maşallah maşallah :)
bende haftaya cuma görcem kizimi..dün troidi varmi yokmu die bi test yaptirmiştim.sonuçlarini aldim.tertemiz çikti maşallah.
kızıma isim arıyorumbilmiyorumkismile böyle bir isim varmış ya kim koyar çocuğuna hayvan ismini :bbo:
KARACA: Rengi karaya yakın, esmer; Avrupa ve Asya'nın ılıman bölgelerinde yaşayan kısa ve çatallı boynuzlu bir memeli hayvan
önceki gibi 20-40 tl arası iidir bence..
nalancım ben de hamile kaldığımdan beri birtek toprağın odasının camını sildim perdeciler gelmeden :) zor oldu ama şimdiden evlat işte dedim :))
kızıma isim arıyorumbilmiyorumkismile böyle bir isim varmış ya kim koyar çocuğuna hayvan ismini :bbo:
KARACA: Rengi karaya yakın, esmer; Avrupa ve Asya'nın ılıman bölgelerinde yaşayan kısa ve çatallı boynuzlu bir memeli hayvan
kızımın odası kız ondan yapıyorum, yoksa diğer odaların camlarını bok götürüyo bi görsen, nerdeyse 2 aydır silinmiyor...
şahika koycam de...
aynen bende öle dedim onun odası tertemiz olsunda gerisi önemli değil zaten...
kabadayı filmindeki kızın adı karacaydı...
ben hiç duymadımm kimse koymaz sanırsammm
fınfık ada koy bebenin adını
kabadayı filmindeki kızın adı karacaydı...
walla aslinda çok düşündürüo beni.karar werememiş olmak kötü hissettirio.
son günlerde efsane ya da hanzade yi düşünür oldum..
ismi didikle die bi site war ordan bakiorum türkiyede kaç kişide war filan :))
güzel kiz di ama yaa :)))
güzel kiz di ama yaa :)))
ayyy Ada ismide çok var çevremde bilmiyorumkismile
anca filmlerde olur zaten boshayallersmile
valla çok ince eleyip sık dokursan zor olur içine en çok sinen isim olsun, bi düşün bakalım ne sana daha sıcak geliyo sonuçta bütün gün sen sölicen ismini kızının...
nefret edıorum o kızdan :) lamia rolunden berı tissskiniiyorummmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?