2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm oturum almak icin vize veriolar sana iste yani pasaportta vize die gecio.
evet pas dedigim vatandaslik norvec pasaportunu aldimmi bi daha oturum icin basvuru yapmiyorum. amma velakin ilerde turkiyeye geri donus yaparsam turkiyeden oturma izni cikarmam gerekio bende o yuzden pek istemiyom esim norvec vatandasi yani cifte vatandas hem turkiye hem norvec oglum dogarsada norvec pasi alio otamatikmen esim benimde almami istio ama daha net bi karar vermedim, bu gidisle alirim gibi gozukuyo esim bayagi israrli. bakalim seneye kararim netlesir. burdada suresiz oturum alamk icin 3 bucuk sene oturman gerekio.

yoo kocam var yarım saat oldu gercı gelelı de ıcım sıkıldı bu akşam :S uykum da yok halıyle.. mıçtım bu gece sabahı zor ederım..

yoo kocam var yarım saat oldu gercı gelelı de ıcım sıkıldı bu akşam :S uykum da yok halıyle.. mıçtım bu gece sabahı zor ederım..

benımde uykum yok eşim de uyudu. kitap okusam iyi olacak ya da kanal d de bı fılm basladı ona bakayım bi şeye benzıyodur belkı

daliacim hosgeldin babanada gecmis olsun insallah bebegininde önemli birseyi yoktur:Saruboceq:
teologcum umarim senin bebisininde birdahaki randevuya kadar birseyi kalmaz hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

zeyn gözün aydın canım bebişini görmüşsün.
dalia geçmiş olsun babana.

sagolun kizlar opuyorumnanaktan

dalia geçmiş olsun cnm baban için üzüldüm umarım şu an daha iyidir, oğluşun nasıl...

sagol nalancim simdi cok daha iyi ama yurumesi falan artik eskisi gibi olmiycakmis malesef hastaligindan dolayi
oglusumda iyi cok sukur gecen hafta kontrolumuz vardi 1350gr olmus ama karin cevresi biraz buyuk cikti insallah onemli birsey degildir
sen nasilsin prensesin nasil ?

günaydın millet..
ya ben ıkı gundur sabahları zombı gıbı kalkıyorum heeeerrrr yerım agrıyıp sızlıo tutuk fln oluo bogazım şişmiş fln gıbı oluo cok bıtkın oluyorum.. snr yarım saate duzelıorum ama yarım saat dal gıbı salllanıyorum evde.. çok garıp bişi diil mi bu ya :S misal 7.30da kalktım sımdı kendıme geldım daha.. spora gıdınce ıyıce duzelırım ama enerjı depolarım :)

Samet Elçi

tanıyan var mı? facebook grubumuza girmek için onay istemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…