2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben de 1 senelik aliyorum. gecen kaymakamliga gittim oturumum gelmis.. bi umut 10 senelik diye dusundum ama gene bi senelik vermisler. istek yapmistim 10 senelik icin ama malesef..
vize yenilemiyorum ki ben sadece oturumumu yeniliyorum.
pas dedigin vatandaslik mi? burda 4 sene yasamak gerekiyor ondan sonra hakkin oluyor.. ben de dusunuyorum da bakalim..
he 10 senelik icin de 4 sene yasamak sartini koyuyorlar ama ben sansimi denedim gene de, sonuc husran iste..

Düşünmemlazım merak ettım.. Sen evlendıkten sonra mı tasındın oraya normalde turkıyede mı evlendın, ne zmn tasındın, nıye tasındın :)) hep sız mı soru sorcaksınız..

Düşünmemlazım merak ettım.. Sen evlendıkten sonra mı tasındın oraya normalde turkıyede mı evlendın, ne zmn tasındın, nıye tasındın :)) hep sız mı soru sorcaksınız..

evlendikten sonra tasindim. turkiyede evlendim, esim fransiz vatandasi. dogma buyume burali yani. turkiyede evlendik, bal ayimiza gittik,sonra beni eve birakti kocam. kendisi fransaya dondu. ben de vizemi bekliyordum. iki hafta sonra benim vizem de geldi, ben de fransaya geldim. yani iki, iki bucuk sene once.. :ecrin_bebek:

nası tanıstınız pekı kocan fransız vatandası.. nerde tanıstınız :)

ayni semtte oturuyorduk. yani onlar turkiyeye gelince bizim oraya geliyordu.
bi yaz beni gormus, begenmis, uzaktan beni izlemis, hosuna gitmisim. gozlerime asik olmus. :) kendi ole diyo yani. sonra bana haber geldi. yok mok ettim. istemedim evlenmegi dusunmuyordum.. sonra gorusmegi kabul ettim iste.. gorustuk. ben de ondan hoslandim. oyle gelisti olaylar.. 2 sene nisanli kalamadik 1 bucuk senede evlendik.. kaydirigubbakcemile3

biri sormustu sana burda kim bilemicem.. sen de ona anlattin iste.
sizin okulun internet sitesini kocan yapmis ordan senin resimleri gormus dimi? öle dimi :)

biri sormustu sana burda kim bilemicem.. sen de ona anlattin iste.
sizin okulun internet sitesini kocan yapmis ordan senin resimleri gormus dimi? öle dimi :)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evet ya hatırladım, pardon..
ihihihiih...
sizinki daha guzel be gozlerıne aşık olmuşkaydirigubbakcemile3allah bozmasın

bu hafta sonu kuzenime gidicez iftara veeee oglumun cicilerini alicam artik :) annemin gonderdiklerini..

adamların işi 8 e geliyordu bitti, onlar gittikten sonra yemek yedik ve anca oturabildik, hiç bi şi yapmadım ama yorulmuşum valla...

oda da karyolanın yatağı büyük gelmiş onu değiştirmek için götürdüler, daha doğrusu faturaya yanlış not alınmış ondan öle gelmiş, yatağa korkuluk istemiştik onu getirmeyi unutmuşlar, mobilyaların bazı yerlerinde ufak siyah çizikler olmuş onlar rötüşlencek, bide beşiğin sallanmaması sabit durması için bi şi takılması lazımmış onu getirmemişler...herhalde en geç haftaya tamamlanmış olur hepsi...

bunlar haricinde oda süper olmuş, tam istediğimiz gibi çok sade ama çok güzel, çok beğendik, gidip gelip odaya bakıyoruz...

slm kızlar ben geldim ama kımse kalmamış... geçmişi okumaya vaktım yok fazla.. bırazdan çıkarım ben..

bu arada bebegim epey hareketlendi.. sabah hiç durmadı kıpır kıpırdı..eşime "canım bebek epey hareketlendı.. hiç durmadı nerdeyse".. eşim "acaba sıkıntısı mı var.. açıktı falan mı? niye durmuyor dedi. bende " altına falan mı yaptı acaba.. bakmak lazım dedim" gulme krızıne girdim..
artık eşim zor dokumuyor karnıma.. adam bebek rahatsız olmasın vs..

bu arada özluyorum tpoıge girmeyi...
neyse görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…