Selam Kızlar nasılsınız
ben 1 haftadır yatıyorum gelemedım dr yatmamı soyledı alttan muayne oldum erken dogum rıskım varmıs kontrolde 40mm dedı alttan sanırım rahım gırısıne vaktı normalı 50mm dedı 7. ayım dolana kadar yatmamı soyledı benım ıcın dua edın ıns erken gelmez melegım daha çok mınık kızım sızlerde bu haftalarda alttan bakıldımı dr um butun hastalarıma bakıyorum rıske atmamak ıcın dedı
Selam Kızlar nasılsınız
ben 1 haftadır yatıyorum gelemedım dr yatmamı soyledı alttan muayne oldum erken dogum rıskım varmıs kontrolde 40mm dedı alttan sanırım rahım gırısıne vaktı normalı 50mm dedı 7. ayım dolana kadar yatmamı soyledı benım ıcın dua edın ıns erken gelmez melegım daha çok mınık kızım sızlerde bu haftalarda alttan bakıldımı dr um butun hastalarıma bakıyorum rıske atmamak ıcın dedı
Aso al benden de o kdr :S töbe duramazdım yerımde.. en azından arar ogrenırdım mutlaka hastaneyı fln.. ama begumcuk de gıttı heralde dayanamayıp yok aşağıda baksana..
Nalan bu fınfık bıze hava atıo kadayıf yedım dıyerektene ben anladım bunun derdını..
Yok size ne taş atayım kendime atıyorum o taşları şuan miğdem o kadayıfın yüzünden o kadar kötü durumdaki :S
keşke bende de işe yarasa diyet listeleri sizin gibiboshayallersmile..
hayatım benim oda takımı eylül ortasından sonra gelicek kiii.. eh perdesi ve duvar kağıdı var şu an onu da çekip koymuştum buraya ama oda bölümüne koymamıştım. oraya da koyim dicem ama boş oda işte :)aşk olsun kızlar, ben özellikle prop, asoş ve biju dan ve başka arkadaşların geldiyse onlardan da rica etcem fotoları koymalarını, almayan arkadaşlara fikir olur bence...
semaveela ve zeyn cim çok çok teşekkür ederim canım inşallah opuyorumnanaktancanım nice senelere allah sağlıkla 50. yılınızıda görmeyi nasib etsin
canım Allah korumuş eşini.. haberi alınca içim rahatladı.hepinize çokk teşekkür ederim kızlar. göz bebeğine gelmemiş Allahtan. ozaman çok kötü olabilirdi demiş doktoru. gözünü yıkamışlar. gözünün kenarından değmiş. Allahıma şükür ki ucuz atlattı.İnşallah tekrar yaşamaz böyle kazalar
hepinize çokk teşekkür ederim kızlar. göz bebeğine gelmemiş Allahtan. ozaman çok kötü olabilirdi demiş doktoru. gözünü yıkamışlar. gözünün kenarından değmiş. Allahıma şükür ki ucuz atlattı.İnşallah tekrar yaşamaz böyle kazalar
iş yerim izin vermez kızlar öyle. onu götüren işyeri şöförüyle vardiya amiriyle de görüştüm emin olmak için bende
Selam Kızlar nasılsınız
kızlar oğlum döndü galiba demin.. doktorun dedıgı dogru olabılır, capraz durma nedenı donme asamasında olmasıdır demıstı, demın cok guzel bı tekmeyı taa gogsumun orda hıssettım valla ılk defa işalla dönmüştür işalla işalla işalla
Selam Kızlar nasılsınız
Selam Kızlar nasılsınız
kızlar oğlum döndü galiba demin.. doktorun dedıgı dogru olabılır, capraz durma nedenı donme asamasında olmasıdır demıstı, demın cok guzel bı tekmeyı taa gogsumun orda hıssettım valla ılk defa işalla dönmüştür işalla işalla işalla
procum hayırdur canim bebegin duruş pozisonula ilgili bir durummu var
yes bebeğim hoşgeldin..
çapraz duruyodu şapşal çocuk, başaşağı dursun ıstıodum ben de doktor 36ya kdr fln 10 kere doner daha demıstı ama ben basasagı ınsın ıstıodum.. demın gogsumu tekmeledıgıne gore döndü galıba dıyorum ben de.. işalla oyledır..
bebişim senin kız da büyümüş kibar narin bişi olmuşihihihihhi... şimdi 1 ay bekleyecekler kervanına geç bakalım sen de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?