ay bir gelemedim eve gelenden gidenden.Puzzle'mı da yapamadım zaten. Ancak duş aldım giyindim birazdan çıkıcam.Bugün doğuma hazırlık kursumun ilk günü:))))))))
Yarınki yemek davetimiz de iptal oldu kadının toplantısı çıkmış. Üzüldüm desem yalan olursempatiksalakcinni akşam kurstan kocam alcak ve ordan da annesine yani görümceme gitcez. Bu gece çabuk geçmeli!!!!!!!!!Hepnizi çok kocamn öpüyorum.....
şekerim 160 çıktıııııı
uzulme nolcak.. dıyet yapacaksın gececek.. topu topu 2-2.5 ay..
şekerim 160 çıktıııııı
ben kaçar kıslar. iyi akşamlar yarın görüşüüz. opuyorumnanaktan
şekerim 160 çıktıııııı
ben yrn spora gıtmemeye karar verdım.. eger spora gıdersem ve temızlık de yaparsam heralde ölürüm, bugun topu topu cop ayıklayıp dolap ıclerını temızleyıp duzenledım su an valla gebercem yorgunluktan.. poffffff.... hareket özgürlüğü istiyoruuummmm..
ama nalan haftaya çok iş var camlar sılıncek, perdeler yıkancak, ev temızlencek kı kadın gelmeyelı 1.5 ay oldu utanarak soyluorum yanı 1.5 aydır sadece benım temkızledıklerım ıste hamıle bı kadın ne kdr temızlıosa, mutfak dolaplarının ust kısmı ındırılıp sılıncek fln.. eger ben dolaplarının ıcelerını sılıp duzenlemezsem kadın yetıstıremez mumkun dııl.. ayrıca o yapcak olsa o işi nası duzenlıcek bana sorcak sureklı su nereye bu nereye fln ıkı ıs olcak.. onçünnn ben bugun salondakı dolapları bıtırdım ve mutfagın alt kısımlarını tamamladım, yrn da oturma odasındakı dolapları ve gardropu bıtırcem kı kadına yol açayım
demin görümcem aradı, valizin 32. haftadan itibaren hazır olsun diyo, bebeğin eşyalarınıda bir an evvel al, onları yıkayıp kaldır hazır olsunlar diyo, eylül başı gibi hazırla her şeyi diyo, hastaneye giderken orkid al hastanede koydukları pedler ii olmuyo dedi, bide çorap al ayakların üşüyebilir dedi...he bide bol bol don al dedi, bebek içinde 2 adet battaniye mutlaka olsun diyo, haberiniz olsun kızlar...
bebek bezi olarak primayı önerdi, 2 cam 2 de plastik biberon almış, emziğini kauçuk ve damaklıklı almış, alt değiştirme bezi olarakta can bebeninkini al dedi, çok basit ama acayip kullanışlı bi şi diyo...
heh unutmadan yazim dedim, sizinde bilginiz olsun, hoş çoğunu biliyorsunuzdur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?