2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin sağol
olsun canım önemli değil aşağı yukarı 2 sene olucak

iyi geceler kizlar nerelere kactiniz öyle size dogum hikayemi yazmak istedim okuduklarinizi görünce bundan 13sene önceydi 20nisan1997 kurban bayraminin ücüncü günüydü kizimi normalde 16nisanda bekliyorduk gecikme yapti ilk cocuk oldugundan neyle karsilasacagimi bilmiyordum sancimmi gelicek suyummu kanamammi derken 20nisan günü ögle namazini kilicaktim wcye gittim baktimki akintiyla karisik kan gelmis esim evdeydi söyledim apar topar hastaneye gittik bu arada hic sancim yoktu hastanede ebe kontrol etti 2cm acilma var ya gece yada sabaha karsi dogar siz simdi evinize gidin yemeginizi yiyin kahvenizi icin aksam 5te tekrar gelin demisti bizde evimize geldik yemegimizi yedik tamgitmeye hazirlanirken birden bir sanci girdi napicagimi sasirdim ama fazla sürmedi doguma eltimle kaynanamda gelmek istedi onlarida aldik gittik hastaneye ebe tekrar kontrol etti acilma devam ediyormus arada sancilarda giriyor tabi odam ayarlandi serum ignesi takildi sabunlu su verildi arkadan iki dakika icinde ishal oldum ne var ne yok bosaldi icimden sonrasinda küvete ilacli sicak su yaptilar küvette yarim saat yattim rahimin daha iyi acilmasini sagliyormus tabi benim sancilar iyice siklasmaya basladi sanci siklastigi icin dogum odasina götürdüler saatte gece 23.00olmustu benim sancilar dakkada bir geliyordu sancim geldikce ben ayetel-kürsüyü okuyordum bir kolumda serum karnimda bantlar kalp atisi dinleniyordu yandaki odada doguranlar vardi öyle bir bagiriyorlardiki bende icimden gecirdim ayni sanciyi bende cekiyorum ama onlar gibi hic bagirmadim inanmassiniz gikim bile cikmadi birkere bile bagirmadim o ana kadar oturus pozisyonundaydim artik zamani geldi deyip beni yatis pozisyonuna getirdiler isiklari los hale getirdiler ebeler bana diyorki pressen pressen oda ikin demekmis ikiniyorum ikiniyorum kizim hazneye kadar gelince ben ikinmayi birakiyormusum ebelerde öyle yapma bebek icin tehlikeli demeye basladilar kocamda ordan demesinmi zeynep bak yapamiyormussun bende canimin acisiyla cok biliyorsan kendin gel yap demistim hic unutmuyorum baktilar doguramiycam profesörü cagirdilar adam geldi karnimin üstüne koluyla bir bastirdi bizim minik cadi firladi saatte tam 03.16 pazartesi eltim kizimi görünce basladi aglamaya ben hemen diyorumki yenge baksana eli ayagi heryeri düzgünmü sagliklimi evet deyince dünyalar benim olmustu kizimi biraz temizledikten sonra hemen koynuma verdiler büzük büzüktü kapkara birsey agliyor biryandanda meme ariyordu ay ben kiyamam ona tekrar o günlere gittim canim kizim iyiki hayatima girdi simdide ayni sekilde oglusum hayatima girecek insallah rabbim bütün bebek bekleyenleri saglicakla kavustursun::Saruboceq:unutmadan söyleyim dogum bana kolay geldi sadece dogumdan sonra dört dikis atildi o cok zor geldi insallah oglumda yirtigim olmazda dikise gerek kalmaz rabbim hepimize hayirli kolay dogumlar nasip etsin biraz uzun oldu kusura bakmayin:asigim:

Ay çok güzel,ne güzel anlatmışsın,tekrar o günlere dönmüşsün belli..Okurken içim gidiyor ,heyecanlanıyorum,kendimi düşünüyorum doğumhanede.......Ama yaşamadan anlamak imkansız..Kimbilir ne duygular içinde olucağızboshayallersmile
Allah yavrunlarını sana bağışlasın canım..Kızının doğumu Almanya da mı oldu?

