afiyet olsun tatlım şimdiden....
sağolun kızlarr ama yaramıştır kesin çok yedim akannehirafiyet bal şeker olsun bijo, yaramasın :)
güzel iftarlar..
bence kıyaslanır valla -tatlicadiarzu-sezeryandaki 4 kat dikişle kıyalanıır gıbı degıl o 3-5 dikiş..
bu arada garmastan kremi ben de alıp kullanmaya başlicam artık. çok memnun doğum yapan arkadaşım ama o göğsü yara olduktan sonra kullandı tabi zor geçti. önden sürersek yara olmasını engelliyormuş bilginize..
bu arada garmastan kremi ben de alıp kullanmaya başlicam artık. çok memnun doğum yapan arkadaşım ama o göğsü yara olduktan sonra kullandı tabi zor geçti. önden sürersek yara olmasını engelliyormuş bilginize..
bence kıyaslanamaz valla.. annemın benden sonra hem de 20ye yakın dıkısı olmuş.. ıkı gun kıcım acıdı oturamadım 3. gun unutmustum bıle der hep.. ama kardesımde sezeryan oldu hala sızlıo der bazen 10 sene gecmesıne ragmen.. ama bunye meselesı tabı kı iddialaşmayalım..
burcuu kocan bir de resmini mi koymuş ne ?
nevett diyorum ya çevremde çok çeşitli doğum hikayesi var ve de normal doğum yapacaklar kesinlikle dikişlerinden çekmicekler diye bişey yok.. inşallah hiçbirimiz ne sezeryan ne normal doğum dikişinden çekmeyiz..bence kıyaslanamaz valla.. annemın benden sonra hem de 20ye yakın dıkısı olmuş.. ıkı gun kıcım acıdı oturamadım 3. gun unutmustum bıle der hep.. ama kardesımde sezeryan oldu hala sızlıo der bazen 10 sene gecmesıne ragmen.. ama bunye meselesı tabı kı iddialaşmayalım..
valla canım dr bişey demedi ama herkes 7.aydan itibaren kullanın diyor. bir ara o işe el atıp alıcam eczaneden. ssk vermiyor bu kremi bildiğim kadarı ile..ne zaman başlamak lazımmış kullanmaya ?? ben de alayım.
yok canım aynı şeyi diyorum bende iddalaşmıyorum mesajıma baksana tekrar normal doğumu savunuyorum sezeryan la kıyaslanamaz bile bende normal doğum yaptım ve deneyimimle söylüyorum
kocam maç izlemeye gitti evde yok ben de size bakim dedim. kendimi nedense yorgun hissediyorum biraz.. yayılim bari koltuklara, herkeSe iyi geceler..
püüüffff canım biz konuşurken daha doğrusu ben yazarken sadece seni gördüm pofff
ilki cenette canım kaybettim
oyy melek olmuş bebeğin.. cennete köşkün var demek senin. Allah buna uzun ömür versin canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?