2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bir gelemedim eve gelenden gidenden.Puzzle'mı da yapamadım zaten. Ancak duş aldım giyindim birazdan çıkıcam.Bugün doğuma hazırlık kursumun ilk günü:))))))))
Yarınki yemek davetimiz de iptal oldu kadının toplantısı çıkmış. Üzüldüm desem yalan olursempatiksalakcinni akşam kurstan kocam alcak ve ordan da annesine yani görümceme gitcez. Bu gece çabuk geçmeli!!!!!!!!!Hepnizi çok kocamn öpüyorum.....

evet asocum ailecek deliyiz bizden çıkıcak çocuğu düşün bi de :))

ooooo ne gğzel yere davetlisin sen akşam hahahaha çok eğlen canım, bol bol eğlen ihihihhihihi

ii eğlenceler asoşum, tatlı sohbetler....:roflol:

ben yrn spora gıtmemeye karar verdım.. eger spora gıdersem ve temızlık de yaparsam heralde ölürüm, bugun topu topu cop ayıklayıp dolap ıclerını temızleyıp duzenledım su an valla gebercem yorgunluktan.. poffffff.... hareket özgürlüğü istiyoruuummmm..

ben kaçar kıslar. iyi akşamlar yarın görüşüüz. opuyorumnanaktan

ii akşamlar melodi...

şekerim 160 çıktıııııı

geçmiş olsun, aramıza hoş geldin tatlım....

bendeeeeee, bencede spora gitme zaten yeterince spor yapcen yarın, ama haftaya kadın alcaksan niye yapıyorsun ki..

ama nalan haftaya çok iş var camlar sılıncek, perdeler yıkancak, ev temızlencek kı kadın gelmeyelı 1.5 ay oldu utanarak soyluorum yanı 1.5 aydır sadece benım temkızledıklerım ıste hamıle bı kadın ne kdr temızlıosa, mutfak dolaplarının ust kısmı ındırılıp sılıncek fln.. eger ben dolaplarının ıcelerını sılıp duzenlemezsem kadın yetıstıremez mumkun dııl.. ayrıca o yapcak olsa o işi nası duzenlıcek bana sorcak sureklı su nereye bu nereye fln ıkı ıs olcak.. onçünnn ben bugun salondakı dolapları bıtırdım ve mutfagın alt kısımlarını tamamladım, yrn da oturma odasındakı dolapları ve gardropu bıtırcem kı kadına yol açayım

demin görümcem aradı, valizin 32. haftadan itibaren hazır olsun diyo, bebeğin eşyalarınıda bir an evvel al, onları yıkayıp kaldır hazır olsunlar diyo, eylül başı gibi hazırla her şeyi diyo, hastaneye giderken orkid al hastanede koydukları pedler ii olmuyo dedi, bide çorap al ayakların üşüyebilir dedi...he bide bol bol don al dedi, bebek içinde 2 adet battaniye mutlaka olsun diyo, haberiniz olsun kızlar...

bebek bezi olarak primayı önerdi, 2 cam 2 de plastik biberon almış, emziğini kauçuk ve damaklıklı almış, alt değiştirme bezi olarakta can bebeninkini al dedi, çok basit ama acayip kullanışlı bi şi diyo...

heh unutmadan yazim dedim, sizinde bilginiz olsun, hoş çoğunu biliyorsunuzdur...

hıııı sen yarın dolaplara devam etcen ben kıyı köşe temizliğe dalcan gibi annadım,

perdelerinide yıkat kadın gelmişken bence, o seni doğuma kadar götürür, bi de halıların varsa onlarıda eylül gibi yıkamaya ver evin mis gibi olsun, unutma bebekler her türlü tozdan alerji olabiliyor, onun için evi tozlardan güzelce arındırmak lazım, bende eylülde göndercem yıkamaya...

bakalım benim bu kadın işi nolcek...

bu arada benim evde 2 aya yakındır öle temizlikçi tarafından temizlenmedi, kendim yapabildiğim kadar yaptım valla...

eşimde hep aynı şeyi sölüyo, ev tertemiz neden evi temizliyorsun her hafta diyo, her hafta temizlediğim için temiz zaten...10 gün elleme hiç bi şeye pok götürüyo her yeri..

ay benım halıların yıkanması da bı dertakannehir
benım evdekı butun halılar şu ozel adını unuttugum ıpek ıplıklerden olusan ip ip halı, yanı ben ne sılebılıorum ne bııs yapabılıorum.. Step ten alıdgım ıcın Step eve gelıp alıp temızleyıp getırıo ama ebesının nıkahını ıstıyo ucret olarak 400 tl fln ıstıo pofffffffffffffffffffffffff... ama aklımda ekım ortasında yollıcam mecburen 1 sefer..

Ay siz böyle yazdıkça ben panikliyorum birden .Normalde çok rahat bir insanım,aksine eşim çok planlı,programlıdır.
Erken doğum falan tırsıyorum.eyvahedigeldismileKıyafetleri falan yıkamadım henüz 15 gün sonra falan yıkarım diyorum.Çantamı da o srırada hazırlarız eşimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…