selam guzel anneler nasilsiniz? ben bugun bayagi yorgunum sabahin korunde kalktim yine vizemi aldim bugun 2 saat bekledim poliste. sonra ogluma yine ciciler aldim. simdide esim komidini kuruyor cok az kaldi sonrada oglumun cicilerini yerlestiririm. siz nasilsiniz gecmisi okuyamadim..
aman ii işte gelmişler boşver erken biter erken giderler en azından ...
nalan gözün aydın gelmiş hadiii.
ayy ne güsel olur şimdii odası prensesin :))
turp gibiyizzz turpppppp..:teytey:
hahahahahah prop kiz bu sozlerin aklima ajdar die bi catlak vardi ya onun bole bi sarkisi vardi aklima o geldi turp gibiyim turp surup gibiyim surup bole biseydi :roflol: :roflol:
oy masaallah o zaman size turp gibisiniz
vallia hiç haberim yok ama her gün havuzdalar keyifleri gayet yerinde görünüyorlar.Burçin değil de sühyl hr gün havuzkeyfindeçocuklarıyla beraberaman canım banada olur öyle başıma ağrılar saplanır dalar dalar giderim bi türlü gelmez taaaa haftalar geçer öyle gelir aklıma kafamçokkarıştı
maşallah zamanları bol demekki babaları nasıl olduki
Nalanım gözün aydın hayatım,bitince resimleri koymayı unutmaaa:))))
neyse nalan hic degilse geldi insallah istediginiz gibi olmustur..
sagol tatlim 9kilo almisimakannehir
sagol canim:1hug:
canim gözün aydin bitince resmini koyda bizde bakalimolumunekankayizsmile
selam guzel anneler nasilsiniz? ben bugun bayagi yorgunum sabahin korunde kalktim yine vizemi aldim bugun 2 saat bekledim poliste. sonra ogluma yine ciciler aldim. simdide esim komidini kuruyor cok az kaldi sonrada oglumun cicilerini yerlestiririm. siz nasilsiniz gecmisi okuyamadim..
hazal sana kac senelik oturum veriyorlar?
teşekkürler kızlar. yatağını da alalım da tam olsun yahu. sabahtan beri hep bebek eşyaları yapan yabancıların sitelerinde geziyorum. harika battaniye örtü çarşaf yastık falan yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?