ben dıyorum sen gece bısıler yapıosun da farkında dıılsın :)
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
günaydın kıslar! bende bugün 6,30 da kalktım. duşumu alıp kahvaltımı yaptım kocişle.
işe geldim. bugün dr. kontrolüm var. pazartesi anlatırım size.
şeker yüklemesi de yapılacak. umarım midem bulanmaz.
hepinize keyifli bir gün diliyorum.
benım ıcın uzuldugunu bılmek benım de hosuma gıder de benımkı ağlamaz heralde bebegı gorunce bıle aglamayabılır bılmıorum mrk ettım sımdı :))
çook teşekkür ederiz hayatımm opuyorumnanaktanbijo beraber nice mutlu yıllara canım!
50. yılınızıda kutlayın inşallah tontiş tontiş.
bilmem ki biz pek böyle kutlamalar yapmayız huyumuz değildir. şimdi kahvaltı yaparız, eşim gece kalkamadığı için oruç tutamicam dedi. sonra da tv izleriz, tavla oynarız, toprağın odasıyla uğraşırız, balkonda oturup muhabbet ederiz.. bir ara çıkıp pasta tabanı alıp akşama bir pasta yapıcam ama :) sıcak ve ramazan dışarı hiç çıkılmaz ama akşam da sevgi yolu var burda orda elele gezeriz anca bu :)hayırlı olsun cnm..
nasıl takılcaksınız mrk ettim, ne yapmayı planlıosunuz evde delikafaduldendelikafadulden
ne güzel dilekler canım bunlarrr opuyorumnanaktanVavvvv çok romantik ne güzel işe de gitmemiş, Tadını çıkarın canım. Sağlık, mutluluk ve bol para dolu çocuğunuzla beraber nice nice seneler dilerim canım. Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.
aslıcım sağol. seninde güzel haberlerini bekliyorum.
bakalım prensim kaç gram olmuş.
bu ay pekmezi bırakmıştım tekrar başlarım artık.
Günaydın kızlar,
Dünkü hamilelik kursu çok keyifliydi.İçlerinde en küçük bendim yaşları biraz var diğerlerinin.Kurstan çıkıp kaynanaya gittik yemeğe çağırmıştı ya ben yemedim hem de hiçbir şey kurstaki sandviçlerden yedim 2 tane bir sürü de meyve yedim kursta karnım doysun da orda bir şey yemeyim diyeohh canıma değsin:) Dedim bebğim doğunca elleyemezsiniz hemen öpemezsiniz ben pimpirikliyim ona göre dedim.Senden gizli öper iyice koklar yalarız diyo iğrenç insan.Kamera koyarım her yere dedim.kooooy ne olcak ki biz iyice öptükten sonra diyo. ondan sonra bir daha da yaklaştırmam size de getirmem benden gizli iş yaptğınız için yalnız ona göre dedim:) ne zaman sevmemize izin verceksin diyor. Çok bekelrsiniz siz sevmeyi!!!!!!!!
Bugün hava sanki serin gibi inşallah böyle devam eder ya.Propcum geçmiş olsun dikkat et böcüklere:))))))
Günaydın kızlar,
Dünkü hamilelik kursu çok keyifliydi.İçlerinde en küçük bendim yaşları biraz var diğerlerinin.Kurstan çıkıp kaynanaya gittik yemeğe çağırmıştı ya ben yemedim hem de hiçbir şey kurstaki sandviçlerden yedim 2 tane bir sürü de meyve yedim kursta karnım doysun da orda bir şey yemeyim diyeohh canıma değsin:) Dedim bebğim doğunca elleyemezsiniz hemen öpemezsiniz ben pimpirikliyim ona göre dedim.Senden gizli öper iyice koklar yalarız diyo iğrenç insan.Kamera koyarım her yere dedim.kooooy ne olcak ki biz iyice öptükten sonra diyo. ondan sonra bir daha da yaklaştırmam size de getirmem benden gizli iş yaptğınız için yalnız ona göre dedim:) ne zaman sevmemize izin verceksin diyor. Çok bekelrsiniz siz sevmeyi!!!!!!!!
Bugün hava sanki serin gibi inşallah böyle devam eder ya.Propcum geçmiş olsun dikkat et böcüklere:))))))
asocum günaydın. ay ne arsızmış kaynanlar yaw.
allah aşkına minicik bebek öpülmez bunu bilmiyorlar mı?
ben bile arkadaşımın bebeğini öpmüyorum. bebek koklanır, öpülmez.
derler ya bebeği çok öpersen salyaları akar diye.
hem sigara içiyorlar ayyyyyyyyyyy!
eşime dün fırça atım. balkonun bir ucunda sigara içiyor içme şunu dedim.
çocuk olunca evin hiçbir yerinde içmeyeceksin ona göre dedim.
tamam dedi ona bile elletmem.
bende çok kıl olucam sanırım.
evet özellikle uyardım çünkü onların bebek sevme anlayışı çok acayip.uyuyan bebeği kucaklarına alıp seven tipler bunlar. bir de şapır şupur öpen tipler.Gözlerimle gördüm görmesem inanmazdım ama uyarmak zorundaydım.Zaten sevmediğim insanların bebeğime dokunması bile beni deli eder!Akrabalarının bebekleri küçüktü daha 3 aylık flndı.benim kaynana bebeğe ağzında çiğneyip öyle verdi yicek bişeyi :S iğrençççç .bana bunu yaparsa kesin tekme tokat girişirim.kesinnn.ben odasına kesin kamera yerleştiririm bunlar geldiği vakit kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gnydın canım ayy evet kesinlikle öpülmemesi gerekli biz anneler olarak sabrediyoruz öpmemek için de bi de başkaları öperse ben çıldırırım herhalde, çok hassas yavrucakların tenleri hemen kızarır sivilceler çıkar vs... İyi yapmışsın şimdiden uyarmakla canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?