama buyugunu bu sefer degisik yapmak istedim..
sarimsak ve zeytin yagi ile soslayayim, baharat da koyayimmi*?

ben de restorantta hep firinda alabalik yiyorum cok severim aslinda..

selam guzel anneler nasilsiniz? ben bugun bayagi yorgunum sabahin korunde kalktim yine vizemi aldim bugun 2 saat bekledim poliste. sonra ogluma yine ciciler aldim. simdide esim komidini kuruyor cok az kaldi sonrada oglumun cicilerini yerlestiririm. siz nasilsiniz gecmisi okuyamadim..

annem baharat koymuyo cunku sarımsak ve defne yapragı ve lımon zaten bayag bı tat verıyo ama bılmıorum kı baharat olarak ne konabılır balıga..karabıber ve bıberıye konabılır bence..baska bı fıkrım yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…