2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok saol cnm, darısı sizin başınıza....

kız sen prop la bana taş mı attın bakimmm....biz ne zamandır yemiyoz valla...

oruç tutuolar.. tek kısı dııller karı koca.. ayrıca cok da sevıyorum ıkısını de... o zmn haftaya kadının gelcegı gun cagırıyım ben yaaa...

hele bide seviyosan al nolcek, sofraya iki tabak fazladan koycen alt tarafı...güzeldir iftar yemekleri ben severim...

ya kizlar benim hiç istahim yok zorla yiyorum bebis için. ama canim yemek istemiyor. Esimle sahura kalkiyorum yemiyorum, sabah kahvalti hazirliyorum hemen doyuyorum iftara kadar agzima bisi surmuyorum. az once tartildim 66.8 kg yum 65 ile hamile kalmistim. DR kizacak bana ya

Çok geçmiş olsun canım ya koş gitsene hastaneye.Ben çoktan gitmiştim ölürdüm meraktan :S umarım ciddi bir şeyi yoktur canım çok geçmiş olsun

Senin için doktorun kızması mı önemli yoksa bebeğin ve senin sağlığın mı anlayamadım?

Aso al benden de o kdr :S töbe duramazdım yerımde.. en azından arar ogrenırdım mutlaka hastaneyı fln.. ama begumcuk de gıttı heralde dayanamayıp yok aşağıda baksana..

Nalan bu fınfık bıze hava atıo kadayıf yedım dıyerektene ben anladım bunun derdını..

kızlar bişey sorcam bu doğum paralarıyla ilgili bilgisi olan varmı.ben 32. haftarya kadar çalışıcam raporu alcam.ama ben doğumdan sonra işe 1 sene ara vericem büyük ihtimalle.işe dönmicem için sorun olurmu acabaa

fınfık ve aso aldıgınız kılo mıktarı kaca cıktı mrk ettım.. sakıncası yoksa açıklayabılır mısınız kamuoyuna :))

normalde doğumdan sonrada 6 ay ücretsiz izin hakkın var diğer 6 ay için iş yerin sorun çıkarmazssa problem yok ama işyerin sorun çıkarırsa yapacağın birşey yok

işyeri sorun çıkarmaz büyük ihtimal eşimin amcasının yeri.

o zaman sorun olmaz canım

günaydın bayanlarrr
bugün bizim evlilik yıldönümümüzzz zemuszemus

taam 5 yıl oldu 20.08.2005 buyrunnnnnnnnn

eşim de izin kullandı gitmedi işe, bugün evde takılıcaz beraber :)

canım nice senelere allah sağlıkla 50. yılınızıda görmeyi nasib etsin

hepinize çokk teşekkür ederim kızlar. göz bebeğine gelmemiş Allahtan. ozaman çok kötü olabilirdi demiş doktoru. gözünü yıkamışlar. gözünün kenarından değmiş. Allahıma şükür ki ucuz atlattı.İnşallah tekrar yaşamaz böyle kazalar

begüm geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur.. neden akşamı beklediğini anlamadım ama işten mi izin alamıyorsun?

Çok geçmiş olsun canım ya koş gitsene hastaneye.Ben çoktan gitmiştim ölürdüm meraktan :S umarım ciddi bir şeyi yoktur canım çok geçmiş olsun

iş yerim izin vermez kızlar öyle. onu götüren işyeri şöförüyle vardiya amiriyle de görüştüm emin olmak için bende

oh en iyisini yapmışsın, için de rahatlamıştır böylece, tekrar geçmiş olsun çok..

cok geçmiş olsun begümcükkk neyse ucuz atlatmışsınız

şöyle patronları boğuveresim geliyor Allah nasıl biliyosa öyle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…