2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya dudaktan kalbe mıydı oyle bır dızıydı orda yakısıklı burak hakkının yanına bu salak kızı koymuslardı tam bı salagı canlandırıodu :)

ben çıkıyorum akşama eltimdeyiz ya iftara. önceden gideyim biraz kızları mıncıklayayım (onun torunları) eltimin torunu var ya ne garip :roflol:

herkese iyi akşamlarrrr..

yarın iice konuşalım şu çekiliş işini..

hoş geldinn yaseminnn iizzz ay ne güzel izine çıkıyorsun benim daha cok varrr burda doğurmassam iidir oğlumda muhasebeci olur ondan korkuyorummm

hoşbulduk melcancım, ay evet çok mutluyum izne çıkacağım için inşallah en yakın zamanda sende çıkarsın. Senin oğlun muhasebeci benimkide programcı olacak süper şimdiden meslek edindi çocuklarımız

amin fairycim amin.. yemeklerim de pişince hazırım bir salata kalıyor. belki kocama yaptırırım.

amin fairycim amin.. yemeklerim de pişince hazırım bir salata kalıyor. belki kocama yaptırırım.

akşama yemeğim war da bi çorbamiz yok..yetiştirebilirim inşallah iftara.kociş oruçlu.
bende 19:30 da önce asla ewe giremiorum (
umarim trafik filan yoktur.

darısı benım de basıma.. mutfak dolaplarını da yarıladım.. şu dolap temızleme ıslerını bıtırebılırsem haftaya kadın alabılcem :S pofffffffffffff.. cok tembelım cok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…