2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

turp gibiyizzz turpppppp..:teytey:

turp gibiyizzz turpppppp..:teytey:

hahahahahah prop kiz bu sozlerin aklima ajdar die bi catlak vardi ya onun bole bi sarkisi vardi aklima o geldi turp gibiyim turp surup gibiyim surup bole biseydi :roflol: :roflol:
oy masaallah o zaman size turp gibisiniz

bende çıkıyorum kıslar
iyi akşamlar ... eşim geç gelcek gibi olursa girerim yine .
şimdi yemek yapim yiyim :))

resimler güzel değil gün biraz önce gün batarken aceleyle çektiğim için. ama bir fikir verebilir.
beğenecek misiniz bakalım?

hahahahahah prop kiz bu sozlerin aklima ajdar die bi catlak vardi ya onun bole bi sarkisi vardi aklima o geldi turp gibiyim turp surup gibiyim surup bole biseydi :roflol: :roflol:
oy masaallah o zaman size turp gibisiniz

ben de o salagı dusunerek yazdım zaten :)) daha dogrusu yazarken aklıma geldı:roflol:

vallia hiç haberim yok ama her gün havuzdalar keyifleri gayet yerinde görünüyorlar.Burçin değil de sühyl hr gün havuzkeyfindeçocuklarıyla beraber

teşekkürler propcum uğraştırdı biraz ama değdi. kocacım bumpers dükkanı açabilirsin dedi. şimdi tecrübe kazandım. bir tane daha yapabilirim.

Nalanım gözün aydın hayatım,bitince resimleri koymayı unutmaaa:))))

tamam canım bi bitirsinler temizlensin koyarım, salaklar karyolanın yatağını yanlış getirmişler, o değişecek bide yatağa korkuluk sipariş etmiştik onuda unutmuşlar...

neyse nalan hic degilse geldi insallah istediginiz gibi olmustur..

istediğimiz gibi olmuş, gerçekten çok güzel duruyo...

sagol tatlim 9kilo almisimakannehir

sagol canim:1hug:

canim gözün aydin bitince resmini koyda bizde bakalimolumunekankayizsmile

bitsin temizleyelim koyarım canım...

güle güle kullansın oğluşun...

hazal sana kac senelik oturum veriyorlar?

bir sene veriolar ama ben seneye 3 senemi dolduracagim icin norvec pasina basvurcaz ben istemiyom ama esim illa norvec pasi al dio bakalim bi seneye karar verecem.

her ulke ole galiba degilmi her sene vize yenilemen gerekiyo sen kac senede bir aliyosun oturumu?

tesekkur ederiz nalan teyzesi insallah saglikla kullanir oglum.
birisi ellerine saglik cok tatli olmus

teşekkürler kızlar. yatağını da alalım da tam olsun yahu. sabahtan beri hep bebek eşyaları yapan yabancıların sitelerinde geziyorum. harika battaniye örtü çarşaf yastık falan yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…