2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi kıyaslanamaz bile arkadaşım sezeryan oldu diyorki bağırsaklarımı deşmişler geri düzeltip yerine koymuşlar gibi hissettim çıkınca bide o dikişlerin üzerine bişey koymuşlar torbamı ne mahfetti beni keşke 10 tane normal doğursaydım dedi

normal doğum 1 hadi 2 gün çekilsin ama asıl sancılı kısmı son 4-6 saatte filan çekiliyor bebek çıktığı an bitiyor ama sezeryan aöylemi ablamın en son sezeryanı 13 sene oldu hala dikişleri sızlar bide onun ilkinde dikişleri patlamıştı birsürü hastanede yatmıştı yazık

bu arada garmastan kremi ben de alıp kullanmaya başlicam artık. çok memnun doğum yapan arkadaşım ama o göğsü yara olduktan sonra kullandı tabi zor geçti. önden sürersek yara olmasını engelliyormuş bilginize..

bence kıyaslanamaz valla.. annemın benden sonra hem de 20ye yakın dıkısı olmuş.. ıkı gun kıcım acıdı oturamadım 3. gun unutmustum bıle der hep.. ama kardesımde sezeryan oldu hala sızlıo der bazen 10 sene gecmesıne ragmen.. ama bunye meselesı tabı kı iddialaşmayalım..

ne zaman başlamak lazımmış kullanmaya ?? ben de alayım.

benim çok erken geldi sütüm doktorum hemen başla dedi epeydir kullanıyorum aslında çok düzenli kullanmıyorum bide göğüs uçlarım çok kaşınıyor acaba neden gidince sorucam doktra doğumdan önce mutlaka başla kreme

yok canım aynı şeyi diyorum bende iddalaşmıyorum mesajıma baksana tekrar normal doğumu savunuyorum sezeryan la kıyaslanamaz bile bende normal doğum yaptım ve deneyimimle söylüyorum

nevett diyorum ya çevremde çok çeşitli doğum hikayesi var ve de normal doğum yapacaklar kesinlikle dikişlerinden çekmicekler diye bişey yok.. inşallah hiçbirimiz ne sezeryan ne normal doğum dikişinden çekmeyiz..

ne zaman başlamak lazımmış kullanmaya ?? ben de alayım.
valla canım dr bişey demedi ama herkes 7.aydan itibaren kullanın diyor. bir ara o işe el atıp alıcam eczaneden. ssk vermiyor bu kremi bildiğim kadarı ile..

yok canım aynı şeyi diyorum bende iddalaşmıyorum mesajıma baksana tekrar normal doğumu savunuyorum sezeryan la kıyaslanamaz bile bende normal doğum yaptım ve deneyimimle söylüyorum

pofff.. ay ben bıjoya ve kendı adıma dedım hanı iddia etmıs olmayım senın cevrende cok daha kolay gecne sezeryanlar ve cok zor gecen normal dogumlar vardır gıbısınden.. pof pof pof..
bu arada senın ılkı kac yasında?

püüüffff canım biz konuşurken daha doğrusu ben yazarken sadece seni gördüm pofff
ilki cenette canım kaybettim

kocam maç izlemeye gitti evde yok ben de size bakim dedim. kendimi nedense yorgun hissediyorum biraz.. yayılim bari koltuklara, herkeSe iyi geceler..

hoşçakal bijocum..
semaveela kusura bakma.. yakın zamanda mı olmuştu yoksa gectı mı uzerınden bayag? bijonun dedıgını soyluo herkes cennette yerı vardır dıolar, allah onun kalan omrunun daha da cogunu bu bebegıne versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…