2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde bayramın 3.gününe denk geliyor doğum inş. bayrama kalmaz doktor falan olmaz bayramda hastanede ben acaip tırsıyorum şu bayram olayından...

ay ne tırsınıonuz benımkı de bayramın ılk gunune gelıo gorunuo oyle olursa eger arıcaz gelcek doktor yanı ısı ne onların :))

ayyy ağzından bal damlıyo anacım....

ay ne tırsınıonuz benımkı de bayramın ılk gunune gelıo gorunuo oyle olursa eger arıcaz gelcek doktor yanı ısı ne onların :))

ya prop zaten benimkide öle gözüküyo ama düşünseneözel hastaneya doktroun 10 gün izinde memeleketine falan gittigini
gider yani sonuncunda tatil bu
ben birazz daha avantajliyim sezeryanımya ayarlayabilirim
sen hangi hastaneye gidiyon gülüm

valla oda tamamlansın öle koyim diyosan dursun o zaman hepsini birlikte koyarsın, ama bence senin duvar kağıdın ve perden çok şıktı erkek annelerinin işine yarar diye düşündüm ben...

selam selam selamm
naber kızlar nasilsiniz nasıl gidiyor hamilelik
ben dün dr gittim benim minik 850 gr 26 cm olmuş suan için herşey yolunda dedi sizlerde ne var ne yok

hoş geldin esin, maşallah kuzucuğuna nerdyse 1 kilo yaklaşmış, her şeyin yolunda olmasınada sevindim valla...

benimki şehir dışına falan kaçan tiplerden hiç bi tatili atlamıyor adam normalde olursa kalırım uyuz uyuz ebe ve hemşirelerin eline onlarda yırtarlar beni bi güzel ondan tırsıyorum işte...sezeryan olacağı kesinleşirse zaten beklemeyiz bayrama kadar bakalım 32.haftaya kadar tam çıkması lazım plesantanın ...

benimde bayramın 3.gününe denk geliyor doğum inş. bayrama kalmaz doktor falan olmaz bayramda hastanede ben acaip tırsıyorum şu bayram olayından...

valla canimcim doktor olmuyor pratisenler oluyor gerçi doktorlari arıyınca gelirler ama ya şehir dışındalarsaeyvahedigeldismile

abooo korkutmak kimin olmasinda senin doktorda epey sürtükmüşgııı:roflol:
benimde plesantam asagidaydi ama çıkmışyukari..seninkide çıkar merak etme
yüzde 80 düzeliyromuş bebek büyüdükçe

saol nalancim çok teşekkür ederim canim..
..

ha bu arada nalancim ve burcucumm

bebeklerinizin odalarina bayıldım bayıldmmm..
ikinizinkide çok sade ve kullnılışlı...allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

ama nalan sen o nevresim takımını özel günlerde kullan valla içine sıçıyolar...
hhehehe

valla canimcim doktor olmuyor pratisenler oluyor gerçi doktorlari arıyınca gelirler ama ya şehir dışındalarsaeyvahedigeldismile

eet tatlım pratisyenlere kalıyosun ya da acemi ebe ve hemşirelere bakalım hayırlısı olsun hakkımızda benim doktor işin artık keyif kısmında adam yıllarca devlette çalışmış şimdi özel hastanede deli gibi hastası var bayramlarda falan mümkün değil ulaşamam şehirdışında oluyor ya da öyle dedirtiyor adam...

bijooo nice senelere canim allah uzun yıllar versin eşinle sana
mersi hayatımm opuyorumnanaktan

valla oda tamamlansın öle koyim diyosan dursun o zaman hepsini birlikte koyarsın, ama bence senin duvar kağıdın ve perden çok şıktı erkek annelerinin işine yarar diye düşündüm ben...
seni mi kırıcam bitanemm Şeniz hemen koyuyorum birkaç foto. ayrıca beğenmene de sevindik oğlumla :)

fulya da bı hastaneye gıdıorum esıncım .. ve tek doktor var.. doktorun yıllık ızne cıkması gıbı bı durum yok o yuzden ımknasız yanı :) kusura bakma annem aradı cvp gecktı :)

abooo korkutmak kimin olmasinda senin doktorda epey sürtükmüşgııı:roflol:
benimde plesantam asagidaydi ama çıkmışyukari..seninkide çıkar merak etme
yüzde 80 düzeliyromuş bebek büyüdükçe

aynen esincim aynen erkeğin sürtüğü hem de :))))benim 4,5,6 kabus gibi geçti ama bu ay gittiimde çıkıyor artık eskiis kadar tehlikeli bi yerde değil dedi bakalım çıkar inş. rahim ağzını kapatmaması çok ii oldu dedi eğer öyle olsaymış tehlikeliymiş ama büyük bi ihtimal sezeryan olucak sanırım normal doğumda önce es gelirse ciddi kanamaya sebep oluyomuş o riski almayız heralde...

ben doktorumla daha en başta konuştum.doğumum bayrama geliyo gibi diye.. ne zaman olursa olsun kendinin doğuma gireceğini soledi.

ay miracle vallacanımcım ben olsam okadar yogun adamı seçmezdim baksana adam dediğin gibi işin keif kosmında

hahahahaah soal cnm..
mecazi de diil dimi gercekten sıçıyolar :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…