haklisin canim yasamak lazim hani erkekler biraraya gelince askerlik anilarini anlatirlar ya bizde arkadaslarla dogum anilarimizi paylasiyoruz cok zevkli oluyor hihoyyyt
kizim almanyada dogdu canim:asigim:

bugünün ilk günaydını benden gelsin GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNN
uyku tutmadı kalktım erkenden ne giyineceğime kararveremiyorum hamileyken çalışmanın bir diğer zorluğuda kıyafet seçimi işte her sabah aynı problem.

zeyn ciğim ben de 8 saat doğum sancısını çektikten sonra çatının darlığı sebebiyle sezeryanla doğum yaptım 20.03.2003 tarihinde gece 01:30 da.. artık sancılarım dakika başı vuruyordu her ikisininde zorluğunu biliyorum yani ama bende senin gibi hiç bağırmadım her seferinde dua okuyordum düşün yani kan ter içindeyim dışarıda kar yağıyor buz gibi bir hava, ben de terler döküyorm ve ağrılarımı anneme ve eşime belli etmemek için odada yatarken dişlerimi sıkıyordum bendeki de akıl işte o zaman küçüğüm tabi yaşım 24 tü. Aman onlar üzülmesin diye hiç belli etmemeye çalışıyordum. Herkes diyor ya, bebişi görene kadar gerçektende öyle, herşeyi unutuyorsun zaten unutulmasaydı insanlar bu kadar çocuk yapmazdı, bi daha kimse doğurmazdı.

Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eylesin Rabbim

İstanbul'da bugün hava serin İnşallah bütün gün böyle devam eder. Neyse ben kalkıyımda ne giyineceğime karar vereyim giy-çıkar yapayım azıcık.Çamaşır makinasını ve bulaşık makinasını doldurayım. Azıcık etrafı toparlıyım.Akşam iftara arkadaşıma davetliyiz. Seviyorum ben çağrılmayı hergün birisi çağırsa keşke giderim hep hiç hayır demem:)) Yarın da doktor kontrolüm, ayrıca şeker ve rubella testim var. Şimdiden heyecan bastı beni, bugün daha tatlı yemesem mi acaba, çok şekerli şeyler yemeye başladım bu sıralar, işyerine gidince görüşürüz kızlar saat 9 gibi şirkette olurum. Kocaman öpüldünüz canlarım.

Günaydın millet.. Benı gece bır tur bocek yaklasık 10 yerımden soktugu ıcın kabus gıbı bır gece gecırdım en son doktorun kasınma ıcın verdıgı merhemı surunce rahatladım da uyudum yoksa gece 2-5 arası yarım saat bıle uyumamısımdır yanı.. cok kaşındım ç0kkk..
Zeyn tabı kı uzun olcak doğum hıkayesı bu 5 dkda cıkmıo ıste bu veletler :) Darısı bıze, işalla bız de boyle anlatırız hıkayelerımızı...
Dilemma artık ben de heyecanlanmaya başladım valla cok az kaldı yaaaaa :)
Aslı ne dimek istiosun 24 yaşında akılsız mı olunuo yani, ba ba ba ba ba ba... :))

Günaydın..

Bu sabah yataktan sürüne sürüne kalktım resmen kendimi duşa attım ancak gözümün biri hala kapalımirmirmirmir
Kendime gelip işe başlamam lazım bir kahve içeyim bari..

prop gene erkencisin maşallah. uyku tutmadı bu sabah.. en iyisi bir tarif gireyim madem öyle dedin.

günaydınlar yok propcuğum akılsızlık değil onlar üzülmesin diye belli etmemek işte, halbuki belli etsem ne olacak yani onu düşünemedim hiç o anda. Gerçi sezeryandan sonra odada eşimi dışarı çıkartmışlar kanamaya bakmak için karnımı bastırdıklarında ben o sırada bağırmışım eşimde dışarda gözleri dolmuş, ağlamış. Hoşuma gitmişti duyduğumda ağladığını. Sadist miyim acaba?? :)) Ne dersin prop

benım ıcın uzuldugunu bılmek benım de hosuma gıder de benımkı ağlamaz heralde bebegı gorunce bıle aglamayabılır bılmıorum mrk ettım sımdı :))

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

günaydın kıslar! bende bugün 6,30 da kalktım. duşumu alıp kahvaltımı yaptım kocişle.
işe geldim. bugün dr. kontrolüm var. pazartesi anlatırım size.
şeker yüklemesi de yapılacak. umarım midem bulanmaz.
hepinize keyifli bir gün diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…