2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnn arkadaşlarrr şimdi nostalji yaptım topiğin ilk sayfalarındaki paylaşımları okudummm bhcg değerleri paylaşılmış nasıl vakit geçiyor yaaaşimdi kocaman oldukk :) ayy iki ay kaldııı içim kıpır kıpırr

Günaydın Herkesee..

Prop yalnız değilsin yavrim bende sabahları dayak yemiş gibi kalkıyorum yataktan sanki bütün gece birileri sırtımdan sopayı eksik etmemiş.:bbo:

Fınfık sen de duzelıo musun snr benımkı ıste yarım saat 40 dk suruyo, snr gecıo cok sukur, yoksa butun gun oyle olsam heralde mezara gırerım ıkı gunde :)

iyiyiz figen, spora gıtcem sımdı kocamın poposunu kaldırmasını beklıyorum, sen nasılsın..

Düzeliyorum yoksa bütün gün böyle çekilmez valla hayır sen evdesin bacaklarını uzatıp yatabilirsinde benim öyle bir şansımda yok şimdilik..

havalar serinledi biras cam açıksa geceleri üşütüyor olabilirsin boğazlarım şişiyor demişsin dikkat et
allaha şükür artık geceleri hava serinledii esiyorrr uyuyabiliyoruzz kütahya da havalar artık serinler bir hafta sonra falan akşamları hırkasız çıkılmaz

aman öyle olsunn zati sıcaklar bitsinnn

benim de sabahları kalkınca ayaklarımın altı çok ağıryor sanki ayakta uyuyorum :bbo: bir saate falan geçiyor ne alakaysa..

günaydın arkadaşlar;
bende uykulu bir şekilde işe geldim
bu hafta hiç uykumu alamadım işlerimde yoğun keyifsiz bir hafta geçiyor anlayacağınız

Düzeliyorum yoksa bütün gün böyle çekilmez valla hayır sen evdesin bacaklarını uzatıp yatabilirsinde benim öyle bir şansımda yok şimdilik..

ben yatakdan kalkasaya kadarrr kötü oluyorumm her sabah duş alıyorum yoksa kendime gelemiyorum maleseff duş almassam kendimi dinç hissetmiyorumm duş kendime getiriyor

fıkfıkçım sen ne zaman izne çıkacaksın ben ekimin 1 inde yokum artık dönüşte nolcak belli değil iyi niyetli gibi görünüyorlarr görecezzz

günaydın arkadaşlar;
bende uykulu bir şekilde işe geldim
bu hafta hiç uykumu alamadım işlerimde yoğun keyifsiz bir hafta geçiyor anlayacağınız

hep öyle canım ben uykumdan fedakarlık yapıp duşa giriyorum anca öyle kendime geliyorum

bizim işler belli olmuyor bazen yoğun bazen durgun ama ramazanda ben iş olmaz diyordum ama işler çoğaldı bizim sektörde bayrama yakın işler artarmış pöhhh

benim işler biraz karışık : )) ben galiba buradan direkt doğuma gidecem sempatiksalakcinni

nalancım odana kavuşmuşsun hadi gözün aydın. zaten o işlerin bir kerede bittiği çok nadir görülür hayatım. illa bir sorun çıkar illa bişeyler eksik olur..

bir de çatlak konuşmuşsunuz, ben çok kilo aldım ama bu zamana kadar hiç çatlamadım hep yazıyorum ya. bence kullandığım yağlar ve krem işe yarıyor. doğal yağlarım bitti çıkıp almam lazım şimdi aklıma geldi..

günaydın kızlar! nasılsınız?
bende her sabah duşa giriyorum, kendimi daha ii hissediyorum. herzaman kahvaltıdan sonra girerdim.
bugün kahvaltı yapmadan girdim daha iyi oldu.
geceleri bacağıma kramp girmeye devam ediyor. dr.um magnesıum verdi içiyorum ama faydası olmadı.
üstelik uyurken 1 kere kramp giriyordu şimdi 2 kere girmeye başladı.
yarın da doktor kontrolüm var. bakalım paşam napıyor kaç gram olmuş.

benim de sabahları kalkınca ayaklarımın altı çok ağıryor sanki ayakta uyuyorum :bbo: bir saate falan geçiyor ne alakaysa..

benimde oluyorrr yatış posizyonundan mıdır nedirr heryerim ağrılı kalkıyorum

tabi kürşat hemen cam açık ondan diyor ben sürekli soluma dönüp tatıyorum belim ağrıyor zor doğruluyorum yatakdann duş iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…