ben de 1 senelik aliyorum. gecen kaymakamliga gittim oturumum gelmis.. bi umut 10 senelik diye dusundum ama gene bi senelik vermisler. istek yapmistim 10 senelik icin ama malesef..
vize yenilemiyorum ki ben sadece oturumumu yeniliyorum.
pas dedigin vatandaslik mi? burda 4 sene yasamak gerekiyor ondan sonra hakkin oluyor.. ben de dusunuyorum da bakalim..
he 10 senelik icin de 4 sene yasamak sartini koyuyorlar ama ben sansimi denedim gene de, sonuc husran iste..
öf pöf tısss
yoo kocam var yarım saat oldu gercı gelelı de ıcım sıkıldı bu akşam :S uykum da yok halıyle.. mıçtım bu gece sabahı zor ederım..
salak sacma bısıye benzıo ama belkı ııdır şansını dene
selam kizlar,
dalia cok gecmis olsun..
ben de bu gun acile gittim. son gunlerde bebegimin hareketleri azalmisti. arastirdim; suyu azaldigi icin olabilirmis. bebek sIKINTIda ise olabilirmis, kalp atislarinda duzensizlik varsa, kordon rahatsiz ediyorsa, SIKIYORSA falan olabilirmis. ama normal de olabilirmis, bu yuzden mutlaka kontrolden gecmek gerekiyormus. ben de kendi doktorum tatilde oldugu icin acile gittim hastaneye. bir ebeye yonlendirdi beni gorevli kisi. bir makineye bagladi ve bebegin hareketlerini ve kalp atislari olctu. yarim saat uzandim ve olcum yaptik. hamdolsun, kalbi normal calisiyor ve hareketlerine de normal dedi.
zaten allaha sukur hareketlerini hissediyorum zaten ama baya azaldigi icin korktum.
turkiyede gittigimiz ozel bir hastanenin jinekologuna mail attim ve o da suyu azalmis olabilir muayene ol dedi.. simdi eli mahkum kendi doktorumun tatilinin
bitmesini bekliyorum. haftaya sali randevum var..
daliacim hosgeldin babanada gecmis olsun insallah bebegininde önemli birseyi yoktur:Saruboceq:
teologcum umarim senin bebisininde birdahaki randevuya kadar birseyi kalmaz hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktan
zeyn gözün aydın canım bebişini görmüşsün.
dalia geçmiş olsun babana.
dalia geçmiş olsun cnm baban için üzüldüm umarım şu an daha iyidir, oğluşun nasıl...
dalıa baban mı rahatsız kacırdım ben bugun heralde gecmıs olsun..
aa çok geçmiş olsun, allah şifalar versin
ben cıkıorum baska sekıllerde oyalanayım bıraz, kıtap dergı kurcalıyım.. ıyı geceler herkese
erkegın ne ısı var o grupta tanıyan olsa da olmasa da kabul etme tabı kı :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?