aman sende alemsin..gız olanlar dodgduklari ana kadar şekil degiştiriyrolar..bende önemli bişi sandim birak daha zamani var çocuk istedigi gibi yatsin ne istiyon bacim yavv:))sen normal dogum istedgin için tesdirginliklerini anlayabiliyorm canim merak etme sen normal doguracan ben biliom heheeh:)
evet bir ay daha beklicez benim dogumumda tam bayram gününe denk egliyor..ama bayramdan önce yani 2 3gün öne alicam bende bakayım da duruma göre hayırlısıyla
selam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok
aman sende alemsin..gız olanlar dodgduklari ana kadar şekil degiştiriyrolar..bende önemli bişi sandim birak daha zamani var çocuk istedigi gibi yatsin ne istiyon bacim yavv:))sen normal dogum istedgin için tesdirginliklerini anlayabiliyorm canim merak etme sen normal doguracan ben biliom heheeh:)
evet bir ay daha beklicez benim dogumumda tam bayram gününe denk egliyor..ama bayramdan önce yani 2 3gün öne alicam bende bakayım da duruma göre hayırlısıyla
selam esin hosgeldin
masallah bebisine
ay ne tırsınıonuz benımkı de bayramın ılk gunune gelıo gorunuo oyle olursa eger arıcaz gelcek doktor yanı ısı ne onların :))
hayatım benim oda takımı eylül ortasından sonra gelicek kiii.. eh perdesi ve duvar kağıdı var şu an onu da çekip koymuştum buraya ama oda bölümüne koymamıştım. oraya da koyim dicem ama boş oda işte :)
semaveela ve zeyn cim çok çok teşekkür ederim canım inşallah opuyorumnanaktan
canım Allah korumuş eşini.. haberi alınca içim rahatladı.
valla babamın başına gelenlerden sonra hep düşünüyorum her an hepimize bişey olabilir her an engelli olabiliriz..
selam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok
ay ne tırsınıonuz benımkı de bayramın ılk gunune gelıo gorunuo oyle olursa eger arıcaz gelcek doktor yanı ısı ne onların :))
benimde bayramın 3.gününe denk geliyor doğum inş. bayrama kalmaz doktor falan olmaz bayramda hastanede ben acaip tırsıyorum şu bayram olayından...
benimki şehir dışına falan kaçan tiplerden hiç bi tatili atlamıyor adam normalde olursa kalırım uyuz uyuz ebe ve hemşirelerin eline onlarda yırtarlar beni bi güzel ondan tırsıyorum işte...sezeryan olacağı kesinleşirse zaten beklemeyiz bayrama kadar bakalım 32.haftaya kadar tam çıkması lazım plesantanın ...
valla canimcim doktor olmuyor pratisenler oluyor gerçi doktorlari arıyınca gelirler ama ya şehir dışındalarsaeyvahedigeldismile
mersi hayatımm opuyorumnanaktanbijooo nice senelere canim allah uzun yıllar versin eşinle sana
seni mi kırıcam bitanemm Şeniz hemen koyuyorum birkaç foto. ayrıca beğenmene de sevindik oğlumla :)valla oda tamamlansın öle koyim diyosan dursun o zaman hepsini birlikte koyarsın, ama bence senin duvar kağıdın ve perden çok şıktı erkek annelerinin işine yarar diye düşündüm ben...
abooo korkutmak kimin olmasinda senin doktorda epey sürtükmüşgııı:roflol:
benimde plesantam asagidaydi ama çıkmışyukari..seninkide çıkar merak etme
yüzde 80 düzeliyromuş bebek büyüdükçe
eet tatlım pratisyenlere kalıyosun ya da acemi ebe ve hemşirelere bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benim doktor işin artık keyif kısmında adam yıllarca devlette çalışmış şimdi özel hastanede deli gibi hastası var bayramlarda falan mümkün değil ulaşamam şehirdışında oluyor ya da öyle dedirtiyor adam...
eet tatlım pratisyenlere kalıyosun ya da acemi ebe ve hemşirelere bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benim doktor işin artık keyif kısmında adam yıllarca devlette çalışmış şimdi özel hastanede deli gibi hastası var bayramlarda falan mümkün değil ulaşamam şehirdışında oluyor ya da öyle dedirtiyor adam...
saol nalancim çok teşekkür ederim canim..
..
ha bu arada nalancim ve burcucumm
bebeklerinizin odalarina bayıldım bayıldmmm..
ikinizinkide çok sade ve kullnılışlı...allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
ama nalan sen o nevresim takımını özel günlerde kullan valla içine sıçıyolar...
hhehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?