2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam Kızlar nasılsınız
ben 1 haftadır yatıyorum gelemedım dr yatmamı soyledı alttan muayne oldum erken dogum rıskım varmıs kontrolde 40mm dedı alttan sanırım rahım gırısıne vaktı normalı 50mm dedı 7. ayım dolana kadar yatmamı soyledı benım ıcın dua edın ıns erken gelmez melegım daha çok mınık kızım sızlerde bu haftalarda alttan bakıldımı dr um butun hastalarıma bakıyorum rıske atmamak ıcın dedı

cok gecmis olsun cnm dikkat et kendine insaallah zamaninda gelir bebisin :Saruboceq:

geçmiş olsun çok.. bana öyle bı muayene yapılmadı ama sorgulaman gerekmıo doktorun yaptıysa bı bıldıgı vardır kıyaslama bızımle bosuna.. işalla sağlıkla ve zamanında gelır bebegın

valla banada öle geldi, siz yiyemiyonuz ahanda ben kadayıfı götürdüm ne güzel diyo, cık cık cık aşk olsun Fınfık bizi yoldanmı çıkartcen sen bakem....hadi prop neyse o tatlıyı az da olsa yiyebiliyo ben yiyemiyorum bana tamamen yasak üstüne bide yarın şeker yüklemem istesemde bugün yiyemem zaten...ay yarını bi atlatsam ne kadan güzel olacak....

Yok size ne taş atayım kendime atıyorum o taşları şuan miğdem o kadayıfın yüzünden o kadar kötü durumdaki :S
keşke bende de işe yarasa diyet listeleri sizin gibiboshayallersmile..

kız normalde bende de yaramıyo zaten, elli kere diyetisyene gittim en fazla yaıtğım diyet 1 hafta oldu, sonra attım bi kenara, kızım işin içinde olmasa ben o dolapta duran nutellayı şu an kaşık kaşık yemem mi, dibini kazırım valla...

ama insanın çocuğu söz konusu olunca paşa paşa uyuyo o diyete işte, eşim bile şoklarda valla...

onu bunu boşverde sen daha iki gün önce mide ağrısından ölüyorum demiyor muydun, noldu şimdi öle kadayıflar felan götürmüşün, inşallah akşam yine tutmaz, şerbetli tatlı yasak bebeğim sana mide rahatsızlığından dolayı, hatta tatlı olan her şey yasak...

ama acı çekmekten zevk alıyorum diyosan o ayrı tabi....

kızlar oğlum döndü galiba demin.. doktorun dedıgı dogru olabılır, capraz durma nedenı donme asamasında olmasıdır demıstı, demın cok guzel bı tekmeyı taa gogsumun orda hıssettım valla ılk defa işalla dönmüştür işalla işalla işalla

aşk olsun kızlar, ben özellikle prop, asoş ve biju dan ve başka arkadaşların geldiyse onlardan da rica etcem fotoları koymalarını, almayan arkadaşlara fikir olur bence...
hayatım benim oda takımı eylül ortasından sonra gelicek kiii.. eh perdesi ve duvar kağıdı var şu an onu da çekip koymuştum buraya ama oda bölümüne koymamıştım. oraya da koyim dicem ama boş oda işte :)

canım nice senelere allah sağlıkla 50. yılınızıda görmeyi nasib etsin
semaveela ve zeyn cim çok çok teşekkür ederim canım inşallah opuyorumnanaktan

canım Allah korumuş eşini.. haberi alınca içim rahatladı.
valla babamın başına gelenlerden sonra hep düşünüyorum her an hepimize bişey olabilir her an engelli olabiliriz..

geçmiş olsun tekrar begüm, önemli bi durum olmamasına çok sevindim valla...

geçmiş olsun, benide muayene etti, erken doğum riski olabilir falan felan dedi, sanırım 24-25. haftalardaydı, ama benim normal çıktı muayene sonucum...

selam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok

procum hayırdur canim bebegin duruş pozisonula ilgili bir durummu var

canım geçmiş olsun yat dinlen bişey kalmadı şurda dişini sık biraz inş. vaktinde gelir...

geçmişolsun canim..ayaklarini yukarida tutarak dinlenmenin iyi geldigini duydum..
eger kendini yormazsan bebegin içinde doktorlar ilaçlarla falan kalma süresini ayarlayabiliyorlar merak etme sen

inşallah.....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

procum hayırdur canim bebegin duruş pozisonula ilgili bir durummu var

yes bebeğim hoşgeldin..
çapraz duruyodu şapşal çocuk, başaşağı dursun ıstıodum ben de doktor 36ya kdr fln 10 kere doner daha demıstı ama ben basasagı ınsın ıstıodum.. demın gogsumu tekmeledıgıne gore döndü galıba dıyorum ben de.. işalla oyledır..
bebişim senin kız da büyümüş kibar narin bişi olmuş ihihihihhi... şimdi 1 ay bekleyecekler kervanına geç bakalım sen de :)

aman sende alemsin..gız olanlar dodgduklari ana kadar şekil degiştiriyrolar..bende önemli bişi sandim birak daha zamani var çocuk istedigi gibi yatsin ne istiyon bacim yavv:))sen normal dogum istedgin için tesdirginliklerini anlayabiliyorm canim merak etme sen normal doguracan ben biliom heheeh:)

evet bir ay daha beklicez benim dogumumda tam bayram gününe denk egliyor..ama bayramdan önce yani 2 3gün öne alicam bende bakayım da duruma göre hayırlısıyla

begümcükk çok geçmiş olsun canim allah beterinden korusun..

bijooo nice senelere canim allah uzun yıllar versin eşinle sana

ha bu arada yarın istanbul artik serinlemee başlıyor..hayırlı haber internetten takipçisiyim yıldım sıcakalrdan :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…