2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öfff naptın sen:1shok:

ay dilemma ben yapmadım gerızekalı Step yaptı.. bı keresınde vercektık o kdr para deyınce vazegctık.. tam 1 sene oldu ıste alalı kullanalı hatta 14 ay oldu, mutlaka bı sefer ıyıce temızlenmesı lazım.. hele sımdı bebek de gelıo cok onemlı temızlıgı de.. cok para cok..

O halılar çok pahalı zaten,onu dedim..
Normal yıkamada mahvederler zaten.Yine stepte yıkatırsın heraldeohaoldumsmile

O halılar çok pahalı zaten,onu dedim..
Normal yıkamada mahvederler zaten.Yine stepte yıkatırsın heraldeohaoldumsmile

evet halının kendısı de pahalı ama cok memnunum hıııııcccc pıslık gostermıo :)))
evet cnm baska yere veremem mecbur step e vercem yoksa sıcarlar halılarımın ıcıne..
alakasız olcak ama sen bebeklerının yuzunu gordun mu hıc?

Memnunsan iyi..
Birkaç kez gördüm ama hangisi poz verirse onu görebiliyoruz.En son kızımı gördüm mesela elini ağzına almış,emiyordu..Oğlumu da gördük bu hafta ,hatta ayaklarını da resmini verdi doktor..Burnu büyük gibi geldi bana..Doktoruma bunun burnu büyük galiba dedim,görünüşe aldanma dedi
Kızımı babası bana benzetiyor,bakalım nasıl olacaklar

işte bunlarıda düşünmek lazım eşya alırken sonra öpüyorlar adamı valla...ben m2 sine 3 TL veriyorum misler gibi oluyo...

panikleme canım ama yinede artık yavaştan hazırlanmak lazım, ne demişler korkunun ecele faydası yok...

rica ederim cnm, görümcem sağolsun valla, o daha yeni doğum yaptığı için bilgileri taze tabi....

bu siteyi biliyorum geçen gün biri daha vermiş bu siteyi burda, güzel gecelikler ve pijamalar var...

he bu arada şunuda belirteyim kızlar,

görümcem normal doğum yaptı ocak ayında ve alt tarafa atılan dikiş yerleri hala sert bi şekilde duruyormuş yani hala yumuşamamış, öyle çabuk yumuşayacak gibide durmuyo diyo,

haberiniz ola...

he bide doğumdan 2 ay önce lanosil diye bi krem varmış umarım yanlış yazmamışımdır onu kullanmaya başla dedi, göğüslere çok ii geliyormuş...

anaa hala dikisleri sertmii nie gecmemiski yaa 7 ayda ben cok korkuyorum hem alt tarafimi kesmelerinden hemde dikisten yaa.. eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

he bide doğumdan 2 ay önce lanosil diye bi krem varmış umarım yanlış yazmamışımdır onu kullanmaya başla dedi, göğüslere çok ii geliyormuş...

bana doktorum garmastanı önerdi ben onu kullanıyorum 5. aydan beri hem alman üretimi yanılmıyorsam ben alman üretimi ilaçlara çok güveniyorum nedense bikaç arkadaşımda garmastanı önerdi ama ben tekrar sorucam bakalım değiştirirmi doğumdan sonrada devam ediceksin dedi ama bakalım

bende emzii damaklı kauçuk aldım görümcemin önerisi üzerine ama 1 tane aldım çünkü kabul etmiyebiliyor deneyerek görücez bakalım
bide geçen burdamı konuşuluyordu eşyaları ne zaman yıkayalım diye ben sadece çanta eşyalarını yıkadım bebişin ama kalanları ne kadar geç yıkarsak o kadar iyi olur diye düşünüyorum çünkü bakmak isteyen olur kendimiz bile ellesek gene kirlenicek erkenden yıkayıp tekrar yıkamak zorunda kalmayalım bence herşey hazır olsunda tek yıkaması kalsın

evet nası gorunuolar bırbırlerıne ve sıze benzıolar mı dıcektım ben de :))

of ya o dikiş olayı benide strese sokuyor önceki doğumumda bebeğin ebatları küçük olduğundan dikişim olmamıştı bunda olucakmı bakalım

amaaann sezeryan olmaktansa o dikişler daha iyidir diye düşünüyorum normal yapmış biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…