aynen esincim aynen erkeğin sürtüğü hem de :))))benim 4,5,6 kabus gibi geçti ama bu ay gittiimde çıkıyor artık eskiis kadar tehlikeli bi yerde değil dedi bakalım çıkar inş. rahim ağzını kapatmaması çok ii oldu dedi eğer öyle olsaymış tehlikeliymiş ama büyük bi ihtimal sezeryan olucak sanırım normal doğumda önce es gelirse ciddi kanamaya sebep oluyomuş o riski almayız heralde...
hahahahaah soal cnm..
mecazi de diil dimi gercekten sıçıyolar :roflol::roflol:
fulya da bı hastaneye gıdıorum esıncım .. ve tek doktor var.. doktorun yıllık ızne cıkması gıbı bı durum yok o yuzden ımknasız yanı :) kusura bakma annem aradı cvp gecktı :)
ay miracle vallacanımcım ben olsam okadar yogun adamı seçmezdim baksana adam dediğin gibi işin keif kosmında
anladim canim ama tek doktor nasl oluyo onu anlamadim yani tek kadin dogumcumu var
sorma canım ya herkes çok övdü iyi diye ona gitmiş bulunduk bi kere ama Allah var o kanama falan geçirdğim dönemlerde adam benimle çok ilgilendi adam diliyle rahatlatıyor iyi bir doktor ama işte dediğim gibi çok kaşarlanmış artık :)))
yes tatlım.. hatta Fınfık la aynı doktora gıdıyoruz ıste aynı anda dogurursak nolcaz dıye dusunuoruz bız de :roflol::roflol:
esinnn hoşgeldin bacım..Şeniz
yaww bir misafirim geldi 15 dk da dünyayı yazmışsınız:umursamaz:
teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbijo geç oldu tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu seneler yaşayın inş..
:roflol: miracle adam diliyle mi rahatlatıyor, alla hallah bak sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
sorma canım ya herkes çok övdü iyi diye ona gitmiş bulunduk bi kere ama Allah var o kanama falan geçirdğim dönemlerde adam benimle çok ilgilendi adam diliyle rahatlatıyor iyi bir doktor ama işte dediğim gibi çok kaşarlanmış artık :)))
:roflol: miracle adam diliyle mi rahatlatıyor, alla hallah bak sen :roflol::roflol::roflol::roflol:
saol nalancim çok teşekkür ederim canim..
..
ha bu arada nalancim ve burcucumm
bebeklerinizin odalarina bayıldım bayıldmmm..
ikinizinkide çok sade ve kullnılışlı...allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
ama nalan sen o nevresim takımını özel günlerde kullan valla içine sıçıyolar...
hhehehe
mersi hayatımm opuyorumnanaktan
seni mi kırıcam bitanemm Şeniz hemen koyuyorum birkaç foto. ayrıca beğenmene de sevindik oğlumla :)
esin.. 1 hastane, 1 doktor, 2 gebe kadın nasıl ama sempatiksalakcinni
propla biz birbirimizi doğurtmayı planladık doktorda gelir rutüş yapar sonrasempatiksalakcinni
gerçi adam iyice bıkmıştır bu işten..düşünsene yılarca yapıyon aynı işi..birazda keyif yapım diyordur eminim:))
adi ne bu adamin tanınmışbirimi..
ayrıca ilgilenmemesi kabahat olurdu o durumda hangi doktor hastasyla ilgilnemezki zaten öyle olmasa ben ogün birakirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?