millet.. akça.. yukledım odayı hadı :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/376332-2010-kasim-bebeklerinin-guzel-odalari-6.html
slm kızlar uyudum uyandım duşa gircem şimdi de. bişi sorcam size. biz video kamera alıcaz bebek doğunca çekmek için. önerdiğiniz marka veya model var mı?
selam kızlar geçmişi oku oku bitmedi :)
begüm geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey değildir,
nalan oda çok güzel ve sade olmuş.. çok beğendim ben oda yapamıyorum inşallah ileride daha büyük bir eve geçtiğimizde ya da yemek odasını boşaltabilirsem oraya düşünüyorum 1-2 sene sonra..
iştee ben bu yüzden diyetisyene gitmedim hayatım boyunca biri benim hayatıma müdahale etmeye kalktığında artık herşey için çok geç oluyor.. Hele bu kadar katı olursa diyetisyen ben daha çok kilo alıp giderim bir dahaki sefere onçün kendi başımın çaresine kendim bakmam lazım:S
Bende kilo almaya başlıyorum galiba onçün biraz dikkat etmem lazım:S
Her hafta evde 3 posta tatlı yapmamam lazım:S
Canımın istediği herşeyi camış gibi değilde tadımlık yemem lazım:S
Öğlen yediğim kadayıftan sonra bu kararları aldığımı herkesin bilmesi lazım:S:bbo:
oruç tutuolar.. tek kısı dııller karı koca.. ayrıca cok da sevıyorum ıkısını de... o zmn haftaya kadının gelcegı gun cagırıyım ben yaaa...
Çok geçmiş olsun canım ya koş gitsene hastaneye.Ben çoktan gitmiştim ölürdüm meraktan :S umarım ciddi bir şeyi yoktur canım çok geçmiş olsunçokkkk kötüyüm çokkk. eşimin fabrikada gözüne asit kaçmış. hastanede şimdi gözünü yıkamışlar. 1,5 ta doktor bakacakmış onu beklio. ayyyy çıldırcam meraktan yanında olabilsem keşke. akşama kadar görmeden çatlarım şimdi kocamı. işi çok ağır eşimin. Allahım yardımcısı olsun. dua edin kızlar bişi olmasın. eşim ii yok bişi dio. beni korkutmamak için dio o ben biliom
Senin için doktorun kızması mı önemli yoksa bebeğin ve senin sağlığın mı anlayamadım?ya kizlar benim hiç istahim yok zorla yiyorum bebis için. ama canim yemek istemiyor. Esimle sahura kalkiyorum yemiyorum, sabah kahvalti hazirliyorum hemen doyuyorum iftara kadar agzima bisi surmuyorum. az once tartildim 66.8 kg yum 65 ile hamile kalmistim. DR kizacak bana ya
kız sen prop la bana taş mı attın bakimmm....biz ne zamandır yemiyoz valla...
kızlar bişey sorcam bu doğum paralarıyla ilgili bilgisi olan varmı.ben 32. haftarya kadar çalışıcam raporu alcam.ama ben doğumdan sonra işe 1 sene ara vericem büyük ihtimalle.işe dönmicem için sorun olurmu acabaa
normalde doğumdan sonrada 6 ay ücretsiz izin hakkın var diğer 6 ay için iş yerin sorun çıkarmazssa problem yok ama işyerin sorun çıkarırsa yapacağın birşey yok
Senin için doktorun kızması mı önemli yoksa bebeğin ve senin sağlığın mı anlayamadım?
kızlar bişey sorcam bu doğum paralarıyla ilgili bilgisi olan varmı.ben 32. haftarya kadar çalışıcam raporu alcam.ama ben doğumdan sonra işe 1 sene ara vericem büyük ihtimalle.işe dönmicem için sorun olurmu acabaa
işyeri sorun çıkarmaz büyük ihtimal eşimin amcasının yeri.
bizim sagligimiz içn tabiki yiyorum zorla canim, istahimin olmamasi normalmi acaba
günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus
taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn
eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)
begüm geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur.. neden akşamı beklediğini anlamadım ama işten mi izin alamıyorsun?
Çok geçmiş olsun canım ya koş gitsene hastaneye.Ben çoktan gitmiştim ölürdüm meraktan :S umarım ciddi bir şeyi yoktur canım çok geçmiş olsun
hepinize çokk teşekkür ederim kızlar. göz bebeğine gelmemiş Allahtan. ozaman çok kötü olabilirdi demiş doktoru. gözünü yıkamışlar. gözünün kenarından değmiş. Allahıma şükür ki ucuz atlattı.İnşallah tekrar yaşamaz böyle kazalar
iş yerim izin vermez kızlar öyle. onu götüren işyeri şöförüyle vardiya amiriyle de görüştüm emin olmak için bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?