etmedim zaten de.. bazı kişiler kocalarının facebook unu kullanıyolar ya belki öle bişedir dedim propcuuuummmm
Fınfık sen de duzelıo musun snr benımkı ıste yarım saat 40 dk suruyo, snr gecıo cok sukur, yoksa butun gun oyle olsam heralde mezara gırerım ıkı gunde :)
iyiyiz figen, spora gıtcem sımdı kocamın poposunu kaldırmasını beklıyorum, sen nasılsın..
günaydın millet..
ya ben ıkı gundur sabahları zombı gıbı kalkıyorum heeeerrrr yerım agrıyıp sızlıo tutuk fln oluo bogazım şişmiş fln gıbı oluo cok bıtkın oluyorum.. snr yarım saate duzelıorum ama yarım saat dal gıbı salllanıyorum evde.. çok garıp bişi diil mi bu ya :S misal 7.30da kalktım sımdı kendıme geldım daha.. spora gıdınce ıyıce duzelırım ama enerjı depolarım :)
Düzeliyorum yoksa bütün gün böyle çekilmez valla hayır sen evdesin bacaklarını uzatıp yatabilirsinde benim öyle bir şansımda yok şimdilik..
fınfık acaba baska bısı yaptık da onu mu hatırlamıyoruzaklinialirimsmile
günaydın arkadaşlar;
bende uykulu bir şekilde işe geldim
bu hafta hiç uykumu alamadım işlerimde yoğun keyifsiz bir hafta geçiyor anlayacağınız
ben yatakdan kalkasaya kadarrr kötü oluyorumm her sabah duş alıyorum yoksa kendime gelemiyorum maleseff duş almassam kendimi dinç hissetmiyorumm duş kendime getiriyor
fıkfıkçım sen ne zaman izne çıkacaksın ben ekimin 1 inde yokum artık dönüşte nolcak belli değil iyi niyetli gibi görünüyorlarr görecezzz
benim de sabahları kalkınca ayaklarımın altı çok ağıryor sanki ayakta uyuyorum :bbo: bir saate falan geçiyor ne alakaysa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?